Roberto Mancini’den Açıklamalar

Asıl yıkım şuan Mancini giderse yaşanır. Bu takım ligi ikinci bitirmeli eğer mancini suan giderse bunu unutun tamamen kaosa girer takım. Ayrılacaksa sezon sonu ayrılmalı. Ama bence mancini ye gelecek sezon için de şans tanınmalı iyi bir yaz dönemi geçirmesi sağlanmalı. ben boş bir adam oldugunu düşünmüyorum. bence kalmalı ve güvence verilmeli..

Sırf bu yüzden Fatih Terim Galatasaray'ın başına geçmeyi bile reddetti. Bilmem hatırlar mısın.

Fatih Terim'in o zaman gelmemesi kulübün geleceğini kurtarmıştır.Eğer gelseydi Adnan Polat gitmeyebilirdi.Ammavelakin Fatih Terim yönetimin beş para etmez olduğunu bildiği için gelmeyerek kulübü kurtardı.Ayrıca o kadro nere bu kadro nere.

Mancini'nin açıklamalarından kalitesizlik akıyor.Tamam senin kadron olmadığını biliyoruz ama bunu medya önünde konuşmanın ne alemi var.Sezon sonuna kadar bu oyunculara mecbursun.Neden aranı bozuyorsun.

Bu ne Allah aşkına? Fatih Terim olmadan başarı kazanamaz mı yani bu takım? Allah gecinden versin Fatih Terim ölürse falan kilidi vurup gidelim bari kapıya.

Bizim takımın esas sorunu terimsiz oynayamaması. Dedigün uzere bu işleri bıraktığında sanırım kilit vurulacak. Artık ayaklarimizla yürümeliyiZ,terim ile değil. Bu alışkanlığı kazanmalıyız. Her cıkmaz da b planımız terim olmamalı.

Tapatalk

Sezon sonuna kadar kalmali...

bazi konularda hakli [fatih terim cok gol vs haric] ama tutmadi iste nakis

ab statusu gelirse ve fener kume duserse 'ki dusecek' eger yerine lucescu gelmiyecek ise

Manciniye 1 sene daha sans verebilirim gelecegin takimini kurma amacli

cunku rakibimiz besiktas olucak ki onlarda - puan cezasi yer yani lig cepte olur... toplasin bakalim gencleri kursun bi sistemini merak etmiyor degilim

fazla uzerine gittik aslinda :D.. bak boyle basin toplatisi aciklamasini yap canimizi ye mancini. klup icin biseyler cabaladigini bilsin taraftar yeter

biraz yumusadim bu aciklamayi duyunca. turk insaninin sevkat duygusu misali..

Adam açık açık önceki hocanın gidişini hazmedemeyen oyuncuların olduğunu söylemiş..

Bu saatten sonra RM 'ye birşey diyemiyorum.Derhal ayrılıkçı gruplar temizlenmeli sezon sonunda..Yoksa kimse kurtaramaz bu takımı..

Bizim taraftardan da hic birsey olmaz, bi kac yil surunduk resmen, simdi gelmis guzel bir Baskan kulubun basina, basarilar gelmis, adamin uzun vadeli vizyonu var, kalici bir sistem olusturup, basariya da kolay erisen bir kulub haline getirmek isterken bizim cahillere bak, yok Baskan gitsin baskasi gelsin, bugun hemen Mancini kovulsun.

Boyle kaosla kulubmu yonetilir?

Sen daha kulubune sahip cikamiyorsun taraftar olarak, hemen sallama sallama sallama.

Sonra deriz, kulub batiyor, takim niye 6. oldu dersiniz, yani gercekten biraz gecmise bakin sonra gelin elestiri yapin.

Bende Mancini yi elestiriyorum ama t.d. nun hata yapmasi normal, hele Fatih Terim kiyaslamasi komik, elestirirken illa Fatih Terim arasina sokulur, amac ne? Sanki o hic hata yapmazdi, neymis adam kukrerdi kenarda, ya oyle takim mi yonetilir?

Kenardan biri kufur edince mi kosuyor bu ruhsuz oyuncular?

Oyleyse Yilmaz Vural da gelsin takimin basina. Boyle yorumlari gorunce Mancini ye hak veriyorum. Cunku arayis icinde ve o da birseyler dusunuyordur elbet. Adamin dedigi gibi; ''burada birseyler yapip basarili olmak istiyorum, istesem yarin giderim ne varmis bunda?''

Bide adamin kendi acisindan bakin olaylara, Turkiye de t.d. luk yapmak ne kadar zor herkes biliyor, hele bu dandik ligde, dandik turk oyuncularla, dandik yabanci kurali ile.

Takima sahip cikin ve elestiri yaparken dozunu kacirmayin. Bi bakarsiniz seneye daha iyi bir oyuncu grubu, oturmus bir sistem, iyi oynayan bir takim olur. Boyle yeni seyler herzaman zaman alir dogal olarak.

Hele bide takimi sabote edenler varya, -bunlarin kimin oldugu da belli-, bunlari uyarmazsan Mourinho gelse, Pellegrini de gelse ayni durumu tekrar yasariz. Bu yapiyi degistirmemiz lazim, yoksa bunlar her yabanci t.d. nun basini yerler iste.

(Man Utd i ornek vermek istemiyordum cunku onlar futbol olarak cok kotuler, ama adamlar Moyes ile uzun vadeli plan/programlar uyguluyor, yoksa size kalsa adam coktan gonderilmisti. Taraftari ve yonetimi sahip cikiyor her mac. Bi maclarina bakin isterseniz, nasil destek veriliyormus)

Taraftarın çoğunda beyin yok oşye. 3 sene ömcesini hatırlamamak ve istifa demek.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

türkiye liginde hocalık yapıyorsa ligdeki her takım aynı yabancı kuralıyla oynuyor.bizim ligimizde bizim taraftarlarımız 6 şampiyonluk kazanan hocayı aşağılayıp dalga geçiyor.bu hoca Galatasarayda kazanmış şampiyonlukları başka takımlar da değil.1 e 250 1 e 300 verirken kupa alıyorsan büyük teknik direktörsün.kükrüyormusun,sessizmi kalıyorsun,gaz mı veriyorsun,hiç bişey demiyor musun onu bilemem.

şimdi bakarım ben takımdaki oyunculardan verim alabiliyor mu,elindeki kadroyu iyi kullanabiliyor mu,bir düzen oturttu mu,kimin nerde oynadığı belli mi.oyuncularla iletişimi nasıl.kadro kalitemiz bu dandik türkiyr ligi için yeterli mi,.bu takım deplasmanda kaç maç kazanabildi vs vs.ondan sonra kalıp kalmamasına karar veririm.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=RwMDzk6-PtU[/media]

Geri
Üst Alt