Bizim taraftardan da hic birsey olmaz, bi kac yil surunduk resmen, simdi gelmis guzel bir Baskan kulubun basina, basarilar gelmis, adamin uzun vadeli vizyonu var, kalici bir sistem olusturup, basariya da kolay erisen bir kulub haline getirmek isterken bizim cahillere bak, yok Baskan gitsin baskasi gelsin, bugun hemen Mancini kovulsun.
Boyle kaosla kulubmu yonetilir?
Sen daha kulubune sahip cikamiyorsun taraftar olarak, hemen sallama sallama sallama.
Sonra deriz, kulub batiyor, takim niye 6. oldu dersiniz, yani gercekten biraz gecmise bakin sonra gelin elestiri yapin.
Bende Mancini yi elestiriyorum ama t.d. nun hata yapmasi normal, hele Fatih Terim kiyaslamasi komik, elestirirken illa Fatih Terim arasina sokulur, amac ne? Sanki o hic hata yapmazdi, neymis adam kukrerdi kenarda, ya oyle takim mi yonetilir?
Kenardan biri kufur edince mi kosuyor bu ruhsuz oyuncular?
Oyleyse Yilmaz Vural da gelsin takimin basina. Boyle yorumlari gorunce Mancini ye hak veriyorum. Cunku arayis icinde ve o da birseyler dusunuyordur elbet. Adamin dedigi gibi; ''burada birseyler yapip basarili olmak istiyorum, istesem yarin giderim ne varmis bunda?''
Bide adamin kendi acisindan bakin olaylara, Turkiye de t.d. luk yapmak ne kadar zor herkes biliyor, hele bu dandik ligde, dandik turk oyuncularla, dandik yabanci kurali ile.
Takima sahip cikin ve elestiri yaparken dozunu kacirmayin. Bi bakarsiniz seneye daha iyi bir oyuncu grubu, oturmus bir sistem, iyi oynayan bir takim olur. Boyle yeni seyler herzaman zaman alir dogal olarak.
Hele bide takimi sabote edenler varya, -bunlarin kimin oldugu da belli-, bunlari uyarmazsan Mourinho gelse, Pellegrini de gelse ayni durumu tekrar yasariz. Bu yapiyi degistirmemiz lazim, yoksa bunlar her yabanci t.d. nun basini yerler iste.
(Man Utd i ornek vermek istemiyordum cunku onlar futbol olarak cok kotuler, ama adamlar Moyes ile uzun vadeli plan/programlar uyguluyor, yoksa size kalsa adam coktan gonderilmisti. Taraftari ve yonetimi sahip cikiyor her mac. Bi maclarina bakin isterseniz, nasil destek veriliyormus)