Roberto Mancini'den Sabri Sarıoğlu'na Şok!

Adak adamistim Mancini gondersede adağimizi yerine getirsek.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En çok salladığım futbolculardandır ama giderse üzülürüm. Garip ama öyle :D

Defalarca direkten döndü. Çok pis kuşkularım var.:D

███▓▒Tapatalk▒▓███

Türkiye Kupası'nın kazanılacak olmasıyla eş değer görürüm en azından bu hareketi.

Bir başarı hikayesi olur.

Sonuçta yenilersek kontratını boş yere para vermiş olacağız, kupanın anlamı olmayacak.

Helal be Mancini.

bu kadar vefasız bir forum olamaz

Hacı düz mantıkla bakarsan haklı gibi görünüyorsun fakat adam ne vefa göstermişte biz ona vefa göstereceğiz? Adam basbayağı beceriksiz ve sırf altyapıdan yetişti diye hayatta alamayacağı paralarla senelerce besledik. Uçaktaki prim pazarlıklarını da unutmadık ayrıca... Galatasaray yetiştirme yurdu değil. Adam zaten yaşlandı darülacize hiç değil.

Sabri Derin Galatasaray´dir, Sabri Haim Fresco´dur, Sabri Inan Kirac´tir, Sabri tapinakcidir. Mancini gider ama biz yine Sabri´den kurtulamayiz. En son Ferldkamp denedi, adamcagiz torun sevdasi diye taha almanyalarda yataklara düstü. Sabri inansalarin büyük zaaflarini onlara karsi kullanmayi cok iyi bilen, acimasiz bir paralel simgedir.

He Mancini belki yapar bir delikanlilik gönderir Sabri´yi , ama bu Mancini´ye Turgut Özal hesabi bir son hazirlayabilir.

Super olur, Mancini cok sey degistirecek gibi gozukuyor

tapatalk

Felkamp bizi kurtarıyordu da Uğur Uçar'ın başına o talihsizlik geldi :(

Felkamp bizi kurtarıyordu da Uğur Uçar'ın başına o talihsizlik geldi :(

Talihsizlik mi ? O sezon Sag-Bek´e sürülen her oyuncu sakatlandi, en sonunda Almanya´ya turon ziyaretine giden Feldkamp yatalak kaldi. Sonra Yönetim´le sorun yasadi ve istifa etti. Bana kimse bunun talihsizlik olduguna inandiramaz.

Eğer giderse , Bursa'ya gidecek aha buraya yazıyorum.

Fm'de ben bursa'ya yollamıştım her tekrar buluşmamızda arıza çıkartıyordu :D

valla tarihe geçebilir mancini

Bence nolur biliyo musunuz?

Fener maçına 2 puan geride gireriz, 86. dakikada Sabri önüne düşen topa çakar ve top Bruno Alves'e çarparak kaleye gider. 2-1 kazanıp Fenerbahçe'nin önünde liderlik koltuğuna otururuz.

Yönetim de vefa borcu diye gider Sabri ile sözleşme imzalar senelik 800bin euro'ya. Haberlerde "Sabri'den büyük fedakarlık" diye manşet atarlar.

Tarih tekerrürlerden ibarettir. Bkz. Galatasaray 4-3 Bordeux

Geri
Üst Alt