- 16 Haziran 2010
- 190.957
- 133.740
- 6.478
Kimseyle bir anlasmamis yok, ne Milan ne de baska bir kulup ile.O uzun vadeli bonuslar benim icin, simdiden yazin icin biriyle anlasmamiz olmadigi anlamina geliyordur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimseyle bir anlasmamis yok, ne Milan ne de baska bir kulup ile.O uzun vadeli bonuslar benim icin, simdiden yazin icin biriyle anlasmamiz olmadigi anlamina geliyordur.
Hayır vermemişiz.Yusuf ile Hamza'yı vermişler bir de![]()
Şu şartlarda Hagi veya Sneijderi almış olmamız lazımBirde bazi arkadaslar okudugunu tam olarak anlamiyor, ilk basta ceviriyi biraz google amca araciligi yapinca yanlis anlasilmalar olmus olabilir lakin mesaji duzelttim.
F. Romano da ayni rakamlari acikladi zaten.
Simdi basit bir dille :
-16.5 milyon euro odeyecegiz (5 yil vadeli)
-13 milyon euro da bonuslari var. bunlarin yarisi kolay ulasabilecek bonuslar, yani kisa vadeli. Diger yarisi zor bonuslar, yani uzun vadeli. Buradan sunu cikartabiliriz, oyuncu bizde uzun seneler kalmazsa 6.5 oderiz en fazla ekstradan. Uzun yillar oynamaya devam ederse 13 milyonu alirlar bizden.
-Olurda ileride Zaniolo'yu 20 milyon euro uzerinde bir bedelle satarsak, 2 milyon euro daha verecegiz Roma'ya. Ayrica elde ettigimiz kar bedelinden %20'lik bir pay daha verecegiz (bu biraz sacma olmus bizim acimizdan)
-Yusuf Demir ve Efe Akman'in oncelik haklari da Roma'da.
artık bize olanak sağlasın bu sponsorlar,yıllardır hayır görmedikTaahhüt edilen paralar bana da absürt geldi ama ne yaptıklarını biliyorlardır herhalde diyorum. Ciddi bir sponsorluk olması lazım arkasında.
Ben zor olan bonusların CL çeyrek final, Avrupa kupası yarı final gibi seçenekler olduğunu düşünüyorum. Kısa vadeli de şampiyonluk, belirli maç sayısı, Avrupa'da gruplara kalma, skor katkısı tarzı bonuslar olabilir.Birde bazi arkadaslar okudugunu tam olarak anlamiyor, ilk basta ceviriyi biraz google amca araciligi yapinca yanlis anlasilmalar olmus olabilir lakin mesaji duzelttim.
Simdi basit bir dille :
-13 milyon euro da bonuslari var. bunlarin yarisi kolay ulasabilecek bonuslar, yani kisa vadeli. Diger yarisi zor bonuslar, yani uzun vadeli. Buradan sunu cikartabiliriz, oyuncu bizde uzun seneler kalmazsa 6.5 oderiz en fazla ekstradan. Uzun yillar oynamaya devam ederse 13 milyonu alirlar bizden.
-Olurda ileride Zaniolo'yu 20 milyon euro uzerinde bir bedelle satarsak, 2 milyon euro daha verecegiz Roma'ya. Ayrica elde ettigimiz kar bedelinden %20'lik bir pay daha verecegiz (bu biraz sacma olmus bizim acimizdan)
Enzo 12ye alındı, tmden bakıp ahkam kesme Pasf.bugün özendiğimiz benfica 45mye river plate'den hiç avrupa görmemiş oyuncu alıyor riske giriyor sadece 6 ay sonra 120m'ye satıyor. oyuncu uyum sorunu yaşayabilirdi tekrar arjantine kiralanabilirdi ama kar yaptılar.
erden timur böyle büyüyeceğinin farkında tüm dünya basını bu transferi konuşuyor bizim ülke hariç şartlardan dolayı.
Kimseyle bir anlasmamis yok, ne Milan ne de baska bir kulup ile.
25e satsak, 3.7 Roma’ya gidecek, yani 4.8 milyon euro kar elde edeceğiz. Bundan yakın zamanda gerçekleşebilir bonusları da çıkardığında bize pek bişey kalmıyor. Bana hiç mantıklı gelmedi bu anlaşma. Oyuncu bizde kalsın senelerce desen 13 M bonus var. Ülke rekoru kırarak 35’e falan satmamız lazım, bunu da çok uzun vadede yapmamak lazım, 1.5 sene gibi.. 35’e satsak yaklaşık 13M eksi bonuslar kar olacak.Roma SD Tiago Pinto:
" Bu şehirde Nicolò gibi sevilen bir oyuncu artık Roma için savaşmak istemiyorsa ve antrenman yapmamaya karar verirse, başka bir şey yapamazdık ".
"Zaniolo'ya Bournemouth'tan daha iyi bir teklif gelmişti ve başka bir oyuncuyla sözleşme imzalayabilirdik. Kim? Bunu saygımdan söylemiyorum ."
"Evet, bir hafta öncesine kadar daha yüksek bir teklif almıştık. Gerçekten mutlu değilim ama daha iyisini yapmanın mümkünatı yoktu "
Nicolò Zaniolo'nun Galatasaray'a transferi için resmi rakamlar belli oldu.
-Sabit bedeli: 16.5 milyon euro
-Ardından gelecekte 20 milyonun üzerinde bir satış olması durumunda 2 milyon euro daha ve yeniden satıştan elde edilecek farkın %20'si pay olarak ödenecek.
-Ayrıca, anlaşmada 13 milyon euro bonus olacak: 6.5'i kolayca elde edilebilir bonuslar , diğer yarısı ise oyuncu uzun yıllar Galatasaray'da devam ederse daha zor bonuslar.
-Buna ek olarak Roma, Galatasaray'dan iki genç oyuncunun ilk opsiyon haklarını aldı: Yusuf Demir ve Efe Akman. İki oyuncuyla başka bir kulüp ilgilenirse, öncelik hakkı Roma'da olacak.
Total paket: 30 milyon euro
45 değil 14 milyona aldılar. Adamların 15 milyonu geçen transferi yok.bugün özendiğimiz benfica 45mye river plate'den hiç avrupa görmemiş oyuncu alıyor riske giriyor sadece 6 ay sonra 120m'ye satıyor. oyuncu uyum sorunu yaşayabilirdi tekrar arjantine kiralanabilirdi ama kar yaptılar.
erden timur böyle büyüyeceğinin farkında tüm dünya basını bu transferi konuşuyor bizim ülke hariç şartlardan dolayı.
Enzo 12ye alındı, tmden bakıp ahkam kesme Pasf.
İlk çeviriden öyle algıladık sonrasında düzelttik aynı sayfanın devamında anlaşıldı zaten normal mesajımızı attık.Yusuf ile Hamza değil Efe'yi vermemişiz. Satış önceliğini vermişiz. Yani örnek bir takım Yusuf'a veya Efe'ye 12 milyon teklif yaptı biz de bu rakama okeyiz o takıma satmadan önce Roma'ya haber vermeliyiz ve Roma aynı bedele bu oyunculara almakta ön hakka sahip olacak.
Kısa bir hesap yapsak. 16.5+6.5=23mBirde bazi arkadaslar okudugunu tam olarak anlamiyor, ilk basta ceviriyi biraz google amca araciligi yapinca yanlis anlasilmalar olmus olabilir lakin mesaji duzelttim.
Simdi basit bir dille :