# Roman Pavlyuchenko

Cevap: # Roman Pavlyuchenko

Jermain Defoe de tottenhamda degilmi :D

Takimimiz icin yurtdisinda oynayan futbolcular ile ilgili bilgi veren biri, casus diyebiliriz yani.

Fakat su an kesin birsey yok. Sadece o 2 futbolcuyla görüsüyoruz. Iki taraf da anlasirsa bu transfer olucak.

Yabanci kontenjanindan dolayi da Linderoth'un sözlesmei ya feshedilecek, veya Besiktas'in Delgado'yla yapmis oldugu gibi dondurulacak.

En son ihtimal Halil Altintop. Schalke 04 kulübüyle yaklasik 2 hafta önce anlastik. Fakat Halil henüz düsünmede. Gelen teklifleri degerlendiriyor.

Peki bu futbolcular sence kaliteli futbolcularmı

Hosbulduk, fikrine saygi duyuyorum. Acikcasi ben de inanmazdim:)

Bence sen o kaynağına da fazla inanma. Yani illa yalan söylüyor diye demiyorum ama nasıl sen doğru söylüyor olabilirin ama biz şüpheli isek, sen de kaynağına öyle yaklaş ;)

Kesinlikle kaliteli fakat son dönemde cok az sayida gol atan oyuncular bunlar.

Ama bildigimiz gibi Baros, Keita ve Kewell de bize gelmeden önce "kötü"düler:p

Medyada bu transfer döneminde isimleri geçti mi peki?

Bence sen o kaynağına da fazla inanma. Yani illa yalan söylüyor diye demiyorum ama nasıl sen doğru söylüyor olabilirin ama biz şüpheli isek, sen de kaynağına öyle yaklaş ;)

Aslinda su ana kadar bir cok transferde hakli cikti. Tabi her saydigi futbolcu da gelmiyor. Araya sorun cikiyor felan.

@ Utku Hasan Kevenoğlu

Hayir, iki futbolcunun da ismi hic cikmadi medyada.

Aslinda su ana kadar bir cok transferde hakli cikti. Tabi her saydigi futbolcu da gelmiyor. Araya sorun cikiyor felan.

@ Utku Hasan Kevenoğlu

Enteresan, başka ipuçları verebilirsen seviniriz. Takımları, milleyetleri ya da önce oynadığı takımlar? United-Arsenal-Liverpool gibi büyüklerde mi, ya da daha önce oynamış mı?

Enteresan, başka ipuçları verebilirsen seviniriz. Takımları, milleyetleri ya da önce oynadığı takımlar? United-Arsenal-Liverpool gibi büyüklerde mi, ya da daha önce oynamış mı?

Kusura bakma ancak bunu diyebilirim:

Ingiltere de oynuyorlar fakat Ingiliz degiller.

@ Utku Hasan Kevenoğlu

Söyle gitsin hocam çaktırma aramızda kalır :D

Konuya dönersek sana birşey diyemeyeceğim şimdilik, o kadar çok duyum haberleri aldık ki çoğu yerden kesin diyenler bile afalladı bu yüzden inanmıyor kimse. Haklılar da tabii.

Merhaba arkadaslar, uzun bir aradan sonra tekrar yaziyorum.

Yakin kaynaklardan aldigim haberlere göre, Pavlu ile hicbir alakamiz yokmus. 2 tane futbolcu ile ilgileniyoruz Premier League'den, fakat kusura bakmayin isim veremem (yabancilarin da bu forumu takip ettiklerinden dolayi).

Yeni haber gelir ise size tekrar haber veririm.

Iyi günler

(Türkcem zayif, hatalardan dolayi özür dilerim)

sallama koçum sallama. isim veremezmiş. zaten veremezsin. senin verdiğin isim ya yalan olur ya dolan. eğlence yeri değil burası hadi parka. hava da güzel. sizin gibi sallamacılar yüzünden forumlarda kalite düşüyor.

Kusura bakma ancak bunu diyebilirim:

Ingiltere de oynuyorlar fakat Ingiliz degiller.

Bir de yaş aralığı verirsen çok makbule geçer. 18-22, 23-25, 26-28, 28-30, 30+

Hangisi?

Ya da sana zorluk olmasın. 18-24, 25-27, 28-30, 30+

bunlardan da seçebilirsin :)

30+

Maalesef pek genc sayilmazlar.

Meksikalı mı :evilsmile:

Hayir. Fakat Nistelrooy gibi bir yildiz da degil. Eskiden bir cok gol atan futbolcu bunlar. Son dönemde biraz durakladilar. Ikisi de milli takim icin hala ter dökmekteler.

Sunu diyim belki anlarsiniz: Ikisi de Afrikali! Fakat ayni vatandas degil.

Arkadaslar daha fazla bilgi vermem kusura bakmayin. Bu benim son mesajim. Zamaninizi aldigim icin özür dilerim. Iyi günler

Hayir. Fakat Nistelrooy gibi bir yildiz da degil. Eskiden bir cok gol atan futbolcu bunlar. Son dönemde biraz durakladilar. Ikisi de milli takim icin hala ter dökmekteler.

Sunu diyim belki anlarsiniz: Ikisi de Afrikali! Fakat ayni vatandas degil.

Arkadaslar daha fazla bilgi vermem kusura bakmayin. Bu benim son mesajim. Zamaninizi aldigim icin özür dilerim. Iyi günler

Ne demek veremem niye geldin ki o zaman ? ne bilgi verdin ki sanki?

Bu oyuncunun gelecegine hic inanmadim . İnanmiyorum da .

Geri
Üst Alt