Tier 1 Romano: "Victor Osimhen, Galatasaray'da. Here we go!"

Almayacaksın masadan kalkacaksın hatta son teklifimiz 15 peşin toplam 55 de geç

istedikleri şartların hepsi ok.

kabul etmezlerse artık artniyet - o zaman rest çekilmeli. Kabul edeceklerini düşünüyorum.

şu teklifi konuşuyor olmamız bile mucize 3 sen önce bonservis paramız yokken.

Lan futbolcu bizde oynamayi istiyosa yangin yapacak kulube ya satin beni ya oynamadan 2 senelik maasimi alirim diyecek sende kulup olarak gidip bunu koz olarak kullanarak alacaksin adami. 40 milyon pesin bilmemkac taksitti teminatti falan manyak misiniz nesiniz ya. Marcao-Arda Turan-Kerem nasil gitti ucuza siz de oyle ucuza getireceksiniz iste. Gerekirse masadan kalkacak bu kadar belli etmeyeceksinzi adami almak istediginizi. Erden Timur olsaydi çözmüştü muhtemelen bu transferi simdiye. Cok talihsiz transferler yapsa da is bitiriciligi yuksek bi adamdi. Kavukcu-Hatipoglu falan buralarin adami degiller.
Ayrica siz once bi kaleci transferini bitirin Sommer mi aliyonuz belese napiyonuz sonra da İlkay’i cekin belese,Osimhen’i mecbur birakmak zorunda kalacaklar transfer doneminin sonuna kadar adam orda oynamak istemiyo cunku. Ucuza halledin su isi birakin 70 milyonlari falan. Gerekirse son dakikaya kadar bekleyin madem Osimhen illa bizde oynamak istiyosa elleri mecbur 24 milyonluk maasini vermemek icin bize gondermeye.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Araplardan net peşinat almak için bilerek yapıyor.

Herifler Osi'nin Arabistan'a gitmeyecegini biliyor ama ben de koccocugunun bu iste parmagi oldugunu dusunuyorum acikcasi. Cunku bu transfer olsa da olmasa da kardalar. Olursa cebimizdeki para azaldigi icin diger ihtiyac duyulan yerlere transfer yapmakta zorlanacagiz belki de hic yapamayacagiz. Yani gucleniyoruz derken zayiflayacagiz. Gunay ile kalede idare etsek te Cuesta ile Frankie kerestelerinin duzgun oynamalarini dilemekten baska bir sey yapamayacqgiz.

Bu transfer olmazsa hem itibar hem vakit kaybedecegiz. Abdullah Bey'in eli Italya'da birilerini memnun edecem diye nasir tutarken, injured reserved listesindeki kaboliyetsiz biyikli zatwn bir sey beceremeyecektir.

Yani italyqn yarronun bize karsi kisisel bir hinci olmasa da hem Osi'yi zora dusurmek, hem de aksamci kankisine arka cikmak icin boyle pustluklar yapmasi hic te hayra degil.

Osi'nin kararini biraz daha erken vermis olmasi pek bir wey degistirirmiydi bilmiyorum ama paramizla rezil oluyoruz resmen.

Ali bu transferi engelliyor belli artik. Bizimkiler oyle mi ali al o zaman diyip osimhen mailyetine 3 5 yildiz indirip show yapsinlar, ali yaptigina pisman olsun.

Alinin yapacaği iş 2.gün kalkıp gelmek ya :d bizimkileride savunmuyorum bu arada davulla zurnayla gittiler çünkü yıne en çok sinir oldugum hususları bu transferde.
osimhen gibi bir adamla mağarada görüşme yapsan çarşaf çarşaf fotolar çıkardı renktaş gizleme şansı çok düşük

