Roberto Mancini

futbolculuklarında 10 numara pozisyonunda oynayanlarda sıkıntı var hoca olunca ölümüne defans oynatıyorlar, Hagi de böyleydi. Kaleciler ise topuyla tüfeğiyle hücum futbolu oynatıyorlar.

Bazı ırkçı, süperego destekçileri sevmez bu reisi. 0-2'den geri gelerek 3-2 yendiğimiz maçın sonunda ultrAslan istifa yazmıştı. Mesela şimdi niye yazamıyor istifa diye ? Bu adamı yediniz ya bir şey demiyorum, ahı var o adamın.

Bazı ırkçı, süperego destekçileri sevmez bu reisi. 0-2'den geri gelerek 3-2 yendiğimiz maçın sonunda ultrAslan istifa yazmıştı. Mesela şimdi niye yazamıyor istifa diye ? Bu adamı yediniz ya bir şey demiyorum, ahı var o adamın.

Hamza'nin yerinde yabanci biri olsa tepkiler twitter ile mi sinirli kalirdi? Taraftarin buyuk bolumu de Hamza'nin kafasinda ovecek yerli, suclayacak yabanci ariyor.

Bu hocaya istifa diyen UA'nin ve buna destek veren sahislarinda abv.Ulan Hamzaya niye istifa demiyonuz lan.

İlk geldiği Juve maçında Buraksız 4-2-3-1'le oynadık.Muhteşem bir 11'di.2. Juve maçında da 3-5-2 Juve'ye ters geldi.Bu 2 maç için laf söyletmem.

Ama deplasmanda berbat futbol oynatıyordu.Sezon boyunca Burak denen kazmayı kanat oynattı ve Hamza'nın bile yapmayacağı Ceyhun-Drogba değişikliğini yaptı.

Devre arası kazıklarımı saymıyorum bile.

Düzenli olarak her gün bu saatlerde hocamı özlediğim haberleri doğrudur.

CQVhjnwXAAEtcTm.jpg

Yabancı hoca yada oyuncu olunca sallaması ne kadar kolay yerli oyuncu ve hocalardada aynı şeyi görmek isteriz at gözlüklerini atıp olaylara bakın artık.

Bunla Grupta liderdik. Yemin ediyorum hayat acimasiz. Hamza nin sansina bak, oynattigi futbola bak. Bide laf sokuyor taraftara. Bu adam destek görmedi yinede bize destek cikiyor. Hayat garip.

Adam giderek en dogru karari aldi kendi acisindan bence.

Yoksa bu da gecen sene fazla dayanamazdi, cünkü takimda kendisini istemeyen yeniceriler onun da basini yerdi ayni Prandelli de yaptiklari gibi.

Yalniz Mancini zamaninda Ligde farkli kadro cikariyor diye medya habire baski uygulardi.Hamza Hamzaoglu ligde ve onemli Sampiyonlar liginde daha beter farkli kadrolar cikariyor kimsenin sesi cikmiyor.Manciniye farkli mevkide oynatiyor diye kizanlar Hamzaya bir sey demiyor.Forvet arkasini On libero,Defansi sag bek,Sag beki Kanat oynatiyor ve kimse de bir sey demiyor.

Bu deplasman fakiriyle Benfica ve Astana'yı deplasmanda yenemezdik.Aynı olurdu sonuç.Boşuna ağlamayın.

Geri
Üst Alt