Muhammed Mutlu
Tecrübeli Üye
- 10 Kasım 2013
- 5.183
- 0
- 633
Maçtan sonra: "Hata benim, sorumluluk bana ait dedi." bu da bence çok önemli..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Emrah Yıldırım bu güzide konuyu senin portala eklemenden gurur duyacağımı belirtmek isterim:cool:
Bu ne Allah aşkına? Fatih Terim olmadan başarı kazanamaz mı yani bu takım? Allah gecinden versin Fatih Terim ölürse falan kilidi vurup gidelim bari kapıya.
resmi açıklamayı ekledim
Uyuz herifler işte.
Yahu adam yürütüyordu gemiyi işte. Gayet sinerji, başarı oluşmuştu. Evet her sene şampiyon olmak zorunda değiliz. Kızgınlık buna da değil. Kızgınlık bu rezil ruhsuz ve kötü fubola.
yabancı hocayla başarı ligde zor, oluruz belki ama devamlılık olmaz,terimde şart değil zaten gelmesin artık ama yerli hoca şart bu ülkenin sorunlarını bir yabancı kaldıramaz garip bir ülke burası
Galasaray biraz tuhaf camia renktaş lisecilerimiz ile. Onlar kilit konularda her zaman salca olmuşdur haklı veya haksız.
Terimin sucu var mı ? Var evet. Galatasaray kültürüne yakışır derecede bazen davranamadığı için sucludur veya hatasıdır.
Inan kıracı ve kurumu neyi temsil ettiğini veya her şeyden önce neler öncelik geldiğini biraz araştırın sadece.
Liseciler bu kulübün sahibidir kendilerine göre ve bu da sadece realitede onlara göre bir durum değil maalesef.
Taraftar ne kadar kabul etmesede acı gercek budur. Ipler hep onların elinde olmuşdur. Ha her şeye karışmazlar tabiki ama karışıyorlar işde.
Bunlara hayır karışamasın bir başkanda kelesi kopmadan annasında doğmadı henüz.
Zaten sayın başkan aysal kimin yönlendirmesi geldiğini unutmayalım. Her şey dışardan gözükdüğü gibi değil hele ki söz konusu 500 küsür bir camiasa .
Yav bizi 14 yılın sonunda şampiyon yaban da yabancı hoca değil mi? Üstelik yabancı oyuncusu bile olmayan takımı. Keza Gerets ve Luce de gayet güzel sezonlar geçirmişlerdi. Yeter ki taraftar isme bakmadan sadece Galatasaraylı olduğu için destek versin. Ama Mancini'yi ilk taraftar vurdu gelir gelmez. Mancini'ye bu taraftarın yaptığını başka hiçbir taraftar da yapmayacak muhtemelen kariyeri boyunca.
çünkü ligi 3 bitirmek yıkım olur

Çok nadirde olsa mantıklı konuşabiliyorsun karşim![]()
Ulan forumda belkı bu adamı en cok elestıren adamım ama ıcımde hıcbır nedene dayandıramadıgım bır sekılde sankı seneye kalırsa basarılı olacak gibi bir his var. Ama suan ıcın dogru olan gonderılmesı
türk insanının duygusallığından o, hocanın bugünkü konuşmaları etken bunda tabi
katılıyorum isim önemli değil ahmet mehmet ali veli yerli yabancı farketmez kim haddinden fazla başarılı olursa mutlaka ayağı kaydırılıyor. ismi kulubun önüne geçicek korkusu yaşanılıyor. kimbilir belki kendilerince haklılardırda. ama 2 sene 3 sene mancini başarılı olsa onunda sonu böyle olacaktı. ya da başkan 3 5 sene üst üste başarılı olsa yok edlir hemen.
faruk süren en güzel örnek bunun için. bizim kendi kendimize verdiğimiz zararı kimse bize veremez.