Robin van Persie Fenerbahçe'de!

Alsınlar, onlar yıldızı kadrolarına katıyorlar, Galatasaray armasının üzerine.

Bizi ilgilendirmiyor şikecilerin transferleri. Biz başımızdakileri def etmenin yolunu bulalım.

GT-I9300 Tapatalk

rvp 35 degil 1000 tane atar hata... ;)
Brezilyali ronaldo dan daha iyi hata. Messi imza almak iicn sirada bekliyormus.

Istedigim oyunuyada mok atarim ben arkadas :D size ne ?!

a8.jpg

Altına her türlü imzamı atarım kardeşim.Daha fazla birşey söylemeye gerek yok.Sanki 4.yıldızı takanlar onlar,Türkiye kupasını alanlar onlar.Gerçekten kabus gibi bir transfer sezonu geçiriyoruz.

İnşAllah bunlar biran önce defolup giderlerde bu kabustan bir an önce uyanırız.Yoksa bizi çok daha rezil günler bekliyor.

Hocam transferi geçtik hadi paramız yok inandık salağız ya biz,Store'lar ölü durumda resmen ölü durumda.Çalışanların hevesi yok,soruyorsun 15 gün sonra gelecek,bilmem Temmuz sonu,bu nasıl amatör bir yönetimdir anlamak mümkün değil.

Allah Allah,bu adamların gruplarda üçüncü olma ihtimali yok mu başkan?

Var elbet :D Ama ön elemede elenir de giderlerse daha kötü diyorum. Şampiyonlar Ligine kalsınlar ki elenip yuvaya dönme ihtimalleri olsun. Ha yine üçüncü olur giderlerse yapacak bir şey yok. Bir umut zor gruba düşer çıkamayabilirler.

324 kuş misafir var. Mal mal yazıp malzeme vermeyin şunlara. Geldiyse geldi RVP. Amma tırstınız.

Hocam transferi geçtik hadi paramız yok inandık salağız ya biz,Store'lar ölü durumda resmen ölü durumda.Çalışanların hevesi yok,soruyorsun 15 gün sonra gelecek,bilmem Temmuz sonu,bu nasıl amatör bir yönetimdir anlamak mümkün değil.

Ruhsuzlukları ve beceriksizleri her yere yayılmış.Boşuna dememişler,''Balık baştan kokar.''diye.

Nani iyi transferdi.Bu süper transfer.Eziklerin yaptıgı gibi bok atacak değiliz.Ama ben yine aynı görüşteyim.Bunlardan yine bir halt olmayacak.Orta sahaları çok kötü çünkü.İlerisi Ferrrari gerisi doğan görünümlü şahin gibi bir takım oldu.

Nani iyi transferdi.Bu süper transfer.Eziklerin yaptıgı gibi bok atacak değiliz.Ama ben yine aynı görüşteyim.Bunlardan yine bir halt olmayacak.Orta sahaları çok kötü çünkü.İlerisi Ferrrari gerisi doğan görünümlü şahin gibi bir takım oldu.

Abi ben de katılıyorum da Galatasaray hayatını Fenerbahçe'ye göre mi endeksleyecek,biz neden geriye gidiyoruz?

Bitik denilen van persienin son 3 senede attigi gol sayisi 48. Huloooo denilen Podolskinin 20 neyin kafasini yasiyor bazilari? Tamam sikeciler tamam dunyanin en igrenc camiasi ama adamlar transferde eziyor iste. Biz hala niasse ile hayrullahla ugrasalim.

son 3cü sayma. son 2 senesine bak. podolski forvet ucuda degil ayrica bunun gibi.

Alamazlar diye düşünüyordum .
Ciddi ciddi bu işi bitirdiler.
Umarım yeni guiza olur.

Ayrıca bizim çapsız, işe yaramazlarada tekrae LANET GELSIN.

E Uefa'da finale gitmek de kolay değil bu mantığa göre.Ben grupta 3. olurlar Uefa'da final oynarlar falan demedim zaten.Uefa'da finale gidebilecek bir takım pekala gruplarda da 3. olabilir.

Nasıl kolay oluyo 8 tane cl 3.cüsü takım düşüyo oraya 2 transfer yapınca uefada final mi oynanıyo güldürmeyin allah aşkına.

STSL için güzel transfer, diğer gelecek adamların yolunu da açacaktır ileride. Gelecekte iyi bir yönetime ve teknik ekibe sahip olduğumzuda elimizi güçlendirecek şeyller bunlar, olumlu açıdan bakacak olursak.

Onun dışında hayırsız olsun, çok iyi transfer. Ama zengin parasıyla aldıysanız da Allah belanızı versin, o paraları hastanelerde yiyin.

Burakla Umut bin basar.

Sent from my iPad using Tapatalk

Geri
Üst Alt