Yazmayacaktım ama yazasım geldi.
FB 2012/2013 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde oynadı demedim ki ? Yazdıklarımı okudum hayır öyle bir şey dememişim. 3 kulvar diyince aklına hemen Şampiyonlar Ligi mi geliyor ? UEFA Kupası , Şampiyonlar Ligi'nden daha zor. Çünkü daha uzak ülkelere gidiyorsun , daha yüksek yerlere çıkıyorsun bunlar kolay iş değil. Fenerbahçe o sene 4 tane CL ön elemesi maçı oynadı. Ondan sonra da Avrupa'ya ağırlık verdi. Mönchengladbach'lı , Marsilya'lı gruptan lider çıktı , Bate'yi Plzen'i Lazio'yu eledi Benfica'yı da az daha zorlasalar finale çıkacaklardı. Yani onların ilk hedefi Avrupa'ydı. Lig-Avrupa-TR kupası. TR Kupası'nı aldılar. Avrupa'da yarı final gördüler. Ligde de 2. oldular. Bu bence onlar için başarısızlık değil.
- Devre arasında zaten adam akıllı bir trasfer politikası yürütemedik. Mancini stopere Ranocchia , Astori'yi istiyordu Burdisso'yu aldık , Telles'i önceden istiyordu transfer döneminin son günlerinde aldık. Hajro'yu da Bülent Tulun almış diye biliyorum. Twitter'da çeşitli kaynaklar Bülent Tulun'un Mancini'den habersiz aldığını yazıyordu. Ama elinde sağlıklı ve sezon başı kampı yapmış Bruma , Olcan'ı tercih ederdi onu söyleyeyim sana.
Bak işte sen FT'yi başarılı dyip , Mancini'ye başarısız dersen olmaz işte. Kime göre başarılı veya başarısız ? Sana ? , bana ? , ona ? ..
Lig şampiyonluklarını aldığı sezonlar fenerbahçe'den daha az kulvarda yarışmıyormuyduk ? Eeee ?? Bir de tutmuşsun Emirates Cup'u yazmışsın ben de sana 2014 Antalya Cup'u yazayım o zaman

Süper kupa maçları zaten tek maçlık kupalar. Drogba'nın attığı golle aldığımız maçı bir daha izlersen. Adamlar 10 kişiyle maçı çeviriyordu. Sow falan direkleri dövüyordu maçın uzatma dakikaların 2. yarısında. Yani 10 kişi olmalarına rağmen çok kötü bir maç çıkarmıştık. Doğru dürüst pozisyonumuz yoktu o maç. O konuyu forumda bul da mesajları oku bakalım. Şanslıydık da aldık kupayı.
Fatih Terim bu kadar olan şeylere rağmen fb'ye 20-30 puan fark atsa başarılı sayardım ama 3 kulvarda giden rakibini 10 puan farkla geçiyorsan başarısızdır. Ha diyeceksin 2012/2012 sezonunda biz de Şampiyonlar Ligi'ndeydik gruptan çıktık falan diyeceksin. Çıktık ama bizim fb gibi bir hedefimiz yoktu ki. Schalke maçında adamlar her kaleye geldiğimiz sanki önümüzde korku filmi çekiyorlarmış gibi izledik. Muslera sayısız %100'lük kurtarış yaptı. Hamit'in salladığı şuttan , Burak'ın kaleciye çarpan toptan gol bulmuşuz ..
Mancini benim için FT'den daha saygın birisidir ve öyle kalacaktır.
Ben bu kadarını yazdım artık anlayana ..
Sen de FT sempatizanlığından tutup biraz objektif olmayı başarabilirsen güzel olacak hem kendin için hem de forum için.
Sana da iyi geceler.