- 22 Kasım 2008
- 14.937
- 479
- 1.708
Alsınlar, onlar yıldızı kadrolarına katıyorlar, Galatasaray armasının üzerine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Altına her türlü imzamı atarım kardeşim.Daha fazla birşey söylemeye gerek yok.Sanki 4.yıldızı takanlar onlar,Türkiye kupasını alanlar onlar.Gerçekten kabus gibi bir transfer sezonu geçiriyoruz.
İnşAllah bunlar biran önce defolup giderlerde bu kabustan bir an önce uyanırız.Yoksa bizi çok daha rezil günler bekliyor.
Fenerbahce: Rvp,Nani
Galatasaray: Muslera,Sneijder,Poldi
Allah Allah,bu adamların gruplarda üçüncü olma ihtimali yok mu başkan?
Hocam transferi geçtik hadi paramız yok inandık salağız ya biz,Store'lar ölü durumda resmen ölü durumda.Çalışanların hevesi yok,soruyorsun 15 gün sonra gelecek,bilmem Temmuz sonu,bu nasıl amatör bir yönetimdir anlamak mümkün değil.
Allah Allah,bu adamların gruplarda üçüncü olma ihtimali yok mu başkan?
Nani iyi transferdi.Bu süper transfer.Eziklerin yaptıgı gibi bok atacak değiliz.Ama ben yine aynı görüşteyim.Bunlardan yine bir halt olmayacak.Orta sahaları çok kötü çünkü.İlerisi Ferrrari gerisi doğan görünümlü şahin gibi bir takım oldu.
Bitik denilen van persienin son 3 senede attigi gol sayisi 48. Huloooo denilen Podolskinin 20 neyin kafasini yasiyor bazilari? Tamam sikeciler tamam dunyanin en igrenc camiasi ama adamlar transferde eziyor iste. Biz hala niasse ile hayrullahla ugrasalim.
4.torbadalar kolay mı öyle 3.olmak ön elemeyi zaten geçemezler geçerlerse grupta 4.olurlar.
E Uefa'da finale gitmek de kolay değil bu mantığa göre.Ben grupta 3. olurlar Uefa'da final oynarlar falan demedim zaten.Uefa'da finale gidebilecek bir takım pekala gruplarda da 3. olabilir.
Nasıl kolay oluyo 8 tane cl 3.cüsü takım düşüyo oraya 2 transfer yapınca uefada final mi oynanıyo güldürmeyin allah aşkına.