Tier 1 Romano: "Galatasaray, Noa Lang transferini bitirdi. Here we go!"

Hem ihtiyacımızın daha az olduğu mevkii. Hem de klasik Okan kazıklarına benziyor.

Takımda stoper yedeği yok. Forvet yedeği GS düşmanı. Sağ bekin kendisi yok. Biz kanat ve 6 no arıyoz
Bizimkiler kim sartlarimiza uyup evet diyorsa onu getiriyor. Önceligimiz su, ilk bu mevkiye vs. adam lazım umurunlarinda degil. Sallai gibi gerekirse sag bek oynatiriz hesabindalar. Yeterki gelsin, kimse gelmiyor güya sonucta.

Bonservisli bir oyuncu alabiliyorken kiralık fırsatı için iyi profil .

Kiralık olduğu kesinleşse de rahatlasak. Lookman, Lang, Fofana dahil hiçbir futbolcu için 25-30-40 bonservis verilmesini istemiyorum bu dönem. Ağırlık U23 lere verilmeli.

Sirf sag ,sol acik ve 10 numara oynar diye alinmiyorsa sasirmam.

Barisin tersi yani kafa kirikligi disinda
Aynen öyle diyebiliriz. Bir de bitiriciliği çok üstünde Barış'ın. Benim anlamadığım kısım bu arkadaş bize neden geliyor? İlk 11'de kesin oynayacağı bir yere gider diye bekliyordum ben. 30 milyon vereceğim bir oyuncu olmazdı onu da söyleyeyim.

top tutup pas verebiliyorsa gelsin. gelirken aynına 2-3 isim daha alsın gelsin

Birde su detay var ayni Sane'de oldugu gibi; kendisi milli takim ile DK'ya gitmek istiyor ve zaten her hafta dogru duzgun oynamadigi icin bundan 1-2 ay once sikayetini dile getirmisti bu sekilde devam edemez bu durum diye. Yani biz aliyorsak kesin oynama sozu vermisiktir burada X oyuncu yorulacak sonra ben bir 20 dakika sure alirim diye gelmez.

Önemli olan Okan Buruk beğeniyor mu? Eğer beğeniyorsa gelmesin.

Birde su detay var ayni Sane'de oldugu gibi; kendisi milli takim ile DK'ya gitmek istiyor ve zaten her hafta dogru duzgun oynamadigi icin bundan 1-2 ay once sikayetini dile getirmisti bu sekilde devam edemez bu durum diye. Yani biz aliyorsak kesin oynama sozu vermisiktir burada X oyuncu yorulacak sonra ben bir 20 dakika sure alirim diye gelmez.
sane satılır belki admirim

Lang'ı iyi izleyen biriyim bu arada hiçte beğenmiyorum sıfır, barış alperin napoli versiyonu benim için. ben sporting benfica ekolü bruma rodriges tarzı yardıran bir herif istiyordum ama eğer kimseyi alamıyorlarsa bu kadar kötü durumlara düştüysek ahmet kutucu gibi halısaha topçusu olamayacak bir adamı izlemektense varsın lang görsün gözümüz. Vizyon olarak o kadar kötüye alıştırıldık ki mecbur kabul edicez yapacak bir şey yok gelirse sonuna kadar destek çekicez. Bu arada umarım kiralıktır ilk yarı transferlerinin coğunu kiralık yapmalıyız çünkü yaz dönemi bu kulüp çok su kaldıracak gibi geliyor bana olası bir hoca yönetim değişikliğinde parayı yeni isimler harcasın tecrübeli ellerin altında harcansın o para. Ara dönemde bir oyuncuya 30 40 milyon vermek artık yeter yani korkunç şeyler yaşıyoruz. Hayırlısı neyse o olsun bakalım nasip.

Geri
Üst Alt