- 20 Haziran 2011
- 60.957
- 69.363
- 4.758
2.likte elden gidecek bu gidişle, biran önce gereken yapılmalı, gerekirse takımı tugay çlıştırsın belki o gazla ligi 2 bitiririz mancinin tercihleri ile bu iş olmayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konuda yorum yapmıyorum dese daha doğru olur bence![]()
"Bir şeyleri oluşturmak istiyorsak biraz sabırlı olmamız lazım. Bir şeyler oluşturmak için de çok acı çekmemiz gerekecek"
Bu sözlerin hemen hemen aynısını Rijkaard'dan duymuştuk.
Şimdi savunuyor gibi olacakama şunlar kavgalı vs. dese daha mı doğru olurdu?
Takımda sorun yok olsa gile takım içinde hal edilir sonucta pro insanlarız diye bilirdi.
Bu çekilde demesi bana oyuncuların ilişkisindendir. Böyle takım hocalık olmaz hiç bir yerde. Herhalde beyni error yaptı o anda
O zaman yorum yapmamış olurduBu söylediklerinde oyunculara sitem var gibi geldi bana.
Rijkaard da haklıydı, Mancini de haklı bu sözlerinde..
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Sadece futbolculara değil herkese sitem var.Ya benim kızdığım olay bu adam neden ısrarla takımı dibe sürükleyen oyuncuları oynatmakta inat ediyor? Oyuncuları yanlış yerlerde oynatmalarını veya değişikliklerini falan es geçiyorum. Belki bunlar zamanla düzelebilecek şeylerdir ama eyyamcılığı kabul edemem. Mancini başlığında da yazmıştım, bu adamda bence Stockholm sendromu var. Biraz da mazoşist.
Drogba mı yapmış 2 sene üstüsteahahahah
Evet hep onlar haklıydı ama acı çeken onlar değil biz olduk her seferinde. Rijkaard ise şu an antrenörlüğü bıraktı ve bir sahil kasabasına yerleşmekle meşgul, bilmem haberin var mı.
Valla bence oyunculara sitem etmiş orada..