Roberto Mancini

Ne demek gelen gideni aratıyor ? Mancini hocaydı hoca. Tek isteği vardı o da çöpleri göndermek. Başkanın çöplerle özel ilişkisi olduğu için Mancini'yi gönderdi.

Mancini'li biz Juve gibi bir takıma karşı 2 maçta 4 puan aldık. Geçen senenin yarı finalisti Chelsea'yı evimizde otobüs yaptırdık. Sayısız gol pozisyonumuz vardı. Ama Prandelli'ye bakıyoruz. Anderlecht maçında bile sadece 2 pozisyonumuz var ..

Mancini hocamın ahı var ve tutuyor. Daha da beter olacak inşallah prandelli ve ekibi.

5 tane Prandelli 1 tane Mancini etmez.

Yazık ettik. Adam kanat istiyordu Bruma ile Olcan var. Gül gibi oynatırdı.

I am the one who knocks!

Onu taraftarımıza soracaksın Mancini Hocaya herkes sallladı yuhladı sahip çıkmadı şimdi de değerini bilelim olacak iş mi ?

Ya Mancini`de rezil oyuncu değişiklikleri falan yapıyordu ama bu kadar da değildi. Resmen adamı arar olduk.

Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
klübe bidaha göreve değil foruma bile italyan birisinin konusu açılmamalı.

Ne demek gelen gideni aratıyor ? Mancini hocaydı hoca. Tek isteği vardı o da çöpleri göndermek. Başkanın çöplerle özel ilişkisi olduğu için Mancini'yi gönderdi.

Mancini'li biz Juve gibi bir takıma karşı 2 maçta 4 puan aldık. Geçen senenin yarı finalisti Chelsea'yı evimizde otobüs yaptırdık. Sayısız gol pozisyonumuz vardı. Ama Prandelli'ye bakıyoruz. Anderlecht maçında bile sadece 2 pozisyonumuz var ..

Mancini hocamın ahı var ve tutuyor. Daha da beter olacak inşallah prandelli ve ekibi.

Aynen renktaş. Hatta mancini Selçuku kesecekti taraftarımız yok defans oynatma yok sneijder bozuyor onu dedi şimdi gerçekler ortaya döküldü.Şimdi herkes Seçuku yollar oldu.

Onu taraftarımıza soracaksın Mancini Hocaya herkes sallladı yuhladı sahip çıkmadı şimdi de değerini bilelim olacak iş mi ?
Burada %90 gitmesini istiyordu. Yalan yok ben dahil. Ama bir ata sözü vardır Gelen gideni aratır diye.

I am the one who knocks!

Burada %90 gitmesini istiyordu. Yalan yok ben dahil. Ama bir ata sözü vardır Gelen gideni aratır diye.

I am the one who knocks!

Mancini geldiğinde sahip çıkılmasını istedim herkes yok böyle yok şöyle dedi.Şimdi iş işten geçti Bize ALman hoca lazım bak almanlara nasıl oynuyorlar.

Adam kendi çapında winnerdı ve sezon sonuna doğru takımla olan kimyası oturmaya başlamıştı. Ha gene ideal bir td değildi ama bu prandelli gibi hayattan soğutmazdı. Ama işte bilemezsin birinden kurtuluyorsun diğeri daha beter çıkıyor. Üst üste böyle td tercihleri yapanları tebrik etmek lazım.

Adam kendi çapında winnerdı ve sezon sonuna doğru takımla olan kimyası oturmaya başlamıştı. Ha gene ideal bir td değildi ama bu prandelli gibi hayattan soğutmazdı. Ama işte bilemezsin birinden kurtuluyorsun diğeri daha beter çıkıyor. Üst üste böyle td tercihleri yapanları tebrik etmek lazım.

Ünal başkanımızın hediyesi neymiş Anglo-sakson muş.

Muzaffer Izgu'nun Rahmetli diye bir oykusu vardi o geliyor aklima basligi gordukce.

Ozetle babasini kucuk yasta kaybetmis bir cocuk, koyde saga sola sorarak babasini tanimaya calisir ama hep ah o senin baban yok mu cevabini alir. Insanlarin babasini rahmetle anmamasina, ondan bahsetmeye dahi cekinmelerinden rahatsiz olur. Buyur askere gider gelir bu hep boyle devam eder. Sonunda kavga dovus tehdit babaannesinden lafi cikartir. Babasi mezar soyguncusudur. Bu yuzden kimse onu rahmetle anmaz.

