Tier 1 Romano: "Singo 🟡🔴⌛"

Galatasaray ile Monaco, Wilfred Singo için anlaşmaya vardı. (Fabrizio Romano)

• Bonservis: 30 M€
• Bonus: 5 M€
• Sonraki satıştan pay: %10
Bu maliyet olduğunu sanmıyorum. Satıştan değil kardan paydır. Kap açıklamasını beklemek lazım bonusta da 25+5 olma olasılığı daha yüksek geliyor bana. Maliyette mutlu olmayacağımız kesin bu saatten sonra transferlerde. Gelen oyuncular büyük katkı verir umarım diyecek başka bir şey yok.

Daha stoper olarakmi sag bek olarakmi aldigimiz bile belli degil galiba, kimse dogru dürüst birsey bilmiyor zaten bizim muhabirlerden. Eminim biz bu forumda adamlardan daha çok okuyup biliyoruz olan bitenleri. Keltos, dede, alinazik, nevzat, hepsi bos vallaha.

Yalnız iyi para harcadık bu sene.

Bari CL'de bir şeyler yapabilsek de seneye tezzeği avuçlamasak
Artık ciddi ciddi lig özelinde 2. 3. viteste maçlara çıkıp kazanıyoruz. Belki Fenerbahçe & Beşiktaş deplasmanında ciddi efor göstermek gerekiyor onun haricinde kalede Günay oynuyormuş stoperde Abdülkerim sağ bekte Sallai varmış çok da fark etmiyor

Böyle bir lig ortamında oturup tüm gücümüzü CL 'ye harcamak gerektiğine inanıyorum açıkçası. Umarım şu gerekli transferler tamamlanır da CL 'de en azından ilk 24 içinde kalıp bir sonraki turu görürüz ki bunun da gerçekten zor bir hedef olduğuna inanıyorum.

Yalnız iyi para harcadık bu sene.

Bari CL'de bir şeyler yapabilsek de seneye tezzeği avuçlamasak
Bence elemelerden geçer bu takım champ olamasak bile ,iyi takım kurulsunda zamanla da bişiler yapılır kanaatindeyim ,böylece genç potansiyel adaylara da yönelebilir takım

Cl de başarı en büyük transfer olur ,lpoola elensen de örneğin dişe diş futbol ile ,çoğu topçuyu kandırır

Cok para. Ne paraya satacagiz da para kazanacagiz. Maas da dunya kadardir. Gercekten bizimkiler transfer yapamiyor.

Bu transferin bizim icin hayirli olmasi icin adamin Maldini, Van Dijk ve Hakimi karisimi gibi birsey cikmasi lazim.

Sonra gidip Azeri takimina falan yenilecegiz. Bu kadar para harcayarak CL'de ilk 16'ya giremezsek rezillik olur.

Cok para. Ne paraya satacagiz da para kazanacagiz. Maas da dunya kadardir. Gercekten bizimkiler transfer yapamiyor.

Bu transferin bizim icin hayirli olmasi icin adamin Maldini, Van Dijk ve Hakimi karisimi gibi birsey cikmasi lazim.

Sonra gidip Azeri takimina falan yenilecegiz. Bu kadar para harcayarak CL'de ilk 16'ya giremezsek rezillik olur.
Cl son 16 takım bütçelerini bi yazsana reis

9 maçtır gol yemeyen takıma 30 milyon verip stoper alıyoruz, üzerine bir 30 daha verip kaleci alırız, her maç ikişer ikişer yemeye başlarız. Mevkiyi alternatifli hale getirmeyi anlarım da bu paralara gerçekten değecek mi, bundan sonra bize oyuncu satacak olan kulüpler 20'den aşağı pazarlık başlatmaz, saçma sapan şekilde yolunacak kaza döndürdük kendimizi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt