Robinson Zapata yarın geliyor

Cevap: Robinson Zapata bugün geliyor

Hakan baltayı oynatırsın ortasahada hagi,İnanamıyorum resmen,yabancı kontenjanını kalede kullanacaklar,hemde kovanın önde gideniyle.

durdurun o uçağı

Bomba ihbarı yapalım uçağa...

Sofya'ya acil iniş yapsın...

CSKA Sofya kapar...:D

Hagi'nin ağzı kulaklarındadır.

İyi para geliyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi de Romanya basınına yaptığı açıklamada, Robinson Zapata transferini doğrulayarak, "Zapata bizim için gerekli olan bir transferdi. Kendisi çok değerli bir kaleci. Ona sonsuz güvenim var" dedi.

Kaynak IHA

Hagi'nin ağzı kulaklarındadır.

İyi para geliyor.
Başka bir açıklaması yok,ya futboldan zerre kadar anlamıyor ya da dediğin gibi.Yemin ediyorum kafayı yemek üzereyim.Ulan beceriksiz yönetim,leo franco dan hiç mi ders almadınız? sene sonu tazminatıyla yollayacağınız adamı niye alıyorsunuz,futbol katili adnan polat,niye izin veriyorsun hagiye,alma arkadaşım yabancı kaleci alma.

Bu yönetimle bu futbolcularla ve en önemlisi kalitesiz futbolculara alısmıs taraftarla bi cacık olmaz benig yorullamam bu gadar haydi hayırlı işler.

Bu kadar tepki görüyor, kesin bizde iş yapar bu; sonra demedi demeyin.

ılgınc

Romero adı çıktığında burda çoğu kişi bu ne yaa adam değil, kova, kötü kaleci gibi cümleler kurdu. Alın size o zaman Zapata.. Romero mu Zapata mı derdiniz şimdi oturup bence bir daha düşünmeniz gerekiyor. Romero en azından c.v si dolu olan bir kaleci en azından Arjantin milli takımının as kalecisi ayrıca genç bu bile bence düşündükten sonra vereceğiniz cevap için yeterli bilgiler. Biz sonuçta bir Barcelona bir Manchester değiliz ki Akinfeev gelsin bize. Evet bizlerin isteği ile olmadı hiçbir transfer olmayacakta ama Romero için burda olumsuz konuşanlar şimdi ne diyecekler çok merak içindeyim..

Reis ya :tiphat:

16ao64i.jpg

8 ay üst düzey maç yapmamış bir adamlan pazarlık yapacak kadar uğraşılıyorsa bu yönetim rezillik boyutunu aşmıştır.

Çok mu zor Serdar'ı getirmek böyle saçma sapan adamlar yerine ya.

Bu kadar tepki görüyor, kesin bizde iş yapar bu; sonra demedi demeyin.
İş yapar,hakan balta ortasahada top kaptırır adamlar kontradan gelirler yarısını tutar yarısını yer,neden hakan baltanın yerine yabancı düzgün bir ortasaha almayıp işi kaleciye ya da defansa bırakıyoruz? Zapata gelince bütün sorunlar çözülecek doğru,ortasahada oyunu yönlendircek,al ver yapacak kontrolü elinde tutacak,rakibi yoracak,hepsini yapar zapata evet.

Zapata'nın gelmesi beni hiç ilgilendirmiyorda yönetimin bonservisi elinde olan adamı bu kadar zor getirmesi asıl dikkat çekici olan..

İnşallah zapata xx takıma transfer oldu haberi çıkarda bir oh çekeyim ya,hayattan soğudum yemin ediyorum.

Orta sahada Bam'ı, hadi onları da geçti Hakan Balta'yı izlemek zorunda kalacağıma altyapıdan Emirhan'ı koyarım kaleye daha iyi. Hiçbir türlü o adamların orta sahada olması kadar takıma zarar veremez.

Geri
Üst Alt