Roberto Mancini

tamamda, kaka cok mu farkli bir oyuncu, gören de dicek Kaka sol kanatti :D

Burakcim kardesim benim,

Neden beni anlamiyorsun :)

Kanat ozelligi olan diyorum.

Ona bakarsan enginde emre colakta kanat degildi tam anlamiyla.4-4-2 nin kanat oyuncusu demek topu o kanatta tutucak iceriye dogru katedecek.Ve pas alis verisine yardimci olucak bir oyuncu demektir.Kaka bence hiziyla da bu yonden onde cikiyordu sneijderden.Ama gel gorelim ki bu sneijder bir harika dostum :D

Forvet istedi aslinda ama hicbir zaman bunu oncelik yapmadi.Devre arasinda cok gereksiz bir ise giristi kendisi o da yas ortalamasi.Sen 6. Hafta gelmissin 11 hafta bir sistem oynatmaya calismissin takima sonrada yas ortalamasini dusurmeye calisip yeni bir egitime girisiyosun.Aslinda alsaydi iki uc saglam kalite bir futbolcu sampiyon yapardi takimi.Ama o dany i gonderip daha kotusu burdissoyu aldi.Amrabati gonderip daha kotusu hayrovici getirdi takima.Prandellinin yaninda mourinho gibi olsada aslinda o da cok hata yapti.

Evet aslında bende ençok bu noktada eleştiriyodum Manciniyi.. Yoksa Sabri solbek oynamış 3 lü defans 5 li defans depğil.. Burdissoyu nasıl alırsın neden öncelik sadece stoper olur hajrovic kimdir? Bunların aydınlanması lazım bu transferleri kim yaptı devre arasında bizde hep sır olarak mezara gidiyo bu transfer hikayeleri yönetici mi yaptı hocamı ısrar etti menejer oyunumu?

Burakcim kardesim benim,

Neden beni anlamiyorsun :)

Kanat ozelligi olan diyorum.

Ona bakarsan enginde emre colakta kanat degildi tam anlamiyla.4-4-2 nin kanat oyuncusu demek topu o kanatta tutucak iceriye dogru katedecek.Ve pas alis verisine yardimci olucak bir oyuncu demektir.Kaka bence hiziyla da bu yonden onde cikiyordu sneijderden.Ama gel gorelim ki bu sneijder bir harika dostum :D

Canim kardesim, Fatih Teirm de sistem yoktu ki, rasgele top oynuyorduk. Ilk sene cok baskisiz bir yil gecirdik, ne kupa da ilerledik, ne Avrupa vardi. Ikinci sene hemen bocalamaya basladik. Kaka kac mac oynamis filan hic mi önemi yok, adam sakat oglu sakat, o yüzden de gidip zorla 8 milyon verditti Terim Amrabata. Transfer Politikasinda koca bir sifir.

Canaydin dönemdi genel evi gibi oyuncu gidip geliyordu, ama nedense kimse tutmuyordu, ama paralar öylece cöpe gitti. Terim döneminden kalan bisey varmi ? kendisi bile kendi eski oyuncularini milli takimda oynatmiyor :D

Evet aslında bende ençok bu noktada eleştiriyodum Manciniyi.. Yoksa Sabri solbek oynamış 3 lü defans 5 li defans depğil.. Burdissoyu nasıl alırsın neden öncelik sadece stoper olur hajrovic kimdir? Bunların aydınlanması lazım bu transferleri kim yaptı devre arasında bizde hep sır olarak mezara gidiyo bu transfer hikayeleri yönetici mi yaptı hocamı ısrar etti menejer oyunumu?

