Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Burak geçen seneki gibi formda olsaydı şu anda çok daha farklı şeyler konuşuyor olurduk bence.
FT ayrılmamışta olabilirdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak geçen seneki gibi formda olsaydı şu anda çok daha farklı şeyler konuşuyor olurduk bence.
FT ayrılmamışta olabilirdi.
Keşke bu sene sonuna kadar kalsaydı. Ama biyerden sonra ayrılacağı belliydi. Dönem içinde olması çok kötü oldu.
Herşey şampiyon olduğumuz hafta yöneticilerin görevden alınmasıyla başladı. Asıl transfer politikalarıyla da neyse. Üzülüyorum sadece. Ne güzel hava yakalamıştık.
Çare Terim..Terim gelirse seneye yine şampiyon olur,Avrupa'da ses getiririz..Yalvarsınlar,yakarsınlar getirsinler Terim'i,en baştan beri aynı şeyi savunmaktan bıktım,nihayet herkesin de gözlerinin açıldığını görüyorum.
Hep Fatih Terim' in gönderilmesinin yanlış olduğunu savundum ama sonuçta gönderildi.
Şimdi Mancini' yi de gönderelim tamam ama peki kim gelecek ki yerine. Bu takımın başına neredeyse Di Matteo' yu getiriyorlardı bunu da unutmayın.
Hep Fatih Terim' in gönderilmesinin yanlış olduğunu savundum ama sonuçta gönderildi.
Şimdi Mancini' yi de gönderelim tamam ama peki kim gelecek ki yerine. Bu takımın başına neredeyse Di Matteo' yu getiriyorlardı bunu da unutmayın.
Çok yanlış yerde sucları arıyor millet. Burda asıl suclu ne terim nede başkan. Adanan öztürk aslında söylemişdi sonradan.
Fatih terimin ipini çeken inan kıracdı. Neden diye sormayın uzun konu. Ve evet bu bilgi kesindir. Başkanın kişisel sorunu bile yokdu hocayla aslında.
Ünal Aysal-Fatih Terim artık mümkün değil. Öyle bir şey olmaz.
maddi durumumuz pek iç açıcı değil galiba.cl ye de gidemezsek öyle sağlam transferler yapma ihtimalimiz de ortadan kalkıyor.bunlara göre sene sonu bakılır gitme kalma durumuna.
Çare Terim..Terim gelirse seneye yine şampiyon olur,Avrupa'da ses getiririz..Yalvarsınlar,yakarsınlar getirsinler Terim'i,en baştan beri aynı şeyi savunmaktan bıktım,nihayet herkesin de gözlerinin açıldığını görüyorum.