Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Real taraftarı Messi´yi bile alkışlamadı,Ronaldinho´yu ayakta alkışladı.Düşünün dünya futbolundaki değeriniO Real maçı ve deplasmanda oynadıkları Chelsea maçını aklımdan çıkaramıyorum.İnsanlık dışı bir gol atmıştı Chelsea maçında.
o donemde hakan sukur umit karan da forvetimizdi .. biri simdi bakanlik kovaliyor , oteki menejer .. demek istedigim sen 6-7 sene oncesinden bahsediyosun ,, bitmis bir adamdan bahsediyoruz .. alacaksan 2000 de 2001 de alacaksin , ya tepe tepe kullanacak ya da rekor ucrete satacaksin .. kimse yuzune bakmamis ulkesine donmus ,simdi nerdeyse secde edilecek adam haline getirdiniz
o donemde hakan sukur umit karan da forvetimizdi .. biri simdi bakanlik kovaliyor , oteki menejer .. demek istedigim sen 6-7 sene oncesinden bahsediyosun ,, bitmis bir adamdan bahsediyoruz .. alacaksan 2000 de 2001 de alacaksin , ya tepe tepe kullanacak ya da rekor ucrete satacaksin .. kimse yuzune bakmamis ulkesine donmus ,simdi nerdeyse secde edilecek adam haline getirdiniz
R 10 gelirse fenerliler bile karşılamaya gider havaalanına hatta kendilerine geldi sanırlar.
Saraçoğluna gidip imza töreni için beklerler olmayıncada sahayı yakarlar giderken![]()
özeresma hurmacinho çıkar imzayafenerli arkadaşım hurmacı için teknik r 10 yetenek q 7 gibi demişti
düşün artık neler olur
![]()
![]()
Riske gireceksem Ronaldinho'yla değil, Diego'yla girmek isterdim.
Burnuma KAKA kokusu geliyor
Drogba'yı tanımamana imkan vermiyorum ama Drogba transferinin ne kadar işe yarayacağını hiç kavrayamamışsın.Kaç gündür hata olur diyorsun.Ama Ronaldinho'ya daha mantıklı bakıyorsun.Hiç düşünmüyorsun ki Ronaldinho gibi adamları getirebilmek için önce Drogba gibi bir adamı getirebilmen gerek.Her şeyi geçtim adam gayet formunda,özellikle Ronaldinho'nun aksine çok çok daha mantıklı bir transfer.
Riske gireceksem Ronaldinho'yla değil, Diego'yla girmek isterdim.
Drogbaya bonservis ödenmeyecek.Yıllık ücretin de bir kısmına nike ın sponsor olacağı söyleniyor.İster Ronaldinho olsun, ister Diego olsun, ister Seedorf olsun vs.
Hepsi Drogba'dan daha mantıklı transferler.
Drogba yerine Sercan Yıldırım, Cenk Tosun gibi isimleri almamız lazım.
Hadi onu geçtim, bizim önceliğimiz savunma ve orta saha olmalı. Böyle bir dünya yıldızı getirteceksen de bu mevkilere getirt.
Drogba transferi, bizim diğer transferlerin bonservisi konusunda bizlere ket vuracak.