# Rodrigo Tabata

Cevap: # Rodrigo Tabata

şimdide skibbe kıymete bindi..

Hey Allah'ım...

Kumaşı var ama GS gibi bir büyük takımı taşıyamaz.Biz her sene 3 kulvarda oynayan bir takımız.

Kişisel görüşüm;Tabata küçük takım oyuncusu falan degil..Düsünün antepte Kewell,Arda,Baros gibi oyuncular olmadıgı halde iyi işler çıkarıyor..Birde kewell,Arda,Baros ile birlikte oynadıgını düsünün..Kaldıki kendisi çokta koşan bir yapıya sahip..

Kişisel görüşüm;Tabata küçük takım oyuncusu falan degil..Düsünün antepte Kewell,Arda,Baros gibi oyuncular olmadıgı halde iyi işler çıkarıyor..Birde kewell,Arda,Baros ile birlikte oynadıgını düsünün..Kaldıki kendisi çokta koşan bir yapıya sahip..

tespitin dogru ama gerekli mi? su anki kadromuz ve gaziantepsporun buyuk ihtimalle isteyecegi bonservis bedeli deger mi?

uygun bir fiyata yedek bir oyun kurucu olarak alinabilir ama benim gozumde henuz galatasarayimizda banko oynar diye bir goruntu cizmedi.

gereksiz transferlerden uzak durmaliyiz.

tespitin dogru ama gerekli mi? su anki kadromuz ve gaziantepsporun buyuk ihtimalle isteyecegi bonservis bedeli deger mi?

uygun bir fiyata yedek bir oyun kurucu olarak alinabilir ama benim gozumde henuz galatasarayimizda banko oynar diye bir goruntu cizmedi.

gereksiz transferlerden uzak durmaliyiz.
Zaten baskanları satmayacaz dedi..Ayrıca seneye büyük düsnüyorlar hoca terchide bu yönde oldu..Kaldıki 5 den fazla para isterler..Türkiye liginde anadolu takımlar oyuncu satarken hep fazla para ister.

tabata iyi transfer olur fakat 10 m cok fazla

Al bize bu adami baskan! Lincolnü satin bunu alin.

Kumaşı var ama GS gibi bir büyük takımı taşıyamaz.Biz her sene 3 kulvarda oynayan bir takımız.

Bende katlıyorum bu görüşe.Tabata konusunda ben her nedense bu anlamda arada kalmış gibiyim.Tabata iyi bir oyuncu ama Galatasarayı kaldırırmı çok tartışılır,bu birazda ona bağlı çünki aç oyuncu olması lazım yani başarıları çok istemesi lazım dolayısı ile tabata bu anlamda soru işareti.

Cl ye gidersek bu adam yetersiz olur ama büyük ihtimalle gidemiyecez o yüzden alınabilir aslında.

Yerli Roberto Baggio, Ozer dururken Tabata'ya gerek yok.

Ben öyle koşmayan adam gereksizdir diyorum.Lincoln Tabatadan 5 gömlek iyidir ama Lincolne bile hayır diyorum.Oyunun iki yönünü oynayabilen adam lazım.Arda gibi,ayhan gibi.Lincoln,kewell gibi orta sahayla ne olduğunu bu sene gördük bize dirençli ama yaratıcı bir orta saha lazım.

Tabata koşmuyormu yani.. Şu anda Türkiyede oyunu iki yönlü oynuyan tek 10 numara Tabatadır...

oyunu iki yonlu oynayan bir 10 nuamra diyebilicegimiz alt yapimizdaki Gokhan Ozturk'un Fenerbahce'ye transfer olucagi hakkinda bir duyum aldim... Bu oyuncunun sozlesmesi sezon sonu bitiyor ve bizim yonetim yenilememis... Biz burada Tabata gibi 28 yasindaki adami almaktan bahsederken 18 yasinda Turk futbolunun gelecek 10 yilina damga vurucak en onemli isimlerinden birisi Gokhan Ozturk en ezeli rakibimize kaptirilmak uzere... Hem de 8 yildir genc takimlarimizda her kategoride oynamis en yakin arkadasi Murat Akca olan Gokhan Ozturk! Paf takimin acik ara en iyi A takima en hazir oyuncusudur kendisi buarada.... Bu durumda Tabata Mabata hikaye...

oyunu iki yonlu oynayan bir 10 nuamra diyebilicegimiz alt yapimizdaki Gokhan Ozturk'un Fenerbahce'ye transfer olucagi hakkinda bir duyum aldim... Bu oyuncunun sozlesmesi sezon sonu bitiyor ve bizim yonetim yenilememis... Biz burada Tabata gibi 28 yasindaki adami almaktan bahsederken 18 yasinda Turk futbolunun gelecek 10 yilina damga vurucak en onemli isimlerinden birisi Gokhan Ozturk en ezeli rakibimize kaptirilmak uzere... Hem de 8 yildir genc takimlarimizda her kategoride oynamis en yakin arkadasi Murat Akca olan Gokhan Ozturk! Paf takimin acik ara en iyi A takima en hazir oyuncusudur kendisi buarada.... Bu durumda Tabata Mabata hikaye...

Eger kaçırırsak cidden çok yazık hemde çok ama bu yaşta sırtına 10 numara yükünün hepsini yüklememeliyiz en azından Tabata gibi bir oyuncu alıp son 15-20 dakika oyuna sokabilirz gerçe bizim teknik direktörlerin hiç biri bunu yapmıyor ama...

tabata bize ilaç şurup gibi gelir. tam aradığımız adam.

hem muhteşem bi teknik,dribling,oyun zekası, ceza alanı ışından şut,oyun kuruculuk, ve en önemlisi top ayağında değilken de ne yapmasını biliyor ayrıca disiplinli karekterli bir profesyonel.

kafasına göre manitasını alıp memleketine kafa iznine çıkan saygısız tiplerden değil.

tabata gibi bi oyuncu kaçırılmamalı kesinlkile bildiğim kadarıyla adam anteple 1 senelik sözleşme yapmış.

sezon sonu boşa çıkacak bonservisi.

Geri
Üst Alt