Tier 1 Romano: "Ismaïla Sarr, Galatasaray'a gidebilmek için Palace'a baskı yapıyor!"

ne bu kanat sevdasi? geliyorsa bir tane U23 adam cekin oraya sirf kiralik olsun bile kafi, ha saneyi satiyorsak yüksek bir paraya o zaman bir tane extra daha kanat getirisin. Birde dünde sormustum bu adam kapali defanslara karsi etkilimi? Yoksa sirf acik alan bulunca mi ise yariyor?

2 yıllık topçu

Seneye 20 milyon bile vermez kimse muhtemelen

2 sene sonra Arabistan'a satabilirsin ama max 20 verirler o zaman dedigin gibi.
Adam şu an çok hypelı dünya kupasından dolayı falan da, ing piyasası felaket balon şu anda. Profil olarak da çok ihtiyacımız olan adam değil baştan aşağı saçmalık gibi duruyor

Adam şu an çok hypelı dünya kupasından dolayı falan da, ing piyasası felaket balon şu anda. Profil olarak da çok ihtiyacımız olan adam değil baştan aşağı saçmalık gibi duruyor
Ben nobette de yazdim az once senin dedigine katiliyorum , yani profil olarak asil ihtiyacimiz degil hatta Leao daha uygun mesela, ama saldim ben o konuyu. Cunku bunlar takimdaki oyunculara gore transfer yapmayi bilmiyor, o yuzden iyi olan kimse gelsin yoksa bu takim Aralik ayini goremez bu kisitli kadroyla. Sarr ise iyi oyuncu, 2 senedir felaket iyi oynuyor ustelik EPL'de yapiyor bunlari. Alabilirmiyiz bilemem ama iyi bir hucumcu lazim bu takima.

Ben hiç izlememiştim de bu seneki performans videosunu izleyince biraz şaşırdım. Adam bu sezon bayağı santrafor gibi oynamış. Yani Osimhen'le ileriye yan yana koysan yeridir.

Sonra Marsilya'daki halini izledim, oradaki hali çok daha iyi göründü gözüme. Orada tam bir kanat oyuncusu, içeri kıvrılıp da oynayabiliyor, çizgiye de sürekli inebiliyor. Sürekli çalışıyor adam.

İki türlü de adam hücumun her yerinde. Bir bakıyorsun kanatta, bir bakıyorsun 10 numara gibi ceza sahası çevresinde, bir bakıyorsun santrafor gibi ceza sahasını domine ediyor. Ve hiç kendine oynayan bir adam değil gibi. O çok hoşuma gitti. Adam gole çok yakın ama illa ben atayım diye yırtmıyor kendini. Benim gördüğüm Osimhen bayılır bu adama.

Tabii bunlar 2 tane basit videodan gözlemim.

Ben nobette de yazdim az once senin dedigine katiliyorum , yani profil olarak asil ihtiyacimiz degil hatta Leao daha uygun mesela, ama saldim ben o konuyu. Cunku bunlar takimdaki oyunculara gore transfer yapmayi bilmiyor, o yuzden iyi olan kimse gelsin yoksa bu takim Aralik ayini goremez bu kisitli kadroyla. Sarr ise iyi oyuncu, 2 senedir felaket iyi oynuyor ustelik EPL'de yapiyor bunlari. Alabilirmiyiz bilemem ama iyi bir hucumcu lazim bu takima.
Yalniz ben sana feci senaryoyu soyleyeyim. Fener kazayla CL'ye kalirsa, Leao onlara gider, Sarr'da Palace'da kalir bize bir cop U23 kanat alirlar.

Ne Leao'yu ne de Sarr'ı istiyoruz.
Vallahi biz Pape Matar Sarr'ı istiyoruz.

muhasebeci olmayalım diyoruz da bu yaş bu para olmaz. Leao için yemdir diye düşünüyorum da leao da zaha vibe veriyor. Başka kanat mı yok takıldık kaldık

Geri
Üst Alt