Ronaldinho Beşiktaş’ta İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelirse arena da 1 gol 1 asisti var. Sabriyi nasıl maymun edeceği gözümün önüne geliyor..

kıskançlığın alemi yok ronaldinho alıyorsun illaki para sayacaksın adamın önüne

ronaldinho türkiyeye gelmis en iyi transfer olur diyenlere saygi duyuyorum ama sasiriyorum

ronaldinho kac yildir avrupada yok brezilyada gözden uzak benim icin uzun süredir avrupada oynamayan adam kayiptir

oysa drogba ne zamana kadar chelseade oynadi ve hangi kupalari kazandirdi herkes unutuyor

galatasarayimiza gelip hangi etkileri yapti ki bu bahsettigim etkiler türkiye ligi ile alakali degil sampiyonlar ligi ile alakali

aynisi sneijder icin gecerli

adam sakatlanana kadar interde özellikle mourinho döneminde efsane oynuyordu ve neler kazandirdi o takima

evet ronaldinho acayip yetenekli bir futbolcu ve izlemesi güzel olur ama ben futbolcunun birde neler kazandirdigina hangi etkiyi yarattigina bakarim

eger ronaldinho bazi arkadaslarin dedigi gibi messi ve ronaldo ayarinda ise o zaman hagi baris özbek ayarindadir diyelim

ancak hagi benim icin ronaldinhodan bile daha büyük bir futbolcudur cünkü galatasaraya türkiyeden bir takima özellikle avrupa arenasinda neler kazandirdi

ronaldinho önce bunlari yapsin ondan sonra iki dorgbada eder üc sneijderde

o zamana kadar türkiyeye gelmis en efsane oyuncu hagidir

bjk seneye feda vol.2ye başlar.. sene sonunda da kulübün kapısına kilit.. yerli oyuncular isyan çıkarır.. bjknin 8.liği hayırlı olsun..

beyler gelirse gelmiş geçmiş en büyük oyuncuyu getirmiş olacağız... ayrıca not durduk yere msj hakkım kapanıyor msj atmadığım halde neden ceza veriliyor anlamadım bjkliyim diyemi burda güzelce sohbet ediyoruz saygısızlıkmı yaptım...moderatöre sesleniyorumm....

Olum kafanız mı güzel, neyin karşılaştırmasını yapıp duruyonuz. Yok o büyük yok bu büyük...

Hastalık yemin ediyorum. Her yıldız transferinde yapılıyor. Hepsi yıldız ulan işte.

Gelmesinden yanayım, Galatasaray-Beşiktaş derbisinde sahada dünya yıldızlarının olması çok güzel bir şey.

Ciddi olarak bir Galatasaraylı Ronaldinho'nun BJK'ye gelmesinden rahatsızlık duyuyor mu ?

beyler gelirse gelmiş geçmiş en büyük oyuncuyu getirmiş olacağız... ayrıca not durduk yere msj hakkım kapanıyor msj atmadığım halde neden ceza veriliyor anlamadım bjkliyim diyemi burda güzelce sohbet ediyoruz saygısızlıkmı yaptım...moderatöre sesleniyorumm....

Bu olay da forum tarihinin en saçma uygulamalarından biri. Beşiktaşlıysan ne işin var olum burda. Güzel güzel sohbetmiş, anasınıfı mı burası anasını satayım.

yanlış transfer drogba yaşlı değilmi demezlermi birde ulan drogbanın fiziği ile ronaldinho'yu birmi tutuyorsunuz angut herifler ayrıca roni istanbul gecelerinde kaybolur 1 maç oynar 5 maç göremezsin sahada son derece yanlış bir transfer ama tr'ye gelmiş en iyi topçular listesinde ilk 3 te olacaktır

bjk seneye feda vol.2ye başlar.. sene sonunda da kulübün kapısına kilit.. yerli oyuncular isyan çıkarır.. bjknin 8.liği hayırlı olsun..

Sporsorluk anlaşmaları ile ayakta duruyorlar. Vodafone, Koç Grubu, Adidas. Geçen bir yerde okumuştum Adadis'tan 24 Milyon Avro civarında bir paraya imzalamışlar. Stadları yapılıyor. Bizim yaptığımız gibi stad bitmeden Loca satacaklar. Şampiyonlar ligi var. Sonuçta 3. olanda gidiyor. (Ön elemeyi geçemezler gerçi) Yani demek isteyeceğim maddi durumlarını düzelttiler. Birde Ronaldinho'nun parasının belli bir kısmını Acun ödeyecek diyorlardı. Bakalım ben hala geleceğine ihtimal vermiyorum ama gelirse başımıza iş açacak muhakkak...

Bjk nin böyle bir hamle yapmasını mantıklı buluyorum, özelilikle bizim hamlelerimizden sonra cesaretlendiler onlar da.Ama aradaki fark biz şampiyonken yaptık, onlar stada güvenerek alıyorlar.

İyiden iyiye küçük takım olma yolunda ilerliyordu Bjk, bu transfer olursa hem taraftarlarını hareketlendirirler, hem camiayı.

Bu olay da forum tarihinin en saçma uygulamalarından biri. Beşiktaşlıysan ne işin var olum burda. Güzel güzel sohbetmiş, anasınıfı mı burası anasını satayım.

kardeşim hakaret etmiyorum hepiniz gslisiniz aynı fikirde adamlarsınız yani ne anladım foruma ne gerek var ozmn herkese açık olacak tabi bizim forumda bisürü gsli arkadaş var

kardeşim hakaret etmiyorum hepiniz gslisiniz aynı fikirde adamlarsınız yani ne anladım foruma ne gerek var ozmn herkese açık olacak tabi bizim forumda bisürü gsli arkadaş var

İyi de burası Gs forum, herkes bizden olacak tabiki de. Benim için kendi renktaşlarımın fikri önem taşır. Gerisi fasa fiso. Banane senin fikrinden, görüşünden.

Çoğumuzun hayranı olduğu bir futbolcu Ronaldinho. İnteneti ilk kullanmaya başladığım dönemleri hatırlıyorum da bir çok forumda ''Ronaldinho insan mı ?'' başlıklı konular açılıyordu. :D Bugün Messi için ne deniyorsa o günlerde Ronaldinho için onlar deniyordu dersek yanlış olmaz heralde. Türkiye'ye gelecek en büyük futbolcu olur tartışmasız.

Adamın 2 tane dünyada yılın futbolcusu ödülü var. :) 2006'da da almalıydı bana göre ama dünya kupası yaktı onu. (Kupalar bu kadar önemliyse 2010'da Sneijder almalıydı bu da ayrı mesele.)

İyi de katkı verir bence. Ama Beşiktaş yine de ligde bizi geçemez. Telaşa gerek yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt