- 2 Nisan 2012
- 40.246
- 19.890
- 2.548
Varımmm diyooor."
İşte buu.
İşte buu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncunun kalitesinden ziyade konuşulan rakamlar korkutuyor. O kadar parayı stopere vermek mantıklı değil.Çok iyi stoper
Ayağını bilemem ama hız olarak kısa mesafede torreira uzunda osimhen
Banlamayacağına söz verirsen bi espri yapmak isterim amirimBir cisim yaklaşıyor
söz verememBanlamayacağına söz verirsen bi espri yapmak isterim amirim
Sende de yetki kalmamış maalesef, geçen de modlara karabullukcuyu yasaklayın diyordunsöz veremem
Falcaoda bile soktu adamlarMonaco bizi kaz gibi yolar. Adamlar bu işin uzmanları, gotumuzu tutmakta fayda var
Hayırlısı olsun. Herhalde biter artık. Muhtemelen bonservisi zorunlu satın alma ile ve o da 3-4 yılda 7-8 taksite bölünmüş şeklinde olur.Singo, Galatasaray'ın projesine evet dedi!
Galatasaray ve Monaco, bonservis bedeli konusunda Wilfried Singo transferi için anlaşmaya yakın. (Foot Mercato)
Aynen. Icardi yerine Bellotti alıp zincirleme Fener şampiyonluklarını izlerdik.Okan Buruğa transfer yaptırmayın. Gscden bir komite kursanız Klüp artıya geçecek
Okan BURUĞA miiiiiOkan Buruğa transfer yaptırmayın. Gscden bir komite kursanız Klüp artıya geçecek
Ne diyem Mahmut mu diyemOkan BURUĞA miiiii
burda adi gecen 3 kisiyi alsak , kalede günaya fit olurum ben acikcasiAkanji’nin adı geçince ulan şu Singo da olsa keşke diyorum, bunun adı geçince keşke Akanji de olsaydı diyorum
ŞL’nin şakası yok defansı sağlama almak lazım. Daha bu takıma Bissouma da lazım.
Bu işin yavaş yavaşı nasıl oluyor? Kerem'le Barış'ta nasıl yavaş yavaş oldu?O zaman şampiyonluğu unutun
Borusan cicaldau aldık 13. Olduk
O işleri yapcaksan şampiyonluğun gitmesini göze alacaksın. Kerem barış yunus gibi yavaş yavaş olacak mecburen
Renktaş sen burada böyle her konuda ağalık taslayan bağırıp çağıranların gerçek hayatta bir haltı becerebileceklerini mi sanıyorsunOkan Buruğa transfer yaptırmayın. Gscden bir komite kursanız Klüp artıya geçecek