Rock - Metal

Ben bu konuyu hic görmemistim , megersem bizim sikeci balporsuklar ilhamlarini burdan aliyormus, bende düsünüyordum bu adamlarin ne bitmez sarki listeleri varmis diye

Ben bu konuyu hic görmemistim , megersem bizim sikeci balporsuklar ilhamlarini burdan aliyormus, bende düsünüyordum bu adamlarin ne bitmez sarki listeleri varmis diye

Bal Porsuklarının hazinesi burasıdır doğru :D Zenginliğimiz şikeden değil müzik tarzımızdan kaynaklı :D Aslan Bey'in kandırdığı komodinler için ise üzgünüz. Ama her zaman bekleriz :D

Yıllardır thrash ağırlıklı olmak üzere tonla grup dinlemişimdir iyi veya kötü, aralarında hak ettiği değeri görmeyen çok iyi gruplar da görmüşümdür ama ben hayatımda bu kadar görmezden gelinmiş bir grup daha görmedim. Çok ilginç, çıktığı dönem böylesine bir yetenekle nasıl sıyrılamamışlar anlamak güç.

Yıllardır thrash ağırlıklı olmak üzere tonla grup dinlemişimdir iyi veya kötü, aralarında hak ettiği değeri görmeyen çok iyi gruplar da görmüşümdür ama ben hayatımda bu kadar görmezden gelinmiş bir grup daha görmedim. Çok ilginç, çıktığı dönem böylesine bir yetenekle nasıl sıyrılamamışlar anlamak güç.

Çıktıkları dönem özelinde ''Yerli Hakları'' ve ''Kızılderili'' mevzusunun yeniden uyanışa geçtiğini görüyoruz. Winterhawk genelde bu motifleri kullanan bir grup. Bazı noktalarda rahatsızlık vermiş kuvvetle muhtemel. Örneğin o dönemlerde ''Leonard Peltier''in tutuklanması ve sonrasında ömür boyu hapis cezasına çarptırılması durumu var. Bu kadar kaliteli müzik yapıp yok sayılmalarının arkasında başka nedenler arıyor insan doğal olarak. Zira o dönemlerin grupları arasında severek dinlediğim grupların başında gelir. Ve genelde Rock&Metal dünyasını yalayıp yutmuş pek çok insanın dahi haberinin olmadığı bir grup olması beni hep şaşırtır.

Abi eline sağlık akşam akşam kulağımızın pası silindi :hat:

Geri
Üst Alt