# Ronaldinho

Cevap: # Ronaldinho

Roni her zaman sempati duyulan bir dünyanın en büyük yıldızlarından biriydi, gelmesine karşı filan değilim, ama şüpheliyim, ya ne biliyim bizim lig de tekme yemesine içim el vermez.

Kornerden yazmış reis. :tiphat:

[video=youtube;RoDtZGWnOsw]https://www.youtube.com/watch?v=RoDtZGWnOsw[/video]

Acaba böyle bir durum ciddi ciddi söz konusu mu?

Bugünde avrupadan birini alamazsak mecburen Brezilya'ya yönelicez.

Serdardan calim atmayi ogrendim diyordu... Calim atmakda ne var ya koner diregine kadar kos kos.. sonra orta yapicagina saga veya sola cek adam bakkala gidiyor ister istemez... :D Zatenbunu hep arda yapiyor ama iyi yapiyo

Ronaldinho gelsin her maç sonunda rakip futbolcular formasını almak ve imzalatmak için sıraya girer. :)

gelmesini isterim brezilyada döktürüyor böyle bir adama kanatlarda ihtiyacımız var

Yaşları sebebiyle hayatlarında izledikleri en iyi oyuncu, messi veya C7 olan liselilere sesleniyorum: R10 formunun zirvesindeyken

messi ile aynı anda sahaya çıktığında, Messi takımın diğer sıradan oyuncularından biri gibi gözükürdü, herkes top R10 a gelsin R10

u izleyelim derdi, Messi topu aldığında haberimiz bile olmazdı bazen. C7 nin de esamesi okunmazdı R10 un olduğu yerde. Şu an

Messi'ye, C7 ye gösterilen ilgilinin 3-4 katına sahip olduğunu hayal edin yani. Nike ilk signature futbol kramponunu bu adam için

hazırlattı.

R10 un ozamanlarını izleyen kimse Messi yi, C Ronaldoyu bukadar büyütmez gözünde.

Yaşları sebebiyle hayatlarında izledikleri en iyi oyuncu, messi veya C7 olan liselilere sesleniyorum: R10 formunun zirvesindeyken

messi ile aynı anda sahaya çıktığında, Messi takımın diğer sıradan oyuncularından biri gibi gözükürdü, herkes top R10 a gelsin R10

u izleyelim derdi, Messi topu aldığında haberimiz bile olmazdı bazen. C7 nin de esamesi okunmazdı R10 un olduğu yerde. Şu an

Messi'ye, C7 ye gösterilen ilgilinin 3-4 katına sahip olduğunu hayal edin yani. Nike ilk signature futbol kramponunu bu adam için

hazırlattı.

R10 un ozamanlarını izleyen kimse Messi yi, C Ronaldoyu bukadar büyütmez gözünde.

Bu gözler Ronaldo'nun gerçeğini gördü be renkdaş, şimdi adamı utanmasalar çakma Ronaldo yapacaklar. Bu arada herşey zamanında güzeldi, geçti bitti. R10 büyük oyuncudu ama geçmiş zamanda renkdaş. Brezilya'da toparlandı, göbeği eritti diyorlar ama zor. Plajda çekilmiş o fotoğrafını gördükten sonra o göbeğin erimesini açıkçası beklemiyorum. Göbeği eritmiş bile olsa, buraya geldimi baklava, hamur işi, ev yemekleri ile yine göbek yapar. Bazı insanların yapısı yağlanmaya ve kilo almaya çok yatkın.

hazırlattı.

Tabi messi kaç yaşındaydı o zaman? Yavaş abartın biraz az abartın

Abartmayın beyler.Messi şu an çok daha fazla iz bıraktı Ronaldinhodan aralarındaki yaş farkına rağmen

Biz Ronaldinho videolarıyla büyüdük onu izlemenin keyfi ne cr7 ne messide var gerçekten mükemmeldi messinin bu kadar iyi olmasının nedeni barcelonanın altın çağına denk geldi.

Messi kötü futbolcu demiyorum tabi ki yanlış anlamayın ama Ronaldinho farklı :)

Ronaldinhonun stili çok daha göze hoş geliyor kabul ediyorum ama mesaiden daha başarılı değil :D idi

hazırlattı.

Yani öyle bir saçmalamışsın ki diyecek söz yok cidden. Messi 18 yaşında falandı Ronaldinho Barcelona'nın en iyisiyken. Her maça 11 falan da çıkmıyordu. Tamam iyiydi ama, Messi'nin şimdiki performansının yarısına bile ulaşamamıştır.

Bu adam gibisi bir daha gelmez imkansiz futbol diyince toptan once ronaldinho aklima gelir resmen :D

Yani öyle bir saçmalamışsın ki diyecek söz yok cidden. Messi 18 yaşında falandı Ronaldinho Barcelona'nın en iyisiyken. Her maça 11 falan da çıkmıyordu. Tamam iyiydi ama, Messi'nin şimdiki performansının yarısına bile ulaşamamıştır.

Geç abi sen bu işleri 26 yaşındaki ronaldinho ya, ne şu anki Messi ne de c7 yaklaşabilmiş değil. R10, Messi küçükken zaten daha iyiydi messiden. İkisinin en formda olduğu zamanları kıyaslarsan da yine R10 daha önde. İzlemediğini düşünüyorum hala R10 u yaşın gereği.

Geri
Üst Alt