Cocuk ben babami size rahmetle andirmayi bilirim diye kafaya koyar ve yeni mezarlara girip soyduktan sonra bir de cesetlerin ardina kazik sokar.

Ertesi gun kahvede isitigi "rahmetli en azindan kazik cakmazdi" cumlesi ile oyku biter.

Mancini diyince aklima da bu geliyor iste. Iyi oldugundan, basarilar kazandigimizdan, bisey oynadigimizdan degil.

Rahmetli en azindan kazik cakmazdi.

Prandelli kadar kötü değildi elbette ama bizde başarılı olma ihtimali olan bir hoca değil Mancini. Taraftarımızda hafıza problemi var sanırım, geçen seneki berbat futbolu unutmadık. Sevin veya sevmeyin, bizim çaremiz belli ve tek.

Aynen renktaş. Hatta mancini Selçuku kesecekti taraftarımız yok defans oynatma yok sneijder bozuyor onu dedi şimdi gerçekler ortaya döküldü.Şimdi herkes Seçuku yollar oldu.

Mancini sezon ortasında her şeyi 1 sene daha kalmaya programlamıştı. Her şeye alışmıştı (medya,taraftar,takım,kulüp). Geldiği zaman süper lig , şampiyonlar ligi başlamıştı hem de real madrid'den kendi sahasında 6 gol yiyen bir takımın başına geldi. Herkes kanat futbolu oynatmıyor diye Mancini'ye kızdı ama kimse bilmez ki Bruma sakattı , Olcan yoktu , Yasin yoktu , Amrabat kiralıktı. Yani takımda orjin kanat yoktu. O da mecbur olarak Burak ve Umut'u falan devşiriyordu öyle böyle alıyorduk maçları.

9 senedir alamadığımız Türkiye Kupası'nı aldırdı bize. Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'li Juve'li gruptan çıkarttı. Yarı finalist Chelsea'yi ilk maçta otobüs yaptırdığımız maçta elendik. Yani hocamın pek istediği bir şey yoktu. Sadece 2-3 kendi istediği adamla gayet iyi yerlere gelebilirdik. Bir kere her şeyden önce mütevazı , profesyonel , efendi , winner birisiydi. Ve öncelikle iyi bir hoca idi.

Yazık oldu.

Mancini sezon ortasında her şeyi 1 sene daha kalmaya programlamıştı. Her şeye alışmıştı (medya,taraftar,takım,kulüp). Geldiği zaman süper lig , şampiyonlar ligi başlamıştı hem de real madrid'den kendi sahasında 6 gol yiyen bir takımın başına geldi. Herkes kanat futbolu oynatmıyor diye Mancini'ye kızdı ama kimse bilmez ki Bruma sakattı , Olcan yoktu , Yasin yoktu , Amrabat kiralıktı. Yani takımda orjin kanat yoktu. O da mecbur olarak Burak ve Umut'u falan devşiriyordu öyle böyle alıyorduk maçları.

9 senedir alamadığımız Türkiye Kupası'nı aldırdı bize. Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'li Juve'li gruptan çıkarttı. Yarı finalist Chelsea'yi ilk maçta otobüs yaptırdığımız maçta elendik. Yani hocamın pek istediği bir şey yoktu. Sadece 2-3 kendi istediği adamla gayet iyi yerlere gelebilirdik. Bir kere her şeyden önce mütevazı , profesyonel , efendi , winner birisiydi. Ve öncelikle iyi bir hoca idi.

Yazık oldu.

1. Chelsea maclarinda bir tane oyun icinden pozisyonumuz yoktu... Oynadigimiz maclarin diger 80% gibi.
2. Bruma rüzgar gibi eserken, Mancini´den sonra oynatilmadi, bitirildi ve sonra sakatlandi.
3. Amrabat´i bizzat Mancini kiralik gönderdi
4. Iki senedir basaridan basariya kosan kadroyu bitirdi

Prandelli maalesef Mancini´nin yolunda devam ediyor...

