# Rodrigo Tabata

Cevap: # Rodrigo Tabata

Elimizdekinin kıymetini bilmeyiz biz gidince anlarız!

Elimizde olmayanada devamlı övgüler yağdırırız.

Klasik bu senelerdir aynı...

Bana Su Lincolnün birisi Kimet duyulacak Hareketini göstersin...Hangi Önemli Maci bize aldi..??

Utanmiyormusunuz..?? UEFQA Macimizda Hamburg macimizda bizimle alay etti adam..!! elini kolunu salladi..Arda nin Barosun emeklerine Günah ediyorsunuz...Ne yapti bu adam ne bana aciklayin ne yapti...Ardaya ayip oluyor sizin bu yorumlariniz..!! Arda dan kat kat üstü Para aliyor Arda nin verdiklerinin 100 de 1 taanesini verdimi..?? Ardacik Krampon deligiyle Igneyle Hamburg macina cikiyor Lincoln Pasa Dalga geciyor elini kolunu salliyor Tatile gidiyor geliyor sakatim diyor Deplasmana gitmiyor..

Ya biz mi görmüyoruz su adamin degerini..?? Bana anlatinda bende anlayqayim yeter artik ya...

Sevgili İbrahim arkadaşımızı kızdırmayın bakayım. :)

Elimizdekinin kıymetini bilmeyiz biz gidince anlarız!

Elimizde olmayanada devamlı övgüler yağdırırız.

Klasik bu senelerdir aynı...

Bu kafa oldukça bu kulübün parası boşa akmaya mahkumdur 2 top oynadı biraz koştu diye Allah'ın ücra liginin ücra takımında 29 yaşında gelen adama milyonlarca Euroyu yığıyoruz dakikasına ve elimizde daha kaliteli, yeteneklisi varken.Türkiye bu işte!Bülent Akın, Serkan Aykut kazığını hala dün gibi hatırlıyorum bu 2 adama totalde 10 Milyon Euro sadece bonservis ödendi!Katkıları ne yazık sıfıra yakın.

Arda'dan para esirgediyse yönetim esirgedi Lincoln'ün suçu ne? Zam talep etsin kardeşim bunları Lincoln'e bağlamayın bunlar idari işler.Lincoln'ün kazandığı Lincoln'ü, Arda'nın kazandığı Arda'yı ilgilendirir.Krampon deliğiyle oynuyor diyorsunuz oynamasın bence çünkü Allah korusun yarın birgün kalıcı bir sakatlık olursa kimse arkasını dönüp bu de Arda'ymış diye bakmaz!Profesyonel futbolcunun bacakları ekmek parası, iş garantisi onları koruması gerek.

Lincoln'ün oyununda ince işçilik var dandun değil teknik, cart pas ver curt orta yap değil.Alex'te yapıyor göze hitab ediyor mu?HAYIR.Futbol bir şovdur en başta sadece mücadele etmekle bazen maç kazanılmaz.Lincoln, Riuqelme, Aimar,Sergen, Hagi gibi yetenekli adamları takımdaki diğer oyuncular taşımak ve eksiklerini yer yer kapatmak zorunda.Neden mi Lincoln'de takdir edersiniz yetenekli bir futbolcu, her an oyunu tek hareketiyle değiştirebilir ya da oyunu değiştirecek her türlü aksiyonun bir parçası olabilir.Adam topa hükmediyor resmen, top ayağına gelince şahsen ben heyecanlanıyorum.Kewell bu sezon sonu İngiltere'ye dönmeyi düşünüyor, Lincoln'ü kovalayalım, Baros alemlere aktı tecrit edelim Arda ile Bülent Korkmaz kalsınlar sadece Köroğlu'yla ayvaz gibi Arda'da seneye kaçar dımdızlak kalırız o zaman görürüm ben bu bir kısım taraftarları ve forumdaki 'yav 10 numaro alalım olmuyor böyle' minvalinde mesajlarını.