Aynen oyle renktas.Birileri cok para vurdu galatasaraydan.Ve bu isimlerde saklaniyor.Cunku oyuncularda cok yuksek maaslar aldi.O donemki transferlerde cok paralar goturuldu kulupten.

o transferlerde bi baska is var abi, sanmiyorum hoca filan yaptigini. Yönetici ile alakali bi olay olmali, cünkü bize Hayrovici türk olabilir diye yutturmuslardi, ayni hikaye yi galiba Ünal Aysal a da yutturdular, Bülen Tulun mu bu hain yoksa kim bilmiyorum. Hadi Burdisso 200bin e kiralanmisti, risk az di, ama digerlerine okadar para harcadilar ki, inanilmaz degil. Mancini gittikten sonra da ozaman üc ay sonra Scout cikip diyorki, bütün berbatlari Mancini istedi, biz tek iyi olanlari...

Canim kardesim, Fatih Teirm de sistem yoktu ki, rasgele top oynuyorduk. Ilk sene cok baskisiz bir yil gecirdik, ne kupa da ilerledik, ne Avrupa vardi. Ikinci sene hemen bocalamaya basladik. Kaka kac mac oynamis filan hic mi önemi yok, adam sakat oglu sakat, o yüzden de gidip zorla 8 milyon verditti Terim Amrabata. Transfer Politikasinda koca bir sifir.

Canaydin dönemdi genel evi gibi oyuncu gidip geliyordu, ama nedense kimse tutmuyordu, ama paralar öylece cöpe gitti. Terim döneminden kalan bisey varmi ? kendisi bile kendi eski oyuncularini milli takimda oynatmiyor :D

Burak varya sana laf anlatcam diye sarjim bitti :) Terimin sistemi gayette vardi ilk sezon maclarin tamamini izledi mi ? Eve gecince sana bu sistemi detayli olarakda yazicam.Alex kadikoyde 2-2 biten mac icin ne dedi biliyorsundur.Biz taraftarin gaziyla 2-0 one gectik.Ama onlar sistemleriyle bizi neredeyse yeniyorlardi dedi.Birkere amrabat hakkinda yanlis yonlendirmisler sizi.Terim ilk olarak shaqiriyi istedi.Basel 10 m € isteyince akilli baskan o paraya cok diyip 8 e terimin belkide c plani olan amrabati aldi.

Burak varya sana laf anlatcam diye sarjim bitti :) Terimin sistemi gayette vardi ilk sezon maclarin tamamini izledi mi ? Eve gecince sana bu sistemi detayli olarakda yazicam.Alex kadikoyde 2-2 biten mac icin ne dedi biliyorsundur.Biz taraftarin gaziyla 2-0 one gectik.Ama onlar sistemleriyle bizi neredeyse yeniyorlardi dedi.Birkere amrabat hakkinda yanlis yonlendirmisler sizi.Terim ilk olarak shaqiriyi istedi.Basel 10 m € isteyince akilli baskan o paraya cok diyip 8 e terimin belkide c plani olan amrabati aldi.

Benim bildigi Shaqiri olayi baska, bizi oyaladilar, 10 Milyon filan diye degil, cünkü Bayern takibe almisti onu, ve bizde ikinci kisi olarak oyalanmak istememistik. Zaten Bayern almisti onu, bi kac hafta sonra zaten Shaqiri nin Sampionlar Liginde Bayern e karsi maci vardi !

Evet Fatih Terim in tek sistemi tek Fenerbahce maclarinda vardi, nedeni bilmiyorum ama cidden böyle, lig maclarinda dangalak dangalak futbol oynarken, Fenere karsi cok saglam cikiip basiyorduk

menejerlerin basınla arası çok iyi Bizim oynamasın dediğimiz Selçuk için bugün Premier ligden teklif var başlığı rahatça atılabiliyo (öncesinde Telles için) bizim eleştirdiğimiz Burak Selçuk vs oyunucyu can siperane savunan sözde yazarlar var ve kamuoyunu Meloya yeni yeni Musleraya İlk senelerde Sneijdere yönlendirrerek b adamları koruyolar.. Gördüğümüzü bize yanlış aktarmaya uğraşıyolar tabi sonuçta milyon dolarlık paralar dönüyo 5.000 euro alan yorumcuya gazete yazarına çerez parası verse işlem tamamdır..Bizim scout Burdissoyu Mancini aldı Tellesi biz aldık diyodu başlarda bugünlerdeise Hepsini ş...siz Mancini istedi bizim suçumuz yok diyo.. Hasan Şaş wesley alışma sürecinde kötğüyken biz onu istemedik Kakayı istedik diyebiliyodu şimdi adını bile anmıyo Kakanın.. Millet ekmek parası peşinde yalan la dolanla .. Olan bize oluyo Lig tv üyeliği Kombineler lisanslı ürünler çarçur edilip dağıtılıyo..

