Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
FT'ci olup da Mancini'yi seven, hakettiği değeri veren birisini daha tanımadım çünkü ne burada ne twitter'da ne de çevremde.Al işte. Fatih terimci diye. .. sen de karşında ergen çocuk bulduğunu zannetme lütfen. Böyle cümle olurmu yahu? Fatih terimci diye mancini ye laf atıyormuşum.
Mancini yi ben fatih terimin üçüncü dönemi başlamadan önceden de hayretle takip ediyordum. Yeni gelmesi ile birlikte şans eseri bir beraberlik olduğunu kendin de söyledin zaten. Bilmem kuş familyasından da değiliz allahıma şükür de ben kimseyle kiyaskamiyorum kendimizi.
Zamanında nasıl Rubin kazan şans eseri ile Barcelona da galibiyetle döne bildiyse bizde de bu oldu.
Mücadele de olmadı değil tabiki ama baya korkak oynadık ve fırsatçı söyleye bilirsin ben şans eseri ile 2 gol bulduk diyorum. Neyse fikrim beni bağlar tabiki sadece seninkiside sadece seni. Saygılar
Aslolan Galatasaray !!!
Mancini haterlerinin çoğu da ağır FT'ci. Belki FT gitti yerine Mancini geldi diye duygusal olarak sevmiyorlar bilemiyorum. Ama şu bir gerçek ki bu adamın ilk maçında FT diye bağrıldı, beraberliklerinde bile istifaya çağrıldı, taraftar nezdinde sezon sonuna doğru sevilmeye başlandı ama artık çok geçti.
Juve maçına gelirsek; Mancini imzaladı hemen maça çıktı dedim çünkü Denizli'nin Atlético maçında korktuğu gibi çıkmayabilirdi. Çıktı ve sana göre şansa bala bana göre hakedilmiş bir beraberlik aldı. O maçta puan alamasaydık 3. olacaktık belki de.