Roberto Mancini’den Açıklamalar

"Bir şeyleri oluşturmak istiyorsak biraz sabırlı olmamız lazım. Bir şeyler oluşturmak için de çok acı çekmemiz gerekecek"

Bu sözlerin hemen hemen aynısını Rijkaard'dan duymuştuk.

üzerime halay capsi atsın biri :D

Kurtarır mı? :D

halay-kanatland%C4%B1r%C4%B1r.jpg

Bu kadro onun değil, dolayısıyla oyuncular arasında bir sorun varsa adam nereden bilsin? :crushed:

Dedikleri nasıl doğru yahu? "oyuncular arasında sorun varsa bilemiyorum. Yunculara sorun"

Bu takımın hocaları basınmı? Nasıl bilemiyorsun takımın hocası olarak? Dalga mı gecti yoksa?

Bunun başka tanımlaması herhalde olamaz.

3-5-2 dedin bruma gitti 4-4-2 dedin drogba gitti .. Melo ile sneijderi yedirmeyiz!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

öncelikle s.a. umarım herşey gönlümüzce olur . edirneden selamlar herkese .

mancini aslında gençlere önem vereceğini gösterdi özellikle yaptığı transferlerde , ama sanırım ligleri karıştırdı . burda ne gençlere , ne başarısızlığa tahammül yok . bizim ülkemizde en iyi sistem bizi 2 sene üst üste şampiyon yapan Drogba faktörüydü . biz aslında bunu devam ettiremedik , birazda fenerasyonun i...eliğiyle önümüz tıkandı . quintero , telles , bruma (sakatlanmasaydı) aynı anda takımın hem yaş ortalaması düşecekti , hemde en az 2 tane yıldız , skoru değiştirecek , rakiplerde korku yaratacak oyuncu kontenjanımız olabilirdi .

mesela , chelsea drogba yüzünden bizi neredeyse kardeş kulüp ilan etti , vaktinde şikeciler zicoyu getirdiğinde , platini karıköyden çıkmıyordu . keza 8taşın portekizlileri vs... bu örnekler çoğaltılır . bugün gidin romanyaya ülke nüfusunun yüzde 95 i bizi tutar avrupadan bir kulüp olarak . elmanderle bir hamle yaptık takım içinde sürekliliği olan yıpratıcı bir adam olarak , şikeciler aynı hamleyi kuytla yaptı . 8taş olcayla götürdü bir süre .

peki biz şu anda ne yapıyoruz , selçuğun ayağına bak , kötü , adam formsuz belli ki bir sıkıntı var . sneijder mutsuz , üstelik adam tam formunu yakalamıştı , bugün selçuğu maçta dövecek sandım golden sonra . burak sanki selçuğa endeksli oynuyor , birde mevkisinde oynamıyor . oda sıkıntılı .

şahsi görüşüm , bu seneyi en az hasarla mevcut hocayla atlatıp , aynı zamanda gelecek senenin planlamasını yapmalıyız . bari önümüzdeki seneyi kaçırmayalım . üstelik bu sene en kötü şartlarda 2. olmak zorundayız . aksi takdirde ciddi bir gelir kaybımız olması muhakkak .

tahammül edipte sonuna kadar okuyan arkadaşlarıma teşekkür ederim . ilk mesajımın bu kadar uzun olması geri kalan hepsinin aynı olacağı anlamına gelmesin sakın . herşey gönlümüzce olsun :)

buraya geleceğin takımını kurmak için geldim

icraatta görseydik zaten kimse hocaya tepki koymazdı ama formayı hakedenlere vermedi,geleceğin takımını kuracaksan nerde ibrahim çoşkun,berk ismail, umut,salih,ontivero bu adamlar niye hiç şans bulmadı

Ya aslında kadro kendisinin kurduğu kadro değil, adama fazla yüklenmemek lazım lakin hiç güvenmiyorum bu adama ya sanki 1 sezon daha kalsa daha kötü olacak gibi geliyor.

rijkard TD lüğü bıraktı bu adam da iki sene sonra bırakırsa lanet deyip artık kimse gelmez bize :D

Yabancı sınırı varken bu gitse de öyle über değişiklikler olmayacak malesef takımımızda.

Ama yine de yabancı sınırı Antep,Karabük,Bursa gibi takımları yenememek için bir bahane olamaz.

Kadromuz CL seviye için hiç iyi olmasa da ligin üzerindedir.

Israrlı bir şekilde sürdürülen hatalı kadro seçimleri durumu buraya getirmiştir.

Türkiye Ligi'ni kazansak ne olur CL'de bir şey yapamadıktan sonra da demiş ve çevrilmemiş.

