Kendi adima konusayim. Ben istemiyorum bu transferi. Umarim isteyenlerin beklentisi karsilanir, Galatasaray kazanir.taraftar laf etmesin bi zahmet o kadar istediler
valla bende sarr istiyordum bu kadar kisi istiyor bu adamı alınıyorsa laf etmeyecekler parasınada bakmayacaklar artıkKendi adima konusayim. Ben istemiyorum bu transferi. Umarim isteyenlerin beklentisi karsilanir, Galatasaray kazanir.
Takımın yaş ortalaması iyi ama orta saha gerileme aşamasında bu paraları orta sahaya yatırmak bize uzun vadede çok katlı sağlardıFenerlilere koyduk mu diyecegiz, yazin da şampiyonluk kutlayacağız Ulaşım takma bu kadar kafaya.
Biz daha 2-3 sene önce 8-10 bonservise transfer yapıyorduk 20'ye bak şimdi oluyorduk. Bu yeni piyasaya alışamadım ben o yüzden gözüm korkuyor şahsen bu bonservis ve maaşlara.Leao için geniş alan oyuncusu diyeni de gördük o kadar takip ediyorlar futbolu işte.![]()
hangi sığır demis onu ,adamin butun olayi dar alan becerisi ,youtube videosu bile izlememisler demekLeao için geniş alan oyuncusu diyeni de gördük o kadar takip ediyorlar futbolu işte.![]()