Robin van Persie Fenerbahçe'de!

Adam nerden nereye geldi lan 3 ayda :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Bu haftada yedek kalırsa gülmekten bu malların maçını izleyemem heralde.Vitoru o an ya Persie döver yada dnüşde angutlar üzerine atlar.:D

Ne hikmetse şikelere gelenin kafa gidiyor :asd22:

Fbnin içinde patladı muht. Son kupaya da gidemedi

100. maçında efsane performans sergilendi.Bu maç 101. maçı değil miydi aslında kendisi 100. maçım dedi maçtan önce
Adam bir de kalitesini kendi kalesine atarken bile göstermiş

Daha erken konusmayın beyler siz gudubet adamı şaha kaldırırsınız yanlıslıkla

Rvp kalelerini karıştırmış önce kendi kalesine sonra rakip kaleye gol attı :D

"Sevgili günlük bu akşam kendi kaleme gol attım. Neden diye bir sor ama, neden ? Hepsi Vitor yüzünden.Yedekte kalmasam bugün Avrupa Şampiyonası'ndaydık.Gol hastalığım başıma vurdu, bir vurmuşum,öyle böyle değil,küt diye...Top gelince dayanamadım.Ama süper goldü.Neredeyse seviniyordum ki toprağım Sneijder uyardı ve bana : "Zaten Türkiye'de rezil rüsvasın iyice şam babasına döneceksin" dedi.Bu arada zehirli Hollanda laleleri topladım Türkiye'ye gidiyorum.Hoşbulduk demeti yaptıracağım Vitor'u ziyaret edeceğim.

14/10/2014"

Son düzenleme:
"Sevgili günlük bu akşam kendi kaleme gol attım. Neden diye bir sor ama, neden ? Hepsi Vitor yüzünden.Yedekte kalmasam bugün Avrupa Şampiyonası'ndaydık.Gol hastalığım başıma vurdu, bir vurmuşum,öyle böyle değil,küt diye...Top gelince dayanamadım.Ama süper goldü.Neredeyse seviniyordum ki toprağım Sneijder uyardı ve bana : "Zaten Türkiye'de rezil rüsvasın iyice şam babasına döneceksin" dedi.Bu arada zehirli Hollanda laleleri topladım Türkiye'ye gidiyorum.Hoşbulduk demeti yaptıracağım Vitor'u ziyaret edeceğim.

14/10/2014"

Tarihte sıkıntı var zaman makinen yoksa ağabey :asd:

Geri
Üst Alt