Lan futbolcu bizde oynamayi istiyosa yangin yapacak kulube ya satin beni ya oynamadan 2 senelik maasimi alirim diyecek sende kulup olarak gidip bunu koz olarak kullanarak alacaksin adami. 40 milyon pesin bilmemkac taksitti teminatti falan manyak misiniz nesiniz ya. Marcao-Arda Turan-Kerem nasil gitti ucuza siz de oyle ucuza getireceksiniz iste. Gerekirse masadan kalkacak bu kadar belli etmeyeceksinzi adami almak istediginizi. Erden Timur olsaydi çözmüştü muhtemelen bu transferi simdiye. Cok talihsiz transferler yapsa da is bitiriciligi yuksek bi adamdi. Kavukcu-Hatipoglu falan buralarin adami degiller.
Ayrica siz once bi kaleci transferini bitirin Sommer mi aliyonuz belese napiyonuz sonra da İlkay’i cekin belese,Osimhen’i mecbur birakmak zorunda kalacaklar transfer doneminin sonuna kadar adam orda oynamak istemiyo cunku. Ucuza halledin su isi birakin 70 milyonlari falan. Gerekirse son dakikaya kadar bekleyin madem Osimhen illa bizde oynamak istiyosa elleri mecbur 24 milyonluk maasini vermemek icin bize gondermeye.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bakıyorum da sen hala Napoli sahibini kim oldugunu anlayamamissin.

İş inatlaşmaya giderse o herif Osimhen'i bir daha bize vermez.

Bizimliler pazarlık yapmayı bilmiyor
Pazarlığı rest çekerek yaparsın öyle bi durum söz konusu değil. yapsa bak yönetime taraftar ne yapıyor. mevcut durumda arabistana gitmeyi kabul etmeyen oyuncuyu avrupadan da alacak yok o paralara. buna rağmen taraftar baskısından ipler napolide.

Diger bölgeler icin neden transfer yapilmiyor? Bütün oyuncular osiye bagli olmazya? Git bonservisi elinde olan oyuncu getir, osi transferi daha cok uzayabilir. Lige eksiksiz bir kadro ile basliyalim. Genc oyuncu hakkimizi bir tane kiralik forvet den yaba dolduralim.

Diger bölgeler icin neden transfer yapilmiyor? Bütün oyuncular osiye bagli olmazya? Git bonservisi elinde olan oyuncu getir, osi transferi daha cok uzayabilir. Lige eksiksiz bir kadro ile basliyalim. Genc oyuncu hakkimizi bir tane kiralik forvet den yaba dolduralim.
Planlamadaki defolar bunlar iste. Adamlarin nabzini hic olcup butce vs ayarlamasi yapmamisiz gibi geliyor.

Saneden sonra 20 gun takilmis bizimkiler izlenimi veriyorlar.

Osimhen kararininbeklerken napoliyi yoklamak lazimdi sartlar vs ne diye. Ona gore diger surecleri ilerletmeleri gerekirdi.

Planlamada zayif buluyorum yonetimi cok.hatip var bi kere cift bas...mantikli olumlu sey beklemek fazla.

Dün Burhan daha toplantının yeni başladığı saatlerde 40 milyon peşinat verilecek demişti, hatta gece vakti bunu 14.30'da söyledik diye böbürlenip alıntı yapmış.

Anlamadığım 70 teklif ederken peşinat tutarı neydi? 40 sonradan verildi gibi haberler düştü. Burhan sallayıp tutturdu mu?

Dün Burhan daha toplantının yeni başladığı saatlerde 40 milyon peşinat verilecek demişti, hatta gece vakti bunu 14.30'da söyledik diye böbürlenip alıntı yapmış.

Anlamadığım 70 teklif ederken peşinat tutarı neydi? 40 sonradan verildi gibi haberler düştü. Burhan sallayıp tutturdu mu?
Dugumlenen kisim bence de o.
Pesinat ve odeme plani

75 M euroyu cok sureye boldugunde adamlarin da o kadar isine gelmeyebilir sonucta

Dugumlenen kisim bence de o.
Pesinat ve odeme plani

75 M euroyu cok sureye boldugunde adamlarin da o kadar isine gelmeyebilir sonucta
Teklifler ödeme planı harici karıştı iyice. İtalyan muhabirler zaten milli maç anlatan spiker gibi taraflı.

Bir de hala bu esrarengiz belge muhabbeti var. Masada, geldi gelmedi derken çorba oldu mevzu.

Geri
Üst Alt