Lincoln'de ne yaptı derseniz ayıp olur cidden atılan golleri izleyin derim.Ayırca Hamburg maçında dakika 60 küsurda Lincoln'ü oyundan çıkarmak hem Lincoln'le hem taraftarla dalga geçmektir...

Bu kafa oldukça bu kulübün parası boşa akmaya mahkumdur 2 top oynadı biraz koştu diye Allah'ın ücra liginin ücra takımında 29 yaşında gelen adama milyonlarca Euroyu yığıyoruz dakikasına ve elimizde daha kaliteli, yeteneklisi varken.Türkiye bu işte!Bülent Akın, Serkan Aykut kazığını hala dün gibi hatırlıyorum bu 2 adama totalde 10 Milyon Euro sadece bonservis ödendi!Katkıları ne yazık sıfıra yakın.

Arda'dan para esirgediyse yönetim esirgedi Lincoln'ün suçu ne? Zam talep etsin kardeşim bunları Lincoln'e bağlamayın bunlar idari işler.Lincoln'ün kazandığı Lincoln'ü, Arda'nın kazandığı Arda'yı ilgilendirir.Krampon deliğiyle oynuyor diyorsunuz oynamasın bence çünkü Allah korusun yarın birgün kalıcı bir sakatlık olursa kimse arkasını dönüp bu de Arda'ymış diye bakmaz!Profesyonel futbolcunun bacakları ekmek parası, iş garantisi onları koruması gerek.

Lincoln'ün oyununda ince işçilik var dandun değil teknik, cart pas ver curt orta yap değil.Alex'te yapıyor göze hitab ediyor mu?HAYIR.Futbol bir şovdur en başta sadece mücadele etmekle bazen maç kazanılmaz.Lincoln, Riuqelme, Aimar,Sergen, Hagi gibi yetenekli adamları takımdaki diğer oyuncular taşımak ve eksiklerini yer yer kapatmak zorunda.Neden mi Lincoln'de takdir edersiniz yetenekli bir futbolcu, her an oyunu tek hareketiyle değiştirebilir ya da oyunu değiştirecek her türlü aksiyonun bir parçası olabilir.Adam topa hükmediyor resmen, top ayağına gelince şahsen ben heyecanlanıyorum.Kewell bu sezon sonu İngiltere'ye dönmeyi düşünüyor, Lincoln'ü kovalayalım, Baros alemlere aktı tecrit edelim Arda ile Bülent Korkmaz kalsınlar sadece Köroğlu'yla ayvaz gibi Arda'da seneye kaçar dımdızlak kalırız o zaman görürüm ben bu bir kısım taraftarları ve forumdaki 'yav 10 numaro alalım olmuyor böyle' minvalinde mesajlarını.

Lincoln'de ne yaptı derseniz ayıp olur cidden atılan golleri izleyin derim.Ayırca Hamburg maçında dakika 60 küsurda Lincoln'ü oyundan çıkarmak hem Lincoln'le hem taraftarla dalga geçmektir...

Renkdaş Hagiyle Lincoln kıyaslaması çok yanlış Hagi takımı için canını verecek derecede oynuyordu Lincoln ne yapıyor izinsiz kaçıp gidiyor Hagi abilik yapıyordu Lincoln ne yapıyor Bülent Hocaya bagırıyor Hagi oyundan çıktıgında kaç kere Fatih Terime böyle hareket yaptı söylermisin? Ardayla Lincolnun parasını kıyaslamışsın diyoruzki Arda Lincolnün 1/5 i para almasına ragmen Ardadan kat kat mücadele ediyor biz bunla birlikte kıyaslıyoruz. Tabataya gelince Tabata şu anda Türkiyedeki en kaliteli 10 numaradır benim gözümde koşan mücadele eden ve çok teknik bir oyuncu ön libero gibide oynayabiliyor aynı zamanda. Ömer Üründülünde dedigi gibi Gerarda Lamparda dünyanın en iyi 10 numaraları dersek Tabatada onların biraz düşügünde bir 10 numara..

