Roberto Mancini

Al işte. Fatih terimci diye. .. sen de karşında ergen çocuk bulduğunu zannetme lütfen. Böyle cümle olurmu yahu? Fatih terimci diye mancini ye laf atıyormuşum.
Mancini yi ben fatih terimin üçüncü dönemi başlamadan önceden de hayretle takip ediyordum. Yeni gelmesi ile birlikte şans eseri bir beraberlik olduğunu kendin de söyledin zaten. Bilmem kuş familyasından da değiliz allahıma şükür de ben kimseyle kiyaskamiyorum kendimizi.
Zamanında nasıl Rubin kazan şans eseri ile Barcelona da galibiyetle döne bildiyse bizde de bu oldu.
Mücadele de olmadı değil tabiki ama baya korkak oynadık ve fırsatçı söyleye bilirsin ben şans eseri ile 2 gol bulduk diyorum. Neyse fikrim beni bağlar tabiki sadece seninkiside sadece seni. Saygılar

Aslolan Galatasaray !!!
FT'ci olup da Mancini'yi seven, hakettiği değeri veren birisini daha tanımadım çünkü ne burada ne twitter'da ne de çevremde.

Mancini haterlerinin çoğu da ağır FT'ci. Belki FT gitti yerine Mancini geldi diye duygusal olarak sevmiyorlar bilemiyorum. Ama şu bir gerçek ki bu adamın ilk maçında FT diye bağrıldı, beraberliklerinde bile istifaya çağrıldı, taraftar nezdinde sezon sonuna doğru sevilmeye başlandı ama artık çok geçti.

Juve maçına gelirsek; Mancini imzaladı hemen maça çıktı dedim çünkü Denizli'nin Atlético maçında korktuğu gibi çıkmayabilirdi. Çıktı ve sana göre şansa bala bana göre hakedilmiş bir beraberlik aldı. O maçta puan alamasaydık 3. olacaktık belki de.

Mancini bizde bir juventus maclari ve ziraat kupasi haric ne yapmis? Konusturmayin surda. Eminim ki mancini bizdeyken her gun dua etmisinizdir gitmesi icin, simdik hocasiz kalinca hemen mancini'yi ovenler var, futbol'dan anlamayanlar dolu zaten bizim ulkede.

Hocamin yeri ayri ,mancini reyizin yeri ayri ikisinide dillemekten keyif alirim sahsen.

FT'ci olup da Mancini'yi seven, hakettiği değeri veren birisini daha tanımadım çünkü ne burada ne twitter'da ne de çevremde.

Mancini haterlerinin çoğu da ağır FT'ci. Belki FT gitti yerine Mancini geldi diye duygusal olarak sevmiyorlar bilemiyorum. Ama şu bir gerçek ki bu adamın ilk maçında FT diye bağrıldı, beraberliklerinde bile istifaya çağrıldı, taraftar nezdinde sezon sonuna doğru sevilmeye başlandı ama artık çok geçti.

Ben seviyorum Mancini'yi, adam gibi adamdır kendisi.

İstifa etmeyip bir sene daha kalsaydı 4. yıldızı takardı.

Juve'ye karşı hem italya'da hem içerde gerektiği gibi oynadık ve Juventus gibi bir devi saf dışı bıraktık. Son yıllardaki en büyük başarı idi. Ft başımızda olsaydı hurra hücum edip 3-4 farklı mağlubiyetler almak kaçınılmazdı.

Mancini bizde bir juventus maclari ve ziraat kupasi haric ne yapmis? Konusturmayin surda. Eminim ki mancini bizdeyken her gun dua etmisinizdir gitmesi icin, simdik hocasiz kalinca hemen mancini'yi ovenler var, futbol'dan anlamayanlar dolu zaten bizim ulkede.

ne demek ne yaptı? 2. yapmak için elinden geleni yaptı bizi.her nekadar dannynin katkıları yatsınamaz olsada adam elinden geleni yaptı işte.
hem sizde yahu hersene şampiyon olacağız diye bir kaide mi var. koskoca galatasaray 1 2 yılda olmayı versin.

Juve maçına gelirsek; Mancini imzaladı hemen maça çıktı dedim çünkü Denizli'nin Atlético maçında korktuğu gibi çıkmayabilirdi. Çıktı ve sana göre şansa bala bana göre hakedilmiş bir beraberlik aldı. O maçta puan alamasaydık 3. olacaktık belki de.
Doğru bazıları gibi dediğin gibi çıkmaya bilirdi o maça. Artı puan olarak yazılır ve bu full geriye çekilen takımı da oynanmasını da okadar eleştirmem ve yapmıyorum da ve hata sonuç olarak bize lazım olan puanı aldık öyle veya böyle.
Ama detayına bakarsak şans eseri bir puan kopardık o maçta bence.
Sonuç olarak banane yani yahu. Sonuçta turu geçen ve tarih yazan biz olduk öyle veya böyle gerisi de çok fifi. Mancini yi teknik direktör olarak sayıf buluyorum ama menajer şansı var diye düşünüyorum ama fatih terimden sonra arenada yapılanları da saygısızca, yersiz zamansız ve çok hatalı buldum bende. Mancini ama anlayışla karşıladı sonuçta ki terimin bu kulüpteki tarihini biliyordu. Yinede yakışmayan davranış o taraftarın ne olursa olsun

Aslolan Galatasaray !!!

yapılan troller hoş değil.
Terim'e yapılınca
AUUUVUUVUVOVVOUVUVVU

yazık.

ne demek ne yaptı? 2. yapmak için elinden geleni yaptı bizi.her nekadar dannynin katkıları yatsınamaz olsada adam elinden geleni yaptı işte.
hem sizde yahu hersene şampiyon olacağız diye bir kaide mi var. koskoca galatasaray 1 2 yılda olmayı versin.

Illa her sene sampiyon olalim demiyorum zaten, ama sampiyon olabilmek icin gerekenleri yapmadi sayin mancini. Bir teknik direktor her mac baska bir 11 cikartir mi... Boyle rotasyonu real madrid veya barcelona bile yapmadi, adam her mac baska bir 11 cikarti, boyle duzen olur mu...

Biz ofansif futbol oynamaya alisigiz, adam oynanan maclarin yarisindan fazla defansif oynattirdi, futbolculari hayatinda hic oynamadigi mevkilerde oynattirdi, dahasi varmi.

Bu sezon inter'de gine ayni defansif futbol, gine 2 önlibero ile oynuyor, iyi kadrosu varken ilk 3e bire giremedi, kotu teknik direktor degil, ama bize gore de bir teknik direktor degil.

Geri
Üst Alt