Roberto Mancini

310320142206359539096.jpg

Herkes tarafından takdir edilmesi de hoş bir özellik.

Bana uzun süredir sampiyonluk sansimizla ilgili bir Mesaj göndermedin küsmüyüz dostum özlettin kendini

Kalmadı ki şampiyonluk şansı falan,3/3 yaparsak falan diyorduk takım sıçtı sıvadı 1 puan aldı o 3 maçtan.Hoş,derbiyi alsak bile olamazdık bana göre.

Ancak istiyorsan farklı konular hakkında konuşabiliriz.

Kalmadı ki şampiyonluk şansı falan,3/3 yaparsak falan diyorduk takım sıçtı sıvadı 1 puan aldı o 3 maçtan.Hoş,derbiyi alsak bile olamazdık bana göre.

Ancak istiyorsan farklı konular hakkında konuşabiliriz.

Takiliyorum öyle Sarper büyük hayal kirikligina ugradik yapacak birsey yok

2-3 yil basari yok bize

Adamla en azından içerde gelene geçene vuruyorduk şimdi onu da yapamıyoruz.

Takiliyorum öyle Sarper büyük hayal kirikligina ugradik yapacak birsey yok

2-3 yil basari yok bize

Belki arada Türkiye Kupası alırız geçen seneki gibi,ancak Avrupaydı şampiyonluktu falan 2019'a 2020'ye kadar bekleyeceğiz.Bu bizim algoritma haline geldi artık alıştım ben.İş iyice ciddileşti mi liseliler Abdürrahim'i yalvar yakar getiriyor şampiyon oluyoruz falan.

Belki arada Türkiye Kupası alırız geçen seneki gibi,ancak Avrupaydı şampiyonluktu falan 2019'a 2020'ye kadar bekleyeceğiz.Bu bizim algoritma haline geldi artık alıştım ben.İş iyice ciddileşti mi liseliler Abdürrahim'i yalvar yakar getiriyor şampiyon oluyoruz falan.

Abdurrahim Albayrak dayanamaz bizim basarisiz olmamiza

En kisa sürede gelmesi lazim

Abdurrahim Albayrak dayanamaz bizim basarisiz olmamiza

En kisa sürede gelmesi lazim

Bizim algoritma 3 yıl.3 yıl şampiyonluksuz geçtik mi takıma müdahale geliyor o zaman.Seneye de Bjk şampiyon oldu falan filan geçiştirirler,seneye muhtemelen Fener şampiyon olur bu sefer ne oluyoruz lan moduna girerler Ali Dürüst de Abdürrahim Albayrak da yeni yönetimle gelir.Bu dönemleri geçmişte çokça yaşadık,buradakiler sinirli ben de sinirliyim ama çok inanılmazmış olamazmış gibi gelmiyor bana.UEFA Kupası'ndan sonra yediler takımı,alt tarafı 2-3 şampiyonluk aldık ondan sonra mı yemeyeceklerdi.

Geri
Üst Alt