Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
- 17 Aralık 2008
- 33.949
- 27.204
- 3.013
terimin sisteminede uymuyordu.
Terimin sistemi neydi once bunu irdelemek lazim
:disgust:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
terimin sisteminede uymuyordu.
Terimin sistemi neydi once bunu irdelemek lazim
tamamda, kaka cok mu farkli bir oyuncu, gören de dicek Kaka sol kanatti![]()
Kaka zaten mühtis Sol Kanatti, cok farkli bir oyun yapisi var Wesleye göre, bide iste öyle bir Power adam ki, en az bir günde 180 dakikalik mac cikarir.
Forvet istedi aslinda ama hicbir zaman bunu oncelik yapmadi.Devre arasinda cok gereksiz bir ise giristi kendisi o da yas ortalamasi.Sen 6. Hafta gelmissin 11 hafta bir sistem oynatmaya calismissin takima sonrada yas ortalamasini dusurmeye calisip yeni bir egitime girisiyosun.Aslinda alsaydi iki uc saglam kalite bir futbolcu sampiyon yapardi takimi.Ama o dany i gonderip daha kotusu burdissoyu aldi.Amrabati gonderip daha kotusu hayrovici getirdi takima.Prandellinin yaninda mourinho gibi olsada aslinda o da cok hata yapti.
Burakcim kardesim benim,
Neden beni anlamiyorsun![]()
Kanat ozelligi olan diyorum.
Ona bakarsan enginde emre colakta kanat degildi tam anlamiyla.4-4-2 nin kanat oyuncusu demek topu o kanatta tutucak iceriye dogru katedecek.Ve pas alis verisine yardimci olucak bir oyuncu demektir.Kaka bence hiziyla da bu yonden onde cikiyordu sneijderden.Ama gel gorelim ki bu sneijder bir harika dostum![]()
Evet aslında bende ençok bu noktada eleştiriyodum Manciniyi.. Yoksa Sabri solbek oynamış 3 lü defans 5 li defans depğil.. Burdissoyu nasıl alırsın neden öncelik sadece stoper olur hajrovic kimdir? Bunların aydınlanması lazım bu transferleri kim yaptı devre arasında bizde hep sır olarak mezara gidiyo bu transfer hikayeleri yönetici mi yaptı hocamı ısrar etti menejer oyunumu?
Evet aslında bende ençok bu noktada eleştiriyodum Manciniyi.. Yoksa Sabri solbek oynamış 3 lü defans 5 li defans depğil.. Burdissoyu nasıl alırsın neden öncelik sadece stoper olur hajrovic kimdir? Bunların aydınlanması lazım bu transferleri kim yaptı devre arasında bizde hep sır olarak mezara gidiyo bu transfer hikayeleri yönetici mi yaptı hocamı ısrar etti menejer oyunumu?
Canim kardesim, Fatih Teirm de sistem yoktu ki, rasgele top oynuyorduk. Ilk sene cok baskisiz bir yil gecirdik, ne kupa da ilerledik, ne Avrupa vardi. Ikinci sene hemen bocalamaya basladik. Kaka kac mac oynamis filan hic mi önemi yok, adam sakat oglu sakat, o yüzden de gidip zorla 8 milyon verditti Terim Amrabata. Transfer Politikasinda koca bir sifir.
Canaydin dönemdi genel evi gibi oyuncu gidip geliyordu, ama nedense kimse tutmuyordu, ama paralar öylece cöpe gitti. Terim döneminden kalan bisey varmi ? kendisi bile kendi eski oyuncularini milli takimda oynatmiyor![]()
Burak varya sana laf anlatcam diye sarjim bittiTerimin sistemi gayette vardi ilk sezon maclarin tamamini izledi mi ? Eve gecince sana bu sistemi detayli olarakda yazicam.Alex kadikoyde 2-2 biten mac icin ne dedi biliyorsundur.Biz taraftarin gaziyla 2-0 one gectik.Ama onlar sistemleriyle bizi neredeyse yeniyorlardi dedi.Birkere amrabat hakkinda yanlis yonlendirmisler sizi.Terim ilk olarak shaqiriyi istedi.Basel 10 m € isteyince akilli baskan o paraya cok diyip 8 e terimin belkide c plani olan amrabati aldi.
Benim bildigi Shaqiri olayi baska, bizi oyaladilar, 10 Milyon filan diye degil, cünkü Bayern takibe almisti onu, ve bizde ikinci kisi olarak oyalanmak istememistik. Zaten Bayern almisti onu, bi kac hafta sonra zaten Shaqiri nin Sampionlar Liginde Bayern e karsi maci vardi !
Evet Fatih Terim in tek sistemi tek Fenerbahce maclarinda vardi, nedeni bilmiyorum ama cidden böyle, lig maclarinda dangalak dangalak futbol oynarken, Fenere karsi cok saglam cikiip basiyorduk
Oldu canim.1 macta oyle hemen sistem oluyor.Hemen cikip oynuyorsun.Hele fenerse karsidaki takim tek kale oynuyorsun![]()
baska mac anlat ozaman bize yada göster de evet dogrusun diyelim
Schalke maci,Madrid icerdeki mac.Sivas deplasman.İcerideki neredeyse tum maclar.