Robin van Persie Fenerbahçe'de!

CJfPet6WwAALxVN.png

Bzi Sneijder'i Drogba'yı alırken onlar Webo'yu Holmen'i falan alıyodu şimdi roller değişti anormal bi durum yok ortada.Fenerin transferlerinden çok bizim yaptığımız/yapamadığımız transferler üzüntü verici

cok onemli transfer yaptilar. bravo valla $ikecilere.

ama yinede we have jem karacan they don't.

hayirli isler.

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Forsaken - 15.06.2015 01:04[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

32 yaşında adama toplamda 13 milyon mu veriyolar?Bu sezon hiç oynamadı kronik sakat olduğu her daim vurgulanıyor.Liverpool fellik fellik forvet arıyorken bu adamı almıyorsa elbet bir bildikleri vardır.

32 yaşındaki adama 3 yıl kontrat şaka gibi varsın gs alsın.Benim için sıkıntı yok. [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hakemlerin fenere kolay kolay faul çalmaması aslında en büyük sıkıntı. ileriye doldururlar ofansif futbolcuları topu kaptırdıklarındada yaparlar faul. ersun böyle şampiyon yaptı feneri.

Sinir bozucu. Umarım hayırsız olur. Ancak bu durum bizi fena ezdikleri gerçeğini değiştirmez.

Yönetim ne halt edecek çok merak ediyorum, en azından artık utanıp Niasse'yi bilmem neyi almaya çekinirler bir nebze onurları varsa.

Resmen ezdirdi bizi Fener'e bu yönetim.

utanmiyorlar kardes utanmiyorlar.

utanan adam gidip ingiltere ikinci liginde takima giremeyen adami sadece turk diye transfer etmez.

yani insan oyle bir noktaya geliyor ki neredeyse bari sezon basinda basarisiz olsak bu uclu gitse demeye geliyor is.

yoksa cok fena onumuzdeki uc sezon gidecek.

zararin neresinden donersek kardir artik bu noktada.

Son düzenleme:
Bok atmaya gerek yok iyi transfer yaptılar. Hayırsız olsun ne diyelim

Muhteşem bir transfer. Nani ve RVP korkutucu transferler oldu. Çok maç kurtarırlar. Bizim de böyle hamleler yapmamız lazım sadece Podolski yetmez.

Eğer sakat değilse tıpkı Drogba'da olduğu gibi lig bitti sayılır.

BlueTapa

Açık olmak gerekirse Nani üstüne bu ultra ağır oldu. Sen 4. yıldızı takan takımsın, sponsorları kullanıp fark yaratman lazım. Hani başkanın dediği sürpriz sponsor? 4. yıldız bizi daha da mı geriye götürdü ne. Ah Ünal Aysal ah..

Vay be çok iyi transfer. Almalarına şaşırdım.

Bizden de bi Valencia hamlesi bekliyorum ama çok mu uçtum acabaaa??

Geri
Üst Alt