Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.731
- 11.806
- 1.163
Kaşına gözüne bakmıyorum Napoli ve PSV kariyeri olan bir kanat oyuncusu sonuçta, Bizde oyuna Ahmed Kutucu ve Kaan giriyor neyini eleştirebiliriz bu hamlenin şu şartlarda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barisin tersi yani kafa kirikligi disindaÇok yetenekli, kısa mesafede çok hızlı ama uzun mesafede o kadar hızlı olmayan kafadan kırık biri.
Bizimkiler kim sartlarimiza uyup evet diyorsa onu getiriyor. Önceligimiz su, ilk bu mevkiye vs. adam lazım umurunlarinda degil. Sallai gibi gerekirse sag bek oynatiriz hesabindalar. Yeterki gelsin, kimse gelmiyor güya sonucta.Hem ihtiyacımızın daha az olduğu mevkii. Hem de klasik Okan kazıklarına benziyor.
Takımda stoper yedeği yok. Forvet yedeği GS düşmanı. Sağ bekin kendisi yok. Biz kanat ve 6 no arıyoz
Mert’in sorunlu olduğu yönündeki yorumu doğru zaten sorunlu olmasa çoktan üst seviye takımlarda olurdu.hadi bakalım...
Aynen öyle diyebiliriz. Bir de bitiriciliği çok üstünde Barış'ın. Benim anlamadığım kısım bu arkadaş bize neden geliyor? İlk 11'de kesin oynayacağı bir yere gider diye bekliyordum ben. 30 milyon vereceğim bir oyuncu olmazdı onu da söyleyeyim.Barisin tersi yani kafa kirikligi disinda
Bizimkileri bi defa öptüler tadına vardılarsa bırakmazlar30 falansa değildir Napoli benzer bedele aldı zaten, verim alamayıp aynı fiyata veremezler kimseye.
Osimhen’in bedeli öyleydi tamam ama 1 ay boyunca bizi süründürdülersane satılır belki admirimBirde su detay var ayni Sane'de oldugu gibi; kendisi milli takim ile DK'ya gitmek istiyor ve zaten her hafta dogru duzgun oynamadigi icin bundan 1-2 ay once sikayetini dile getirmisti bu sekilde devam edemez bu durum diye. Yani biz aliyorsak kesin oynama sozu vermisiktir burada X oyuncu yorulacak sonra ben bir 20 dakika sure alirim diye gelmez.