# Roman Pavlyuchenko

Cevap: # Roman Pavlyuchenko

Pavlychenko yu alacagiz gibi bi his var icimde

Dün TRT'de Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ'nın İngiltere'de olduklarını Lucas Neill'in tek geleceğini söylediler.

İngiltere'den fakat İngiliz olmayan bir oyuncuyla anlaşmak üzereymişiz. Hasan şaş da vardı programda.

yani trt1deki haberciler bile transfer duyumlarını biliyorlar da reklam olması için bile söylemiyorlar!! yoksa haldun abi herkesi tehdit mi etti??

Olursa bu adam olacak heralde, yoksa bize uygun uefa'da oynatabileceğimiz bomba bir forvet yok. Babel'i forvet olarak saymıyorum. :)

Fulham'da ki Zamora'yı da çok beğenirim,iyi transfer olur kanımca..

Santrafor alternetifleri arasında bence en iyisi bu olur hem boyuda var kafa toplarına rahatlıkla çıkabilir ama Milan Baros'un eline su dökemez.Bence yönetim transferi son gün bırakıcak her zaman olduğu gibi.

çok iyi adamda barosu filan kesemez.ama forvet olarak eksiği az olan bir futbolcu yararlı olur alırsak.

yani trt1deki haberciler bile transfer duyumlarını biliyorlar da reklam olması için bile söylemiyorlar!! yoksa haldun abi herkesi tehdit mi etti??

Dönüp dolaştığı aynı şeyleri tartışıyoruz, tartışacak yeni birşeyler çıksın. :)

Ayrıca ben kesin gelecek, TRT'de söylediler demedim ki TRT'de böyle böyle dediler dedim , ne bu çıkış. :)

O değil de Haldun Üstüne nerdeyse 1 aydır yurt dışında ve bir forvet almadan da dönmeyecek anlaşılan. Gerçekten Galatasaray'da çok büyük emeği var.

Tekniği,Fizik gücü,Hava hakimiyeti ve gol yollarındaki soğukkanlılığı mükemmel... adaylar arasında alınabilecek en yetenekli forvet bu adam,gelirse piyasada kupa bırakmayız..Ayrıca frikikde kullanabiliyor Rusya Milli takımında hep bu kullanıyordu.

Benim de birinci tercihim olur ancak biraz fazla tuzlu, en azından şimdilik bizi aşar.

Spartak Moskova istiyormuş, sattıkları fiyata yakın bir fiyat önermişler, gidecekse oraya gider.

pavlu gol gol gol

chenko gool gool gooll

Benim de birinci tercihim olur ancak biraz fazla tuzlu, en azından şimdilik bizi aşar.

Spartak Moskova istiyormuş, sattıkları fiyata yakın bir fiyat önermişler, gidecekse oraya gider.

pavlychenko yu unutun 9milyon euro veremeyiz ayrıca pavlychenko 4milyon euro para fln ister takımda sorun çıkar

Hala bu adam tartışılıyor.Bildiğiniz hayal bunu almamız.

Geri
Üst Alt