Türkiye Ligi'ni kazanamazsan CL'de de bir şey yapamazsın doğal olarak.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, 2-2 biten Bursa maçı sonrası ağır konuştu: "Sadece iki mağlubiyetle bu noktaya geldik. Ben buraya proje için geldim. Sabır gösterilmeyecekse ben yokum. Kötü eğitimli gazeteciler benim oyuncularla problemlerim olduğunu yazdı. Yalan yazmak özgürlük değildir."

Mancini sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Şu an da gidebilirim, yarın da gidebilirim. Sorun olmaz. Devre arasında aldığımız oyuncular bugün için değil yarın için gelecek için futbolcular. Buraya gelirken projenin zor olduğu söylendi bana. Geleceğin takımını kurma düşüncesi beni cezbetti. Burada geleceğin takımını kurmak için gerekli ortam yok gibi. Gidebilirim de. Yarın sabah da valizlerimi toplayabilirim

20-30 milyon Euro'nuz vardır ya da yoktur. Gelecek için yatırım yapmanız gerekir. Geleceğin takımını kurmak için sabır göstermek gerekir. Eğer sabır gösterip önümüzdeki seneyi beklemeyeceksek, hakaretleri duymanın hiç gereği yok.4 ayda takım kuramazsınız. Ocak'tan bu yana oynadığımız futbolu görmediniz mi? Deplasmanda kazanmak da alışkanlıktır. Lig, Şampiyonlar Ligi, Kupa çok maç oldu. Yorgunluk da yaşanıyor. Bunu anlamak lazım. Anlamayanlar mesleğini değiştirmeli.

Bu son basın toplantısı bu da son soru olabilir. Niye bu vaziyetteyiz? Son iki maçı kaybettiğimiz için mi? Bir önceki hocayla devam mı edilmeliydi? Şampiyonlar Ligi'nde öyle çok mu gol yemeliydik? Arsenal cumartesi günü 6 gol yedi. Taraftarından tepki var mı? Bazı şeyleri oluşturmak için acı çekmek gerekebilir. Bana soruyorsanız. Ben sabır göstermeyeceğim. Niye Real'e değil, Neden MANU'ya gitmedim. Neden buraya geldim? Proje için geldim. Ama artık gerek yok. Yanlış ve yalan haber yazanları suçluyorum. Her istediğinizi yazabilirsiniz. Yalan yazanları suçluyorum''

Umut Burak Selçuk banko 11 oyuncun neyin yeni yapılanmasından bahsediyorsun ? Hoca akşam akşam zaten tepem atık valla sana giydiririm kış boyu üşümezsin haaa

öncelikle s.a. umarım herşey gönlümüzce olur . edirneden selamlar herkese .

mancini aslında gençlere önem vereceğini gösterdi özellikle yaptığı transferlerde , ama sanırım ligleri karıştırdı . burda ne gençlere , ne başarısızlığa tahammül yok . bizim ülkemizde en iyi sistem bizi 2 sene üst üste şampiyon yapan Drogba faktörüydü . biz aslında bunu devam ettiremedik , birazda fenerasyonun i...eliğiyle önümüz tıkandı . quintero , telles , bruma (sakatlanmasaydı) aynı anda takımın hem yaş ortalaması düşecekti , hemde en az 2 tane yıldız , skoru değiştirecek , rakiplerde korku yaratacak oyuncu kontenjanımız olabilirdi .

mesela , chelsea drogba yüzünden bizi neredeyse kardeş kulüp ilan etti , vaktinde şikeciler zicoyu getirdiğinde , platini karıköyden çıkmıyordu . keza 8taşın portekizlileri vs... bu örnekler çoğaltılır . bugün gidin romanyaya ülke nüfusunun yüzde 95 i bizi tutar avrupadan bir kulüp olarak . elmanderle bir hamle yaptık takım içinde sürekliliği olan yıpratıcı bir adam olarak , şikeciler aynı hamleyi kuytla yaptı . 8taş olcayla götürdü bir süre .

peki biz şu anda ne yapıyoruz , selçuğun ayağına bak , kötü , adam formsuz belli ki bir sıkıntı var . sneijder mutsuz , üstelik adam tam formunu yakalamıştı , bugün selçuğu maçta dövecek sandım golden sonra . burak sanki selçuğa endeksli oynuyor , birde mevkisinde oynamıyor . oda sıkıntılı .

şahsi görüşüm , bu seneyi en az hasarla mevcut hocayla atlatıp , aynı zamanda gelecek senenin planlamasını yapmalıyız . bari önümüzdeki seneyi kaçırmayalım . üstelik bu sene en kötü şartlarda 2. olmak zorundayız . aksi takdirde ciddi bir gelir kaybımız olması muhakkak .

tahammül edipte sonuna kadar okuyan arkadaşlarıma teşekkür ederim . ilk mesajımın bu kadar uzun olması geri kalan hepsinin aynı olacağı anlamına gelmesin sakın . herşey gönlümüzce olsun :)

Drogba mı yapmış 2 sene üstüste :D ahahahah

Geri
Üst Alt