Son düzenleme:
1. Chelsea maclarinda bir tane oyun icinden pozisyonumuz yoktu... Oynadigimiz maclarin diger 80% gibi.
2. Bruma rüzgar gibi eserken, Mancini´den sonra oynatilmadi, bitirildi ve sonra sakatlandi.
3. Amrabat´i bizzat Mancini kiralik gönderdi
4. Iki senedir basaridan basariya kosan kadroyu bitirdi

1- İkinci maçı demiyorum zaten. İlk maçta özellikle ikinci yarıda baya pozisyonumuz vardı. Orada rahatlıkla 2'yi ,3'ü rahatlıkla bulabilirdik eğer azıcık yetenekli olsaydık.
2- Bruma en çok Mancini'nin olduğu zaman oynatılmıştır. Ama onu kanatta değil wingback olarak yani hem defansif hem de ofansif kanat olarak oynattığı için onun zamanında pek fazla etki vermiyordu. İkinci yarı maç bile yapamadı zaten.
3- Mancini Bruma'ya güveniyordu. O yüzden Amrabat'ı istemediğini düşünüyorum. Zaten Amrabat da ağır vasıta. 8,5 m euro'luk kazık. Oynasa bile bir şey değişeceğini zannetmiyorum.
4- İki senedir başarıdan başarıya derken hangi başarı ? Ve kadroyu nasıl bitirmiş ?

1- İkinci maçı demiyorum zaten. İlk maçta özellikle ikinci yarıda baya pozisyonumuz vardı. Orada rahatlıkla 2'yi ,3'ü rahatlıkla bulabilirdik eğer azıcık yetenekli olsaydık.
2- Bruma en çok Mancini'nin olduğu zaman oynatılmıştır. Ama onu kanatta değil wingback olarak yani hem defansif hem de ofansif kanat olarak oynattığı için onun zamanında pek fazla etki vermiyordu. İkinci yarı maç bile yapamadı zaten.
3- Mancini Bruma'ya güveniyordu. O yüzden Amrabat'ı istemediğini düşünüyorum. Zaten Amrabat da ağır vasıta. 8,5 m euro'luk kazık. Oynasa bile bir şey değişeceğini zannetmiyorum.
4- İki senedir başarıdan başarıya derken hangi başarı ? Ve kadroyu nasıl bitirmiş ?

1. Ben öyle birsey hatirlamiyorum, Chelsea iceride ve disarida kendini sikmadan rahat bir bicimde aldi istedigi skorlari.

- Daha demin isyan ettin Amrabat kiralik diye. O kazik Amrabat alicisi olan tek oyuncu nedense takimda. Hazirlik maclarinda bile en iyi oyuncuydu, sonra Malaga´da parladi cocuk.
- Yok nezaman oynayacakti Bruma ? 6. Hafta geldi zaten Mancini. Bruma´ligde son 10macinda, sadece 3 macta kadroda yer aldi. Sonra asakatlandi adam. Git bak kanatta kimler oynuyordu onun yerine. Daha önce Bruma geldigi andan itibaren her mac kadrodaydi.
Bruma - Leistungsdaten - Transfermarkt

- Anadolu takimina karsi aldigimiz Türkiye kupasini basaridan sayip, daha önceki basariyi mi soruyorsun ? Takim Mancini geldikten sonra Pozisyon üretemez hale geldi, ve halen üretemiyor. Bruma ve Drogba dahil, takimda nerdeyse her oyuncu elden ayaktan düstü ve düsmeye devam ediyor.

Aman uzak dursun Mancini. Prandelli belkide ona danisarak, ayni hatalari yapiyor... Mancini´yi birde hic sevmezdim, Bruma konusunda erken sogmaya baslamistim. Prandelli´yi severdim birde, ondan bile sogumaya basladim bu konu yüzünden.

Son düzenleme:
Bir İtalyan'ın diğerinden daha iyi olması onu iyi td yapmaz.Mancini kalsaydı istediği kadro kurulmadı bahanelerini duymaya devam edecektik sadece.Sonuç farklı olmazdı.

Bizim taraftar zaten böyle bir adamı hak etmiyordu , boşuna çene yormayın...

Umarım kendisine hak edilen değerin verildiği bir yerde olur...

Geri
Üst Alt