Mehmet Vuralin gözünü Lincoln aski bürümüs. Bütün futbolcular bi yana Lincoln bir yana onun icin..

İşte 10 numara böyle olur takımı için mücadelesini veriyor gereksiz hareketlerde bulunmuyor..Attığı uzun pasları idddaa ediyorum ne lincoln ne alex atabilir çünkü dribling yaparken hızlı uzun pas atmak zordur..Şutları zaten mükemmel..

Lincolnle takas etsek kabul etmez g.antep.. :D

Mehmet Vuralin gözünü Lincoln aski bürümüs. Bütün futbolcular bi yana Lincoln bir yana onun icin..

10 numarasız ne oynadığı belli olmayan bir takım izledik 2001'den 2007'ye kadar ve ben bir daha öyle takımları görmek istemiyorum, sıkınıtılı durumlar yaşadı Galatasaray o dönemlerde...

Bu yükü Felipe - Lincoln taşıyamadı, Tabata'da TA - ŞI - YA - MAZ !

Tabata dediğiniz adam dün Ayhan ın bacağını dizinden kırıyordu az daha. İki tane kırmızı kartı vardı maçta. Yer yok bizde böyle pis zihniyetli futbolcuya.

Tabata dediğiniz adam dün Ayhan ın bacağını dizinden kırıyordu az daha. İki tane kırmızı kartı vardı maçta. Yer yok bizde böyle pis zihniyetli futbolcuya.

Bravo adam hırs içinde çiğnedi ayaklarını ya var mı böyle bir centilmenlik?Lincoln hiç olmazsa kimseti çiğnemiyor :D

Her takıma lazım böyle bir adam ama illa Lincoln'ü göndermeye gerek yok.Bjk nasıl Delgado-Yusuf-Ricardinho gibi ikililerle oynadıysa bizde böyle oynayabiliriz.

Lincoln-Tabata orta sahaya bak... :D

Yalnız biz Lincolnu tek oynatamıyozki kalmış başka bir 10 numarayla oynuyacak:)

galatasaray icin yeterli bir oyuncu degil anca sonradan oyuna giren bir yedek olabilir. henuz bos bir luks su an daha onemli takviyeler lazim.

Lincoln'e yedek olarak alınabilir :)

Yerim kupasını şampiyonluğunu ben futbolseverim ve güzel futbol izlemek isterim. bu sene sadece sayın skibbe zamanı oynatılan futboldan zevk alıordum lincoln ün coştuğu zamanlar diyelim..ne zaman egosunu tatmin etmek isteyen bir bülent korkmaz gerçeği geldi başımıza ozaman o güzel futboldan uzaklaştık 10 sene geriye gittik resmen.....

Yerim kupasını şampiyonluğunu ben futbolseverim ve güzel futbol izlemek isterim. bu sene sadece sayın skibbe zamanı oynatılan futboldan zevk alıordum lincoln ün coştuğu zamanlar diyelim..ne zaman egosunu tatmin etmek isteyen bir bülent korkmaz gerçeği geldi başımıza ozaman o güzel futboldan uzaklaştık 10 sene geriye gittik resmen.....

Keske 10 sene önceki gibi oynasak ;)

Her takıma lazım böyle bir adam ama illa Lincoln'ü göndermeye gerek yok.Bjk nasıl Delgado-Yusuf-Ricardinho gibi ikililerle oynadıysa bizde böyle oynayabiliriz.

Lincoln-Tabata orta sahaya bak... :D

İkisinden birini Türk statüsüne getirecekseniz kabul,fuzuli bir olay olur yabancı sınırının 2010'da 5'e düşecek olmasından dolayı!

Şu lincoln sevdasından bir vazgeçemediniz gitti.Adam klüple dalgasını geçiyor ama hala onu tutan arkadaşlar var şaşıyorum..Profosyonellik yoksunu lincolnün bu klüpte artık işi olmamalı ve taraftar olarak prim vermemeliyiz.Diğer takım oyuncularına haksızlık yapılıyor lincolne verilen tavizler yüzünden.

Geri
Üst Alt