Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.188
- 22.881
- 1.433
Ve hala hemen tamam demiyorlar. Böyle bir şey olabilir mi uğraştığımız şeye bakbize satmamak icin ucuk şeyler istiyorlardı
istediklerini verdik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ve hala hemen tamam demiyorlar. Böyle bir şey olabilir mi uğraştığımız şeye bakbize satmamak icin ucuk şeyler istiyorlardı
istediklerini verdik
8 senedir şampiyon olamayan herife sanki fazla anlam yükleniyor gibi rdaşAli Koç'un bu işin içinde olma ihtimali bence çok düşük.
engellemek istese kiralık geldiğinde yapardı bunu
Uykudaymis o zaman, o yuzden anlamamisAli Koç'un bu işin içinde olma ihtimali bence çok düşük.
engellemek istese kiralık geldiğinde yapardı bunu
Fabrizio'nun ortaligi karistirdigi ne alaka ya? Oraya yakin tum kaynaklar ayni seyi yaziyor, Haluk bile mesela.Eger 40 milyon nakit gercekten verip red yediysek masadan kalkip gitsinler derim. Yonetime de kizmam.
Bence bu is olacak. Bu Fabrizio ortaligi karistiriyor. Her dedigine inanmamak lazim.
Mesaji yeni zannettim. Tab de acik kalmis bu sayfa.Fabrizio'nun ortaligi karistirdigi ne alaka ya? Oraya yakin tum kaynaklar ayni seyi yaziyor, Haluk bile mesela.
Bu kendimizin uydurduğu birsey satış yapmak zorunlulugumuz yok ki yerli satışı en olmaması gereken şeyJakobs + frabko : 17 Milyon
Osi pesinat : 40 milyon
Saneye bir sey vermedik galiba free aldik
-57 M euro.
Baska tranfer gundemi olacaksa satıslarin olmasi lazim.
Sanki BAY canlari caliyor malesef. Umarim sacmasapan ucuz tekliflere ok demezler bunca cileyi cektikten sonra.
zorunluluk yokta nakit kasa önemli diye öyle baktım diyeyim.Bu kendimizin uydurduğu birsey satış yapmak zorunlulugumuz yok ki yerli satışı en olmaması gereken şey
Ayrıca bahsettiğin çöplerin tamamı bence 3 5 e elden çıkacak buna zaniolo dahil
İlla oyuncu satarak oyuncu alabilme durumu olsaydı 8jk tamamen batmıştı geçen devre arası 20 milyon 2 adama verdiler bu seneyi saymıyorum keza fenerde benzer yani öyle bir zorunluluk yok
cok bonservis veremeyız eger elimizde cok para kalmazsa 8jk gibi az para sonra zorunlu opsiyon olayına gireriz bencezorunluluk yokta nakit kasa önemli diye öyle baktım diyeyim.
pazarlayamadığımız bir gerçek.cok bonservis veremeyız eger elimizde cok para kalmazsa 8jk gibi az para sonra zorunlu opsiyon olayına gireriz bence
ama elimizde iri bir sportif direktör olsa bence çöplerden bile para kazanırdık