Samed Çiçek
Tecrübeli Üye
Asıl mevki stoper. Ama Okan hoca’yı biraz tanıdıysam bu sene de maç içi 3-5-2’den 4-4-2’e ihtimali yüksek. Bu nedenle SingoHangisinde iyi mesela ne gerek var o paraya çok iyi bı stoper bı de sagbek alırsın
Asıl mevki stoper. Ama Okan hoca’yı biraz tanıdıysam bu sene de maç içi 3-5-2’den 4-4-2’e ihtimali yüksek. Bu nedenle SingoHangisinde iyi mesela ne gerek var o paraya çok iyi bı stoper bı de sagbek alırsın
orası öylede ,anlasma yakın filan diyorlardı ozaman romano da sallıyor gibiakanji için konuşulan 18m bonserviste aşırı pahalı
Monako'da stopere geçmeden önce İtalya'da hep sağ kanat oynamış. Nispeten daha fazla sakatlık geçirmiş. Ayrıca, Torino'da oynadığı ve izlediğim bazı maçlarda yerde kaldığı hatta değişiklik yapılan birkaç maç gördüm. Kaslı, kütleli bir oyuncu olduğunu göz önünde bulundurursak böyle bir riskin de söz konusu olduğunu anlatmak istedim.ula monacoda git gelli oynuyordu da bu boktan ligde mi oynayamıcak
40 falan verilmez Singo'ya zaten. 5+20 falan verilecektir 40 diye servis ediliyordur diye düşünüyorum. 25 de çok olmasına rağmen önden 40'ı salınca 25 azmış algısı oluşuyor. Her sezon aynı terane.40 milyon euroya takım kurulup ligde ilk 5 e oynarsın
akşam 20:35 suları viskimi içiyordum...40 falan verilmez Singo'ya zaten. 5+20 falan verilecektir 40 diye servis ediliyordur diye düşünüyorum. 25 de çok olmasına rağmen önden 40'ı salınca 25 azmış algısı oluşuyor. Her sezon aynı terane.