Robin van Persie Fenerbahçe'de!

Abi ben de katılıyorum da Galatasaray hayatını Fenerbahçe'ye göre mi endeksleyecek,biz neden geriye gidiyoruz?

Bizim geriye gittiğimiz yok aslında.2 3 nokta transfer yapsak taş gibi takım oluruz.O kadar beceriksiz cahil bir t.direktörümüz ve bıyıklı Cüneyt varki Çok basit hamlelerle iyi olacakken olamıyoruz şuan için.Bakalım bu rvp transferi belki tutuşturur bi taraflarınıda transfer yaparlar forvete filan.

Bizim geriye gittiğimiz yok aslında.2 3 nokta transfer yapsak taş gibi takım oluruz.O kadar beceriksiz cahil bir t.direktörümüz ve bıyıklı Cüneyt varki Çok basit hamlelerle iyi olacakken olamıyoruz şuan için.Bakalım bu rvp transferi belki tutuşturur bi taraflarınıda transfer yaparlar forvete filan.

Maxi P+Huntelaar+Song+Glik pakedi kuş itlafına neden olur.

son 3cü sayma. son 2 senesine bak. podolski forvet ucuda degil ayrica bunun gibi.

Top kapma haric her turlu istatistikte van persie ustun podolskiden. Gecen sene interde 17 macta 1 tane golu var podolskinin.

Ben Podolski kotu demiyorum bizim olcutlerimiz icin iyi transfer. Ama van persie ile karsilastirilamaz diyorum zaten dedigin gibi ayni bolgede oynamiyorlar. Podolski daha cok 4-3-3 sol tarafi

Bu saatten sonra beni mutlu edecek tek transfer Zlatan Ibrahimovic. O da imkansız gibi bu yönetimle.

Hoaydaaaaa
Üzdün RvP :(

Tapatalk

Maxi ve Huntelaar PAtoyu alalim
Boyle vizyonsuzluk olmaz,hirsizlara yedirmesinler alsinlar su 3unu

tirsmak icin yeterince sebep yok mu

bir elit tobcu transferini de sira transferler ile karistirmamak gerekir imho

1 elit oyuncu transferiyle tırsacaksak ozaman Antalyadanda tırsalım Etoyu aldılar.Cl ön elemesinde gümleyecekler daha.Kadrosu çok iyi değil fb nin.Biraz sakin olmakta fayda var.

1 elit oyuncu transferiyle tırsacaksak ozaman Antalyadanda tırsalım Etoyu aldılar.Cl ön elemesinde gümleyecekler daha.Kadrosu çok iyi değil fb nin.Biraz sakin olmakta fayda var.

nasil iyi degil kadrosu yahu, daha ne olacak ki :D

Top kapma haric her turlu istatistikte van persie ustun podolskiden. Gecen sene interde 17 macta 1 tane golu var podolskinin.

Ben Podolski kotu demiyorum bizim olcutlerimiz icin iyi transfer. Ama van persie ile karsilastirilamaz diyorum zaten dedigin gibi ayni bolgede oynamiyorlar. Podolski daha cok 4-3-3 sol tarafi

ben podolskiyi van üersie ile kiyaslamak istemiyorum. farkli mevkilerin oyunculari zaten.
nani ile kiyaslanmasi daha dogrusu olur galiba ki sende belirtmisin.
van persieyede kötü oyuncu demedim ayrica ki bu enayilik olur herhalde :)
Ama eski formundan baya baya uzak yani ki buda gercek. bunlarda insan sonucta sadece. öyle 3 sene önceki muthis van persie yok piyasada.
Klas oyuncu yine etkili olacakdir ama ben öyle ligi süpürür tek basina diye düsünmüyorum. Yanilada bilirim tabiki. Belli olmaz ikinci bagirinida yasaya bilir istanbulda ki o zaman moku yedik maalesef.

Geri
Üst Alt