- 20 Haziran 2011
- 60.950
- 69.356
- 4.758
Gercek imparatoru sevmemek icin gerekcelerini bilmek isterim.Niye hep ters adamları seversin hiç anlamam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gercek imparatoru sevmemek icin gerekcelerini bilmek isterim.Niye hep ters adamları seversin hiç anlamam.
Gercek imparatoru sevmemek icin gerceklerini bilmek isterim.
Neresi ters ki? 10 numara adam.Niye hep ters adamları seversin hiç anlamam.
Cevabin beni uzdu .Özele bak.
Özele bak.
Neresi ters ki? 10 numara adam.
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
Cevabin beni uzdu .
Ayıplı 1 mesaj tarafima ulasti an itibari ile
Bana uzun süredir sampiyonluk sansimizla ilgili bir Mesaj göndermedin küsmüyüz dostum özlettin kendini
İlk gördüğünde güldün ama değil mi kabul et.![]()
Kalmadı ki şampiyonluk şansı falan,3/3 yaparsak falan diyorduk takım sıçtı sıvadı 1 puan aldı o 3 maçtan.Hoş,derbiyi alsak bile olamazdık bana göre.
Ancak istiyorsan farklı konular hakkında konuşabiliriz.
Takiliyorum öyle Sarper büyük hayal kirikligina ugradik yapacak birsey yok
2-3 yil basari yok bize
Belki arada Türkiye Kupası alırız geçen seneki gibi,ancak Avrupaydı şampiyonluktu falan 2019'a 2020'ye kadar bekleyeceğiz.Bu bizim algoritma haline geldi artık alıştım ben.İş iyice ciddileşti mi liseliler Abdürrahim'i yalvar yakar getiriyor şampiyon oluyoruz falan.
Belki arada Türkiye Kupası alırız geçen seneki gibi,ancak Avrupaydı şampiyonluktu falan 2019'a 2020'ye kadar bekleyeceğiz.
Abdurrahim Albayrak dayanamaz bizim basarisiz olmamiza
En kisa sürede gelmesi lazim
Kenk musadenle bayagi oldu paylasmayalı![]()
![]()
Hepimiz gerginiz komiklik olsun diye dusundum umarim kizmadin !!!!!Ne dedim de bu herifi atıyon şimdi?