- 25 Kasım 2008
- 13.557
- 12.267
- 2.168
Cevap: # Roman Pavlyuchenko
Jermain Defoe de tottenhamda degilmi
Jermain Defoe de tottenhamda degilmi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takimimiz icin yurtdisinda oynayan futbolcular ile ilgili bilgi veren biri, casus diyebiliriz yani.
Fakat su an kesin birsey yok. Sadece o 2 futbolcuyla görüsüyoruz. Iki taraf da anlasirsa bu transfer olucak.
Yabanci kontenjanindan dolayi da Linderoth'un sözlesmei ya feshedilecek, veya Besiktas'in Delgado'yla yapmis oldugu gibi dondurulacak.
En son ihtimal Halil Altintop. Schalke 04 kulübüyle yaklasik 2 hafta önce anlastik. Fakat Halil henüz düsünmede. Gelen teklifleri degerlendiriyor.
:evilsmile:duyumcu:evilsmile: kardeş hoşgeldin ama seni fazla umursamıyoruz heyecanlanma:evilsmile:
Hosbulduk, fikrine saygi duyuyorum. Acikcasi ben de inanmazdim![]()
Peki bu futbolcular sence kaliteli futbolcularmı
Hosbulduk, fikrine saygi duyuyorum. Acikcasi ben de inanmazdim![]()
Kesinlikle kaliteli fakat son dönemde cok az sayida gol atan oyuncular bunlar.
Ama bildigimiz gibi Baros, Keita ve Kewell de bize gelmeden önce "kötü"düler![]()
Bence sen o kaynağına da fazla inanma. Yani illa yalan söylüyor diye demiyorum ama nasıl sen doğru söylüyor olabilirin ama biz şüpheli isek, sen de kaynağına öyle yaklaş![]()
Aslinda su ana kadar bir cok transferde hakli cikti. Tabi her saydigi futbolcu da gelmiyor. Araya sorun cikiyor felan.
@ Utku Hasan Kevenoğlu
Hayir, iki futbolcunun da ismi hic cikmadi medyada.
Enteresan, başka ipuçları verebilirsen seviniriz. Takımları, milleyetleri ya da önce oynadığı takımlar? United-Arsenal-Liverpool gibi büyüklerde mi, ya da daha önce oynamış mı?
Aslinda su ana kadar bir cok transferde hakli cikti. Tabi her saydigi futbolcu da gelmiyor. Araya sorun cikiyor felan.
@ Utku Hasan Kevenoğlu
Hayir, iki futbolcunun da ismi hic cikmadi medyada.
Merhaba arkadaslar, uzun bir aradan sonra tekrar yaziyorum.
Yakin kaynaklardan aldigim haberlere göre, Pavlu ile hicbir alakamiz yokmus. 2 tane futbolcu ile ilgileniyoruz Premier League'den, fakat kusura bakmayin isim veremem (yabancilarin da bu forumu takip ettiklerinden dolayi).
Yeni haber gelir ise size tekrar haber veririm.
Iyi günler
(Türkcem zayif, hatalardan dolayi özür dilerim)
Kusura bakma ancak bunu diyebilirim:
Ingiltere de oynuyorlar fakat Ingiliz degiller.
30+
Maalesef pek genc sayilmazlar.
Meksikalı mı :evilsmile:
Hayir. Fakat Nistelrooy gibi bir yildiz da degil. Eskiden bir cok gol atan futbolcu bunlar. Son dönemde biraz durakladilar. Ikisi de milli takim icin hala ter dökmekteler.
Sunu diyim belki anlarsiniz: Ikisi de Afrikali! Fakat ayni vatandas degil.
Arkadaslar daha fazla bilgi vermem kusura bakmayin. Bu benim son mesajim. Zamaninizi aldigim icin özür dilerim. Iyi günler