Tier 1 Romano: "Galatasaray, Noa Lang transferini bitirdi. Here we go!"

Hücum hattına 5 topçu gelse ses etmem öyle bir hücum yetersizliğimiz var. Etebo almıyoruz sonuçta katkı verir vermez bilmem ama Ahmet'i Yusuf'u izleyeceğime bu herifi izleyeyim 4 ay

Bence hoca dünkü maçtan sonra icardi yi sildi. Barış oshi olmadığında forvete geçecek. Bana kalsa sane de 10 numaraya geçsin dünkü performansı kötüydü... yunus da olmuyor kardeşim 1 maç çok iyi bir maç ortada yok... ileriye bir rotasyon iyidir.

Bence hoca dünkü maçtan sonra icardi yi sildi. Barış oshi olmadığında forvete geçecek. Bana kalsa sane de 10 numaraya geçsin dünkü performansı kötüydü... yunus da olmuyor kardeşim 1 maç çok iyi bir maç ortada yok... ileriye bir rotasyon iyidir.
Lang sane Barış önlerinde osi ne dersin üstad? Barış sağ kanatta bence daha iyi orta kesiyor görerek açtığı için. Yedekte de diri bir Yunus lokum olmaz mi

Lang sane Barış önlerinde osi ne dersin üstad? Barış sağ kanatta bence daha iyi orta kesiyor görerek açtığı için. Yedekte de diri bir Yunus lokum olmaz mi
Valla 10 numara için daha iyi bir isim isterim. Kaç gündür yazıyorum mertens zekasından ve onun gibi baskı yapabilecek birisi olsun isterim ama eldeki seçeneklerden ben de tam bunu anlatmaya çalışıyordum...

Şunu da yüzüne gözüne bulaştırmasalar bari.

İyi hamle oldu bence hemde bons vermiyoruz

Yedek kulübesine utanmasalar tribunden seyirci oturtacaklar, Lang gelsin.

Geri
Üst Alt