Roberto Mancini’den Açıklamalar

2.likte elden gidecek bu gidişle, biran önce gereken yapılmalı, gerekirse takımı tugay çlıştırsın belki o gazla ligi 2 bitiririz mancinin tercihleri ile bu iş olmayacak

Cok guzel konusmus. Az bile demis.

"Bir şeyleri oluşturmak istiyorsak biraz sabırlı olmamız lazım. Bir şeyler oluşturmak için de çok acı çekmemiz gerekecek"

Bu sözlerin hemen hemen aynısını Rijkaard'dan duymuştuk.

Rijkaard da haklıydı, Mancini de haklı bu sözlerinde..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Tabi bazıları gibi 1 yıllık kontratlarla başarı endeksli gelmediğin için tuzun kuru yarın gidersin ama 3 yıl kaldığın parayı alırsın.. Ahh ahh ne diyeyim bizi buna mahkum edenler utansın..

Şimdi savunuyor gibi olacak :) ama şunlar kavgalı vs. dese daha mı doğru olurdu?

Takımda sorun yok olsa gile takım içinde hal edilir sonucta pro insanlarız diye bilirdi.

Bu çekilde demesi banane oyuncuların ilişkilerinde mesajıdır. Böyle takım hocalık olmaz hiç bir yerde. Herhalde beyni error yaptı o anda

Anladım ki bu taraftara bu başkan da bu hoca da fazla. Gelsin Polat bide cacık hoca arkası lig 8. liği o zaman yakışır :)

Bir anlık sinirle yapılacak kararlar çıkmaz umarım karşımıza. Belli çok sinirlenmiş haklı olarak. Ama medyayı bu kadar ciddiye almamalı. Daha yeni geldi lakin birileri öğretmeli bunu hocaya.

Bu şekilde başarılı olmamıza imkan yok. Her şey çok güzel giderken bile yıpratıcı unsurdur ülkemizdeki medya, bunu öğrenmeli buna göre davranmalı

Pek umutlu değilim ama yapacak pek bişey de yok. Destek çıkmaktan baska.

Takımda sorun yok olsa gile takım içinde hal edilir sonucta pro insanlarız diye bilirdi.

Bu çekilde demesi bana oyuncuların ilişkisindendir. Böyle takım hocalık olmaz hiç bir yerde. Herhalde beyni error yaptı o anda

:D Valla bence oyunculara sitem etmiş orada..

O zaman yorum yapmamış olurdu :) Bu söylediklerinde oyunculara sitem var gibi geldi bana.

Sadece futbolculara değil herkese sitem var. :) Ya benim kızdığım olay bu adam neden ısrarla takımı dibe sürükleyen oyuncuları oynatmakta inat ediyor? Oyuncuları yanlış yerlerde oynatmalarını veya değişikliklerini falan es geçiyorum. Belki bunlar zamanla düzelebilecek şeylerdir ama eyyamcılığı kabul edemem. Mancini başlığında da yazmıştım, bu adamda bence Stockholm sendromu var. Biraz da mazoşist.

Kimse hikaye anlatmasın şu takımın başına sabri geçse en fazla bu durum da olurduk bi arpa boyu ilerleyemedik işte net!!! Hangi sistemi oynuyorz belli bile değil ...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Rijkaard da haklıydı, Mancini de haklı bu sözlerinde..

Evet hep onlar haklıydı ama acı çeken onlar değil biz olduk her seferinde. Rijkaard ise şu an antrenörlüğü bıraktı ve bir sahil kasabasına yerleşmekle meşgul, bilmem haberin var mı.

Sadece futbolculara değil herkese sitem var. :) Ya benim kızdığım olay bu adam neden ısrarla takımı dibe sürükleyen oyuncuları oynatmakta inat ediyor? Oyuncuları yanlış yerlerde oynatmalarını veya değişikliklerini falan es geçiyorum. Belki bunlar zamanla düzelebilecek şeylerdir ama eyyamcılığı kabul edemem. Mancini başlığında da yazmıştım, bu adamda bence Stockholm sendromu var. Biraz da mazoşist.

Buna katılırım bak :)

Küfüre çare yok. Ya mezhebini genişletip yutacaksın ya da defolacaksın.

Drogba mı yapmış 2 sene üstüste :D ahahahah

komik olan ne kardeş , drogbanın etinden sütünden azmı faydalandık . orda bir kelime hatası yapmışım şimdi farkettim , asıl kastım bu sene olacaktı , yani sezon başındaki form grafiği ve takım içi hoca taktik ve kişisel durumları aynen devam etseydi , bu şikeciler hakem desteği , bal olmadan o puanları almasaydı bu sene yine biz olacaktık şampiyon . resmi birleştirdiğinde ortaya çıkan şey bu kusura bakmayın .

bu sene şirketteki arkadaşlarla meyhane muhabbetine şikecilerin 8-10 tane maçını izledim . bir tane adam gibi , hak ederek kazandıkları maç yok . aç izle maçlarını . bu sene digitürk , hükümet , fenerasyon nasıl istediyse öyle bir lig oluyor . biz burda boşu boşuna kendimize acı çektiriyoruz ..

Evet hep onlar haklıydı ama acı çeken onlar değil biz olduk her seferinde. Rijkaard ise şu an antrenörlüğü bıraktı ve bir sahil kasabasına yerleşmekle meşgul, bilmem haberin var mı.

Evet bilgim var.

O dönemi değerlendirirsek, Rijkaard'dan habersiz vasat transfer yaparsan, adamdan verim alamazsın. Bu kadar basit.

Ayrıca haklı olduklarını sadece o sözler için yazmıştım. İkisinin de hatalı olduğu durumlar var elbet..

:D Valla bence oyunculara sitem etmiş orada..

Sitem değil bu. Ben hocalık yapmıyorum bunlar demektir bu. Sitem etse farklı sözler kunlanırdı. Sorun varsa gidin siz sorun ben bilmiyorum...100 yılın fiyaskosu herhalde bu acıklama.

Yılda 4.5 milyon kazan sen ama oyuncuların sorunu var mı yok mu bilme.

Taktik system ile bitecdkse hocalık görevi her fm ci yapar bu işi herhalde

Lütfen gidermisin artık bu takıma bi fayda sağlayamazsın, takım dağılmış herkes guruplaşmış bu takım teknik direktörsüz oynuyo şu an

Geri
Üst Alt