Tier 1 Romano: "Singo 🟡🔴⌛"

Okan Buruk ne zaman bir programa katılsa konu hep Boey 'e geliyordu. Singo 'da fiziksel anomali olma konusunda Boey 'i andırıyor. Belki Akanji transfer edilmiş olsaydı Sol Stoper olarak düşünürdüm ama Singo transferi bana ya üçlü savunmayı ya da zamanında Kaan Ayhan ile yaptığı savunmayı sağ taraftan üçleyen "savunmacı" bek oyuncusu gibi kullanacağımızı düşünüyorum.

Rahatlıkla savunmayı üçleyip sağ stoper olarak oynatabiliriz ilk etapta dörtlüde Sallai yerine formayı kaptı bile

Oyuncuyu çok merak ediyorum güçlü yapısı ve mücadelesiyle neler yapacak bakalım ayağıda öyle çok kötü değil gibi

Ödenen para ile performansı değerlendirileceği için maksimum verim almalıyız

Okan Buruk ne zaman bir programa katılsa konu hep Boey 'e geliyordu. Singo 'da fiziksel anomali olma konusunda Boey 'i andırıyor. Belki Akanji transfer edilmiş olsaydı Sol Stoper olarak düşünürdüm ama Singo transferi bana ya üçlü savunmayı ya da zamanında Kaan Ayhan ile yaptığı savunmayı sağ taraftan üçleyen "savunmacı" bek oyuncusu gibi kullanacağımızı düşünüyorum.
Aynen

Osimhen tamam istisnadır fakat kaleciye ve stopere 12'den fazla bonservis ve 3'ten fazla maaşa karşıyım. Ligin gelmiş geçmiş en iyi stoperlerinden Davinson 9 bons. ve 2 maaş verdik. Singo iyi olabilir ama kulübün bir skalası olmalı. Bu şekilde Florya'nın parasını birkaç senede tüketecekler.

Singo Monaco'da 1.8 milyona oynuyor, biz 5 milyona ikna etmeye çalışıyormuşuz. Ne yapmaktayız, saçmaladığımızı farkedip, durup düşünüp bi kendimize gelelim. Prime Marcelo olsa bile şu parayı verirken yine bir muhasebe yapar düşünürsün. Biz Real Madrid miyiz, Şeyh kulübü müyüz, bunların altından nasıl kalkarız?

Ben de transfer istiyorum ama 5 büyük takımın skalalrıyla transfer yapmak nedir? Bu işte büyük yanlış var. Aşağıdaki videoya kesinlikle katılıyorum ( Osimhen hariç):

Son düzenleme:
Osimhen tamam istisnadır fakat kaleciye ve stopere 12'den fazla bonservis ve 3'ten fazla maaşa karşıyım. Ligin gelmiş geçmiş en iyi stoperlerinden Davinson 9 bons. ve 2 maaş verdik. Singo iyi olabilir ama kulübün bir skalası olmalı. Bu şekilde Florya'nın parasını birkaç senede tüketecekler. Singo Monaco'da 1.8 milyona oynuyor. Biz ne yapmaktayız kendimize gelelim. Prime Marcelo olsa şu parayı verirken yine bir muhsebe yapar düşünürsün. Bu işte büyük yanlış var.

Davinson 3.2 garanti paraya geldi bonuslarla falan 3.8 buldu onun maaşı.

Davinson 3.2 garanti paraya geldi bonuslarla falan 3.8 buldu onun maaşı.
Tamam 3.2 olsun ama o Davinson ve 9 bonservisle alındı. Singo'ya 40 diyorlar 28 teklif etmişiz, maaşı da 5'e indirmeye çalışıyormuşuz. Biz delirdik mi, defans için böyle bir maaş, böyle bir bonservis olur mu? Bu maaş bonservis için Rafael Varane olmak lazım.

Takım içi dengeleri bozdular zaten, kardeşlik ortamımıza tüy dikecekler. Sen Singo'ya 5 milyon ver ligin gelmiş geçmiş en iyi stoperi Davinson yarın maaşını az bulmaya başlar. Böyle planlama olmaz.

Tamam 3.2 olsun ama o Davinson ve 9 bonservisle alındı. Singo'ya 40 diyorlar 28 teklif etmişiz, maaşı da 5'e indirmeye çalışıyormuşuz. Biz delirdik mi, defans için böyle bir maaş, böyle bir bonservis olur mu? Bu maaş bonservis için Rafael Varane olmak lazım.

Takım içi dengeleri bozdular zaten, kardeşlik ortamımıza tüy dikecekler. Sen Singo'ya 5 milyon ver ligin gelmiş geçmiş en iyi stoperi Davinson yarın maaşını az bulmaya başlar. Böyle planlama olmaz.
Davinson gibi bir fırsat şu uçan piyasada çok zor artık ya. İyi denk gelmişti o donem.
Maaş konusunda katılıyorum size takım dengesi acayip şaştı geçen sene sallaiye verilen maaşla başladı bozulma zirveye çıktı bu dönem. Yedek oyuncuya 2.7 maaş vermek as oynayan oyuncular arasında huzursuzluk çıkarttı yunus ile barış'ın kriz çıkartma sebebi o kontrat.

Maaşların açiklanmasini doğru bulmamaya başladım valla genel kurul vs de kapalı kapilar ardında söylensin üyelere onlar bilmek istiyorsa.

Mesela bu adam niye 18 değil de 28 bonservisi makul bir aciklamasi var mı abi piyasada 30+ transfer yapan kaç tane bek var bir elin parmak sayısını geçmez bence

Geri
Üst Alt