Tier 1 Romano: "Galatasaray, Morata transferini bitirdi"

?

• Doğru transfer

• Yanlış transfer

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
bu adamın gelmesine en çok artık oynamak istediğimiz sisteme geçiş olduğu için seviniyorum. 4 lü oynayacağız diye angelino yu verdik, adamı gönderir göndermez osimhen çekince tesadüfi 3 lüye geçmek istedik. yerine aldığımız adam sezonun yarısında oynamadı sakatlıktan. gönderdiğimiz adam roma'nın tüm maçlarında oynadı. üstelik tam bu sistemin adamıydı. 6m a çözecektik o bölgeyi. bu kiralıklarda zorunlu satın alma işi bizim tüm sekansı bozdu. yoksa sürekliliği olsaydı o adamın 3lüde 4lüde oynardı. son dönemlerin en üzüldüğüm topçusu angelino.

sag bek sol bek stoper o.saha gerenk ama biz golcü aliyorz

ayranimiz yok icmege pasta yiyoruz manasizca

Seneye osimhen yok ve icardi bence belirsiz belki ülkesinde kalmak isteyecek. Yazin son dk forvet aramaktansa morata her turlu is yapar. Karakterli, caliskan ve iyi bir golcu
aga osimhene 50-70 verip abidik gubidik ekiplere puan verip eleneceksek kalmasın zaten

Yanina bir de Havertz.cekelim iyice kabizlasalim
allah korusun.

tü tü tü tü tü kış kış kış kış kış tü tü tü tü tü

EPL dahilinde 2 virüs isim var umarım hayat boyu trasnfer dedikodusu olarak bile çıkmaz

biri Mattheus Nunes , diğeri Havertz

Milan TD Conceicao: "Dün Alvaro Morata ile konuştum. Transfer pazarlığı bir evlilik gibidir, hem damadın hem gelinin hem de papazın isteği gerekir. Anladığınızı umarım (gülerek)."

Herife yapılan editler müthiş ya

Ohaaaa yeni öğrendim

Morataaaaaaaaaa

En sevdim Santraforlardan...çok teknik ve oyun görüşü muazzam bir 9
Çift ST li formasyon için ideal oyuncu.

Geri
Üst Alt