Furkan Boz
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.198
- 82
- 1.318
Gelirse arena da 1 gol 1 asisti var. Sabriyi nasıl maymun edeceği gözümün önüne geliyor..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelirse arena da 1 gol 1 asisti var. Sabriyi nasıl maymun edeceği gözümün önüne geliyor..
beyler gelirse gelmiş geçmiş en büyük oyuncuyu getirmiş olacağız... ayrıca not durduk yere msj hakkım kapanıyor msj atmadığım halde neden ceza veriliyor anlamadım bjkliyim diyemi burda güzelce sohbet ediyoruz saygısızlıkmı yaptım...moderatöre sesleniyorumm....
bjk seneye feda vol.2ye başlar.. sene sonunda da kulübün kapısına kilit.. yerli oyuncular isyan çıkarır.. bjknin 8.liği hayırlı olsun..
Bu olay da forum tarihinin en saçma uygulamalarından biri. Beşiktaşlıysan ne işin var olum burda. Güzel güzel sohbetmiş, anasınıfı mı burası anasını satayım.
kardeşim hakaret etmiyorum hepiniz gslisiniz aynı fikirde adamlarsınız yani ne anladım foruma ne gerek var ozmn herkese açık olacak tabi bizim forumda bisürü gsli arkadaş var
Sizin o stad 3 yıla bitmez..
kardeşim hakaret etmiyorum hepiniz gslisiniz aynı fikirde adamlarsınız yani ne anladım foruma ne gerek var ozmn herkese açık olacak tabi bizim forumda bisürü gsli arkadaş var