Roberto Mancini’den Açıklamalar

Keşke bu sene sonuna kadar kalsaydı. Ama biyerden sonra ayrılacağı belliydi. Dönem içinde olması çok kötü oldu.

Herşey şampiyon olduğumuz hafta yöneticilerin görevden alınmasıyla başladı. Asıl transfer politikalarıyla da neyse. Üzülüyorum sadece. Ne güzel hava yakalamıştık.

Sezon sonuna kadar denizli gelmiyorsa tugay -taffo yapsın bu işi gidecekse mancini.

Tazminatını bu kumarı oynayanlar ödesin mümkünse. Galatasaray markası ile az para kazanmadılar nede olsa kurdukları ilişkiler ile ve saire.

Yerli yabancı cıkmadığı tv kalmadı başkanın. Pamuk eler cebe lütfen

Çare Terim..Terim gelirse seneye yine şampiyon olur,Avrupa'da ses getiririz..Yalvarsınlar,yakarsınlar getirsinler Terim'i,en baştan beri aynı şeyi savunmaktan bıktım,nihayet herkesin de gözlerinin açıldığını görüyorum.

Hep Fatih Terim' in gönderilmesinin yanlış olduğunu savundum ama sonuçta gönderildi.

Şimdi Mancini' yi de gönderelim tamam ama peki kim gelecek ki yerine. Bu takımın başına neredeyse Di Matteo' yu getiriyorlardı bunu da unutmayın.

Herşey şampiyon olduğumuz hafta yöneticilerin görevden alınmasıyla başladı. Asıl transfer politikalarıyla da neyse. Üzülüyorum sadece. Ne güzel hava yakalamıştık.

Çok yanlış yerde sucları arıyor millet. Burda asıl suclu ne terim nede başkan. Adanan öztürk aslında söylemişdi sonradan.

Fatih terimin ipini çeken inan kıracdı. Neden diye sormayın uzun konu. Ve evet bu bilgi kesindir. Başkanın kişisel sorunu bile yokdu hocayla aslında.

Çare Terim..Terim gelirse seneye yine şampiyon olur,Avrupa'da ses getiririz..Yalvarsınlar,yakarsınlar getirsinler Terim'i,en baştan beri aynı şeyi savunmaktan bıktım,nihayet herkesin de gözlerinin açıldığını görüyorum.

Ünal Aysal-Fatih Terim artık mümkün değil. Öyle bir şey olmaz.

Hep Fatih Terim' in gönderilmesinin yanlış olduğunu savundum ama sonuçta gönderildi.

Şimdi Mancini' yi de gönderelim tamam ama peki kim gelecek ki yerine. Bu takımın başına neredeyse Di Matteo' yu getiriyorlardı bunu da unutmayın.

Denizli belki? Ama zor soru ciddiden.

biz içimzdeki sorunları çözmediğimiz sürece yabancı saçmalığı vs hiçbir yabancı başarılı olamaz sorun bizde,bunun için türk hoca gelmeli daha fazla zarar görmeden denizli senol hoca belkide hamza hoca

Çok yanlış yerde sucları arıyor millet. Burda asıl suclu ne terim nede başkan. Adanan öztürk aslında söylemişdi sonradan.

Fatih terimin ipini çeken inan kıracdı. Neden diye sormayın uzun konu. Ve evet bu bilgi kesindir. Başkanın kişisel sorunu bile yokdu hocayla aslında.

Uyuz herifler işte.

Yahu adam yürütüyordu gemiyi işte. Gayet sinerji, başarı oluşmuştu. Evet her sene şampiyon olmak zorunda değiliz. Kızgınlık buna da değil. Kızgınlık bu rezil ruhsuz ve kötü fubola.

O kadar bariz belliydiki mancini'nin bize uymıyacagı bi takım kurarsın hocası biri olur o giderse o tarzda bi adam getirirsin bizim hersey uçlarda transfer listesi hazırlarsın ilk sırada a olur onu alamayınca b ye c ye değil z yi alır gelirler hocadada böyle oldu hic istemedim gelmesini ama içimden bir ses belki bizde başarılı olur diyodu cl ve ligin ikinci yarının baslangıcındada bu böyleydi ama işler değişti huzursuz gönülsüzlük zor seyler başarı getirmez ben ligi 2. bitirir clde chelsea elense bile devam edilsin diyodum ama sartlar ve bulunduğumuz ortamda devam edilmesi kafamıza sıkmak gibi bişey olacak çünkü seneyi çöpe atmamak lazım Luceyi ne yapıp edip almak lazım şu yönetimde pasif adamların gitmesi lazım bize yeni heyecan ve sinerji lazım yerli yabancı iyi oyuncular lazım

maddi durumumuz pek iç açıcı değil galiba.cl ye de gidemezsek öyle sağlam transferler yapma ihtimalimiz de ortadan kalkıyor.bunlara göre sene sonu bakılır gitme kalma durumuna.

maddi durumumuz pek iç açıcı değil galiba.cl ye de gidemezsek öyle sağlam transferler yapma ihtimalimiz de ortadan kalkıyor.bunlara göre sene sonu bakılır gitme kalma durumuna.

3. olursak eger 2 ön eleme oynıcaz UEFA besiktası kabul ederse.. bunların ilk ön elemesi kolay ikinci ön elemede seyi hatırlamıyorum seri bası mevzusu varmıydı 2. ön elemede zorlu rakipler olsada eger ordada seribası olabilirsek cl sansımız yine fazla

Faruk Süren'in 2.dönemi olmalı bence eger erken secim mevzusu yaşanırsa ne yapıp edilip ikna edilmeli

Manciniye de yazık oldu aslında gayet düzgün bir adam ama bunun olacağı belliydi bunu geldiğindede söyledik ama Gs başarısız olunca mutlu olacağız diye algıladı bazı arkadaşlar olan oldu,mancinide maalesef ateşe benzin döktü garip tercihleriyle sonuç olarak iki senedir rakiplerine fark atarak şampiyon olan Gs bu sene daha 8 hafta kala şike süreci yaşayan rakibinin 11 puan gerisinde

Bu ne Allah aşkına? Fatih Terim olmadan başarı kazanamaz mı yani bu takım? Allah gecinden versin Fatih Terim ölürse falan kilidi vurup gidelim bari kapıya.

Geri
Üst Alt