# Ronaldinho

Cevap: # Ronaldinho

Gelmesi halinde maliyetini forma satışlarından çıkarır :)

Real taraftarı Messi´yi bile alkışlamadı,Ronaldinho´yu ayakta alkışladı.Düşünün dünya futbolundaki değerini:)O Real maçı ve deplasmanda oynadıkları Chelsea maçını aklımdan çıkaramıyorum.İnsanlık dışı bir gol atmıştı Chelsea maçında.

Tamer Kaptan mode on

Demek ki Messi iyi koymuş

Tamer Kaptan mode off

Real taraftarı Messi´yi bile alkışlamadı,Ronaldinho´yu ayakta alkışladı.Düşünün dünya futbolundaki değerini:)O Real maçı ve deplasmanda oynadıkları Chelsea maçını aklımdan çıkaramıyorum.İnsanlık dışı bir gol atmıştı Chelsea maçında.

o donemde hakan sukur umit karan da forvetimizdi .. biri simdi bakanlik kovaliyor , oteki menejer .. demek istedigim sen 6-7 sene oncesinden bahsediyosun ,, bitmis bir adamdan bahsediyoruz .. alacaksan 2000 de 2001 de alacaksin , ya tepe tepe kullanacak ya da rekor ucrete satacaksin .. kimse yuzune bakmamis ulkesine donmus ,simdi nerdeyse secde edilecek adam haline getirdiniz

o donemde hakan sukur umit karan da forvetimizdi .. biri simdi bakanlik kovaliyor , oteki menejer .. demek istedigim sen 6-7 sene oncesinden bahsediyosun ,, bitmis bir adamdan bahsediyoruz .. alacaksan 2000 de 2001 de alacaksin , ya tepe tepe kullanacak ya da rekor ucrete satacaksin .. kimse yuzune bakmamis ulkesine donmus ,simdi nerdeyse secde edilecek adam haline getirdiniz

Kimse yüzüne mi bakmamış? Adam kendisi seçti ülkesine gitmeyi kimsenin bakmamasıyla falan alakası yok. Hiçbir futbolcu 31 yaşında bitmez, burada rahat rahar en azından 3 sene daha oynar. Hagi ye de bitti deniyordu ne oldu? İnsaf yahu, bence gelmesin falan de bari ama bukadar da yerme adamı yarın öbür gün kıvırman zor olur.

Renkdaş birçok takım peşindeydi bu sezon fakat kendisi ülkesine dönüp rejenerasyona girmeyi istedi.. bence Ronaldinho asla futboldan kopacak ve ense yapacak bir adam değil diye düşünüyorum..

R 10 gelirse fenerliler bile karşılamaya gider havaalanına hatta kendilerine geldi sanırlar.

Riske gireceksem Ronaldinho'yla değil, Diego'yla girmek isterdim.

İster Diego ister R10 ikisi de uçurur bizi. Diegonun zaten tartışılıcak bi yönü yok 26 yaşında koşan 10 numara. Hem de 10 numaranın ağa babası.

R10 u anlatmaya gerek yok R10 bitti diyenler açıp Hagi yi izlesin. Hagi de bitmişti güya.

Drogba'yı tanımamana imkan vermiyorum ama Drogba transferinin ne kadar işe yarayacağını hiç kavrayamamışsın.Kaç gündür hata olur diyorsun.Ama Ronaldinho'ya daha mantıklı bakıyorsun.Hiç düşünmüyorsun ki Ronaldinho gibi adamları getirebilmek için önce Drogba gibi bir adamı getirebilmen gerek.Her şeyi geçtim adam gayet formunda,özellikle Ronaldinho'nun aksine çok çok daha mantıklı bir transfer.

İster Ronaldinho olsun, ister Diego olsun, ister Seedorf olsun vs.

Hepsi Drogba'dan daha mantıklı transferler.

Drogba yerine Sercan Yıldırım, Cenk Tosun gibi isimleri almamız lazım.

Hadi onu geçtim, bizim önceliğimiz savunma ve orta saha olmalı. Böyle bir dünya yıldızı getirteceksen de bu mevkilere getirt.

Drogba transferi, bizim diğer transferlerin bonservisi konusunda bizlere ket vuracak.

İster Ronaldinho olsun, ister Diego olsun, ister Seedorf olsun vs.

Hepsi Drogba'dan daha mantıklı transferler.

Drogba yerine Sercan Yıldırım, Cenk Tosun gibi isimleri almamız lazım.

Hadi onu geçtim, bizim önceliğimiz savunma ve orta saha olmalı. Böyle bir dünya yıldızı getirteceksen de bu mevkilere getirt.

Drogba transferi, bizim diğer transferlerin bonservisi konusunda bizlere ket vuracak.
Drogbaya bonservis ödenmeyecek.Yıllık ücretin de bir kısmına nike ın sponsor olacağı söyleniyor.

Geri
Üst Alt