- 1 Ağustos 2009
- 46.928
- 49.203
- 4.708
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lang sane Barış önlerinde osi ne dersin üstad? Barış sağ kanatta bence daha iyi orta kesiyor görerek açtığı için. Yedekte de diri bir Yunus lokum olmaz miBence hoca dünkü maçtan sonra icardi yi sildi. Barış oshi olmadığında forvete geçecek. Bana kalsa sane de 10 numaraya geçsin dünkü performansı kötüydü... yunus da olmuyor kardeşim 1 maç çok iyi bir maç ortada yok... ileriye bir rotasyon iyidir.
Atam bu ne yakışıklılık, bakışların yüreğimi Bursa çeliği gibi deldi, eminim forumdaki kızlar şuan dm den sana yürüyordur![]()
Valla 10 numara için daha iyi bir isim isterim. Kaç gündür yazıyorum mertens zekasından ve onun gibi baskı yapabilecek birisi olsun isterim ama eldeki seçeneklerden ben de tam bunu anlatmaya çalışıyordum...Lang sane Barış önlerinde osi ne dersin üstad? Barış sağ kanatta bence daha iyi orta kesiyor görerek açtığı için. Yedekte de diri bir Yunus lokum olmaz mi
Raidene ne dersin üstadNoa Lang yerine Liu Kang veya Sub Zero daha iyi olmaz mıydı
Raidene ne dersin üstad
Ben sayko gibi her maç farklı birini aldırdım karakteri çözene kadar dayak yer diğer karaktere geçerdimGenelde onu alırdım bir de dört kollu elemanı sen kimi seçerdin
gozlerim kanayarak like butonuna bastim renkdasNoa Lang yerine Liu Kang veya Sub Zero daha iyi olmaz mıydı
Onlar çok faullü oynadıkları için her maç kırmızı kart görürlerdi targutayımNoa Lang yerine Liu Kang veya Sub Zero daha iyi olmaz mıydı