Benim bildigi Shaqiri olayi baska, bizi oyaladilar, 10 Milyon filan diye degil, cünkü Bayern takibe almisti onu, ve bizde ikinci kisi olarak oyalanmak istememistik. Zaten Bayern almisti onu, bi kac hafta sonra zaten Shaqiri nin Sampionlar Liginde Bayern e karsi maci vardi !

Evet Fatih Terim in tek sistemi tek Fenerbahce maclarinda vardi, nedeni bilmiyorum ama cidden böyle, lig maclarinda dangalak dangalak futbol oynarken, Fenere karsi cok saglam cikiip basiyorduk

Oldu canim.1 macta oyle hemen sistem oluyor.Hemen cikip oynuyorsun.Hele fenerse karsidaki takim tek kale oynuyorsun :D

Schalke maci,Madrid icerdeki mac.Sivas deplasman.İcerideki neredeyse tum maclar.

Schalke maci berbat ötesiydik, hele evdeki maci demiyorsundur. Gelsenkirchen deki maci da diyorsan, orda iki tane cidden sansla bulunun gol ile galip geldik.
Madrid maci ise, adamlar bizi hic önemsemedi, ancak biz yaklasinca vites arttirdilar, grup maci sonra gördük nasil 6 gol yiyince.
Evdeki maclari aslinda bizim icin hep galip gelnin maclardi, simdi passolig ile o gücümüzü de kirdilar.

Aysal'in Mancini ile bir problemi yoktu ancak Mancini ayrilmak istedi. Bunu bilmeyen varsa gündemi iyi takip etmemis demektir.

Mancini, kontenjanin 5+3 oldugunu duyunca cekip gitti arkadas, Tarik Camdal gibi futbolcularla hicbirsey yapamayacagi belliydi zaten.

Onun gitmesinden sonra daha da berbat kadromuz olacakti. Sampiyonlar Ligi'nde en iyi ihtimalle UEFA'ya gidebilecegimizi önceden öngördü ve sadece o calistirdigi sezonun parasini alip gitti.

Yabanci siniri kalksa ben kesinlikle ilk olarak Mancini'ye teklif götürürdüm.

Ha bu arada eklemek istiyorum, Roberto Mancini yerli oyunculardan dogal olarak bir haber oldugu icin yerli transferinde sadece mevkileri söyledi. Salih Dursun kazmasini kim ister birader?

Bunu akliniz aliyor mu gercekten? Izet Hajrovic'i nereden tanisin bu adam? Ontivero'yu hangi yönetici aldiysa hesap vermeli.

Benim aklimda kalan bir tek Telles'i baya istiyordu devre arasi transferlerinden, digerlerini tandigini bile düsünmüyorum. Nitekim suan Telles oynayamiyor kontenjan ötürü.

Veysel berbat, Koray da henüz cok genc ve yedek oturuyor.

Mancini gibi üst düzey bir hoca transfer bütcesini böyle adamlara harcatir miydi? Ünal Aysal'in en büyük hatasi bu Bülent Tulun türevlerine güvenmesidir.

Mancini Lig için uygun hoca degildi, deplasman maçlarda ne yaptigini hepimiz gördük.

Sürekli tuhaf seyler denemeseydi bizimle belki basarili olabilirdi.

Bazı Ft'cilerin ve Aysal'cıların zoruna giden adamdır.

Geri
Üst Alt