Tier 1 Romano: "Galatasaray, Noa Lang transferini bitirdi. Here we go!"

Benim tam anlamadigim, ortasahada top tasiyacak adam lazimken neden kanat rotasyonumsu bir adam aliyoruz?

Bir de napoli baskani ile ucuza is halledemeyiz "hala osi paraniz var he keratalar" demistir gorusmelerde.

Gardide guzel komisyon alacaktir...

Bos yorum ..Sanirsin 50 tane takimdan kovulmus...Adam belcikada sov yapip psvye gitmis sonra orada sov yapip napoliye gitmis..
Tutunamadigi tek yer napoli
Yaa hadi Hüsnü boş yorum filan bırak bu işleri

Ben sosyal medyada yazılan yorumlara göre yazdım

Sen çok seyrettin galiba biliyorsun

O zaman şu iddialara cevap ver

Psv'den giderken çok iyi ayrılmamış

Napolide'de takım içi ilişkileri zayıf diye kadroya alınmıyor diye söylüyorlar

Dedikleri doğru mu

Şayet böyle sorunlu bir tipse bu adam o zaman transfer etmek ne derece doğru olur

Ama başımızda öyle iş bilmez birileri var ki her ismi düşene kefal gibi atlıyorlar

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dedikleri doğru mu

Şayet böyle sorunlu bir tipse bu adam o zaman transfer etmek ne derece doğru olur

Ama başımızda öyle iş bilmez birileri var ki her ismi düşene kefal gibi atlıyorlar

Bu dediklerin yalnız Osimhen için de geçerli btw

Dedikleri doğru mu

Ben hic izlemedim desem yeridir .. Napoliye kadar adamin kariyeri devamli yukariya gitmis diyorsun ki psv disinda top oynamamis..Ben buna kiziyorum ..
İyi kotu diye yorumlamadim farkindaysan karakteriyle ilgili de birsey demedim

allah korusun sane-yunus-barış'tan birine bir şey olsa kenardaki tek alternatifin ahmed kutucu (atak yutucu) iken bu tarz bir transferi istememek nedir anlamıyorum.
ne yazık ki ara transfer hem kısıtlı süre hem de beceriksiz basiretsiz yöneticiler varken çekilmez oluyor.
noa lang tüm bunlara rağmen zorunlu olmayan opsiyon ile geliyorsa üstüne balıklama atlamak lazım

Yav en kötü oshimrn olmadığında ya da yorulduğunda barış ı forvete atar bunu oynatırsın... icardi saçmalıkları izlemek istemeyenler için de iyi olur bu transfer

Adam gibi analiz etmek izleyip fikir sahibi olmak yerine b.k atmak en kolayı yine forum hiç şaşırtmıyor. Ulan en kötü iyi niyetli bir şey söylersin, 7/24 ağlama, küfür, kıyamet, aşağılama, nefret...

Ben hic izlemedim desem yeridir .. Napoliye kadar adamin kariyeri devamli yukariya gitmis diyorsun ki psv disinda top oynamamis..Ben buna kiziyorum ..
İyi kotu diye yorumlamadim farkindaysan karakteriyle ilgili de birsey demedim
Bende çok izlemedim

Umarım çok iyi oynar orada adama lafım yok

Benim sinirim başımızdaki iş bilmezlere

Şimdi öyle bir yerdeler ki hangi menajer ne getirirse getirsin hemen direk çöküyorlar

Bir de hiç pazarlık yapmadan ne söylenirse kabul ediyorlar

Bu hiçbir şekilde kabul edilemez bir durum

Bu kadar rezil bir Yönetim olmaz yaa

Yoksa adam gelir topun kralını oynar ona lafım yok

Geri
Üst Alt